Dodaj do ulubionych

Witamy na nowej Polygamii

• pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:20
      Nie liczyłbym na to, ale mam prośbę, bo chyba to pozostało. Czy tekst widniejący u góry w brzmieniu "skąd się biorą bezrobotni?" dałoby się zamienić na wyszukiwareczkę, choćby taką malutką? Wiem, że jestem upierdliwy, ale wyszukiwarka ma byc i koniec wink
    • pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:23
      "zadowoleni nie piszą - as usual."
      Please, może czytelnicy Gamecornera łapią się na takie teksty, ale kolego szanowny oszczędź ich sobie tutaj z łaski swojej.
    • silent_nyu Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:24
      Kurde, tak patrzę na starą wersję i idzie ją docenić... A ta wygląda jakby były jakieś problemy z serwerem, albo się coś popsuło ^^. Ehh. Mam nadzieję, że jak najszybciej "wyładnicie" ten serwis.
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:27
      Czy tekst widniejący u góry w brzmieniu "skąd się biorą bezrobotni?" dałoby się zamienić na wyszukiwareczkę, choćby taką malutką? Wiem, że jestem upierdliwy, ale wyszukiwarka ma byc i koniec wink
      --
      będzie wyszukiwarka, nawet całkiem rozsądna. przyszły rok, niestety...

to coś u góry postaram się jutro usunąć.
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:31
      @pcgracz
      co trzeci czytelnik Polygamii na poniżej 14 lat. 50% czytelników GC ma +25 i wyższe wykształcenie. pozory myląsmile

Piotrek i jego ekipa ma wolną rękę na wprowadzenie zmian do serwisu, jeśli tylko będą one możliwe do wykonania istniejącą technologią. to co widzicie to najprostsza, ascetyczna wręcz wersja Polygamii.
    • pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:46
      Ciekawe dane, tyle że w nie nie wierzę. Tzn. wierzę, że 1/3 czytelników Polygamii ma poniżej 14 lat, bo ludzie inteligentni trafiają sie w każdej grupie wiekowej. Co do GC to sorry, ale nie wystarczy posadzić kolesia przed monitorem w godzinach 9-15, kazać mu napisać 5 tektów dziennie, (poza weekendami) w stylu głębokiego PRLu z nawiązaniami do pustych półek, kolejek, kartek na mięso i wszechobecnych Rosjan, wszczynać nieustannie wojenki PC vs konsole, bo niby to jest uderzanie w struny sentymentalizmu starszych, przywiązanych do PC graczy, aby można serwis uznać za trafiający do dorosłych, wykształconych graczy. Czy Ty sądzisz, że wykształcony człowiek zdzierżyć to, co dzieje się na GC?
    • xiem Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:48
      Hmm... ten komentarz to tylko test.. tego czy udało mi się zalogować
    • limak122 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:49
      Mój pierwszy post. Rzeczywiście zmiana jest kolosalna. Mam nadzieję, że utrzymacie ten sam poziom odwiedzin z mojej strony smile
      I żeby ta Agora was nie zjadała.
    • ribel_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:53
      test - powodzenia no nowej drodze życia big_grin
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:54
      Kilka rzeczy mi się podoba, ale inne doprowadzaja mnie do szewskiej pasji smile
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:54
      Czy Ty sądzisz, że wykształcony człowiek zdzierżyć to, co dzieje się na GC?
      --
      Nie mi to osądzać. Ludzie mają różne potrzeby.

I chyba nie jest to temat rozmowysmile. Pisz co chciałbyś widzieć na nowej Poly - postaramy się zrobić co w naszej mocy.
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:58
      ok, dwa pytania - 1 w IE7 kaszani się menu po prawej, nachodzi na nie napis 24h/tydzień i kiedy jadę myszką w dół, zamyk ami menu. Troszkę to denerwujące. Klikam w menu "autorzy" i pojawia się na dole "Społecznośc", klimam w to i jest news o Tekkenie6. Co to jest?
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:00
      Nie da się edytować i cytować komentów? Gdzie się podziała wyszukiwarka? Jak teraz wyszukac po tagu "EoJ"? Muszę sprawdzic czy szerokość grafik 580px w poziomie jest dobrze wyświetlana.
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:00
      @katanka_pl

tak, widziałem błędy pod IE, a także pod Chrome i Operą. jutro (mam nadzieję) się to poprawi.

społeczność to miejsce na teksty, które będą pochodzić od czytelników lub osób luźniej współpracujących z redakcją. a przynajmniej tak mi się wydaje. więcej w tej kwestii będzie wiedział Piotr.
    • gurafikku Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:01
      A mnie najbardziej brakuje kolorowych bannerków z kategorii "POLECAMY", może przez to, że przez ostatni okres zajmowałem się nimi.
      Patrząc pod kątem grafiki jest bardzo ascetycznie. Nieprzyjemny dla oka jest wszędobylski Arial. Martwi mnie również logo główne, które najprawdopodobniej pozostanie już takie na stałe. Na starej stronie było zmieniające się co tydzień, będące swoistym zwiastunem "konsolowego hitu tygodnia". Mam nadzieję, że dzięki tej zmianie Polygamia zyska na stabilności. Patrząc na szatę graficzną GameCornera wiem również, że mogło być gorzej. Wy przynajmniej nie macie tytułów zasłaniających 1/5 obrazka. Cóż, dziękuję za miłą współpracę, oczywiście obiecuję zaglądać, bo jak wielu, uważam Was merytorycznie za najlepszych smile
    • kamsonowicz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:02
      acha, po prawej dużo jeszcze miejsca, można by je zapełnić buttonami do najnowszych polytv i polygadki, tak jak to było poprzednio.
    • maciu.polygamia Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:03
      Społeczność to wpisy innych autorów niż podstawowa drużyna
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:07
      To poproszę powiedzieć jak te wpisy robić, bo właśnie mam wpis o EoJ wink Fakt, brakuje buttonów, które zawsze pokazywały co nowego. Wpisów 11 na głównej + 1 head news to IMO troszkę mało. Stronka szybko chodzi i mozna z powodzeniem dac ich około 20, co myślicie?
    • janci0 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:08
      A ja na szczęście już dawno tego nicka zablokowałem... smile
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:09
      @gurafikku

buttony będą - jeśli Piotrek będzie chciał. to samo z logo głównym, celowo jest tak zrobione, żeby można było je zmieniać co jakiś czas.
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:09
      Na + ! Na starym layoucie fotki w poziomie mogły byc maks 580px, teraz moga byc nawet 640px.
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:10
      @katanka_pl

wszystko w gestii Piotrka. jak dla mnie nie ma żadnego problemu (aczkolwiek przy większej liczbie embedów zewnętrznych mogą zdarzać się spowolnienia).
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:12
      Podsumowując po godzienie surfowania - NIE JEST ŹLE, a po kilku poprawkach może byc całkiem fajnie smile Teraz wracam do żonki w pościeli ...
    • h4n2 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:22
      test
    • kenner Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:23
      @katanka_pl

Koniecznie napisz jak było! ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka