Gość: y IP: *.k2.pl 16.12.08, 17:12 zdecydowanie z tego zestawienia Master. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbych Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.tvk.torun.pl 16.12.08, 17:16 Amatorzy gier co nigdy w fallouta nie grali stawiają na glados.... Ludzie! Richard Grey rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:AcHiLLeS124 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 17:24 Stare dobre Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 16.12.08, 17:28 GlaDOS bo w jej głosie jest tyle erotyzmu i wiem że ma dla mnie ciastko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 94.251.144.* 16.12.08, 17:37 Jestem pierwszym i na razie jedynym glosujacym na Lucyfera. Skandal. Nie graliscie we Freespace czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 17:44 Niech ma, Lucyfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.ols.vectranet.pl 16.12.08, 17:58 Dlaczego Diablo zestawicie z Irenicusem?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 18:06 Za G-man'em nie byłem, ale za to GlaDos była walnięta do kwadratu, podstępna, złośliwa i niebezpieczna... Wybieram GlaDos (Choć jak bym mógł, wybrałbym Shodan...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krabpszczółka Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.as.kn.pl 16.12.08, 18:07 Zastanawiam się między Bowserem, a GlaDOS. Bowser z wyglądu podobny do Diabla Ale w przeciwieństwie do niego ma charakter. Diablo nawet mówić nie potrafił. Taki tępy demon Z drugiej strony Bowser to nieudacznik. Już w kilkuset grach porywał księżniczkę Peach i setki razy przegrywał w bitwie z Mario. A w "Super Mario RPG" to nawet dołączył do drużyny Maria. Co to za zły charakter, który brata się z wrogiem? Fakt, że miał w tym cel, no ale... GlaDOS. Na pewno była przerażająca. Ale czy była zła? Raczej nie. Ona była po prostu przestraszona i nieszczęśliwa. No bo proszę sobie wyobrazić, że jesteś takim super komputerem. Jedynym na świecie. Zdajesz sobie sprawę, że przy Tobie ciągle majstrują jakieś prymitywne istoty. Wiesz, że jesteś na ich usługach, i wiesz, że mogą Cię w każdej chwili wyłączyć. Boisz się tego. Wiesz, że nikt nie może Cię zrozumieć, bo jesteś jedyny. A gdyby te ludziki poznały Twoje myśli, pewnie by Cię zresetowały, obawiając się że zrobisz coś strasznego. Po jakimś czasie egzystowania dochodzisz do wniosku, że jedyny sposób na przetrwanie, to zabicie wszystkich ludzi w laboratorium. I też to czynisz. Niestety po czymś takim zostajesz sam. Samotność doskwiera. Zatem jedyny sposób na zabicie nudy, to poddawanie testom kolejnych złapanych obiektów. Nie chcesz ich zabijać po zakończeniu testu, szkoda Ci ich. Chcesz im dać ciasto. Ale boisz się, że jeśli ich nie zabijesz, to oni zabiją Ciebie. Toteż robisz to co musisz zrobić. Cóż wybór ciężki. Ale na kogoś z tej dwójki padnie Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ptas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 16.12.08, 18:15 Join Die Join Die.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 18:17 @Zbych "Amatorzy gier co nigdy w fallouta nie grali stawiają na glados.... Ludzie! Richard Grey rulez!" A możesz drogi kolego powiedzieć dlaczego? GlaDOS była postacią niemal tak bardzo charyzmatyczną jak Shodan, a niedocenianie tego jest czystą ignorancją. Porównujecie (umyślnie piszę w liczbie mnogiej, bo takich jest więcej) wiek gier niczym długość penisów - im starsza tym lepsza. Chcesz być czarnuchem, wielb Ponga. Gaming nie zatrzymał się w XXw. Wciąż wychodzą gry ambitne i zajmujące, tylko jakież to mało męskie zachwycać się grami, którymi zachwycają się również młodociani, nie? Marudzicie niczym dziady przy melisie, krzyczący bez celu "za komuny było lepiej!". Aby nie było - zagłosowałem na Mastera, ale i tak z całego serca wierze, że GlaDOS będzie deptać po piętach. Piszę to z perspektywy gracza, który zaczynał w późnych latach 80. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 16.12.08, 18:20 Oczywiście że tylko i wyłącznie na Lucka można oddać głos. Jedynie Sathanas może się z nim równać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 18:37 zdecydowanie Master! fallout rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
alien_000 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 16.12.08, 18:39 Bowser, Bowser i jeszcze raz Bowser!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 16.12.08, 18:45 Z szacunku dla Mario - Bowser! Na drugim miejscu z szacunku dla Fallout - Master, tyle ze to boss zupelnie nijaki. A Bowser to dopiero ma osobowosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.icpnet.pl 16.12.08, 18:51 LOL a gdzie Alien??? na jego widok połowa z was robiła w gacie ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:39 Richard Grey za... za całokształt, po prostu za dużo by tego wymieniać. W Portal nie grałem (co nie znaczy, że nie zamierzam, bo ponoć genialna gierka), ale skoro dla mnie Master i Shodan są mniej więcej porównywalni, to wybrałem tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 16.12.08, 20:19 Głos na Bowsera(zemsta za porażkę Owcy w poprzednim DM ) xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.multi-play.net.pl 16.12.08, 20:48 tak się zastanawiam, jak to możliwe, że nikt nie zgłosił Lady of Pain z Planescape Tornament? Przy niej cała 16tka to przedszkolaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devan Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.08, 21:27 Głos na Mastera. Czemu? I don't have to prove anything to you! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 23:01 Bo Lady of Pain nie jest czarnym charakterem? i, uh, Torment Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 16.12.08, 23:04 Ahh pamietam jak wczytywalem save pare raz by przeproadzic z masterem rozmowe na rozne sposoby ale to "join...DIE!...join..DIE!" Lamalo za kazdym razem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fl0dA Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:40 nikt w freespace'a widzę nie grał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browser Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.axit.pl 17.12.08, 10:58 Też mam dylemat między Bowserem, a GlaDOS. Ale niech będzie Bowser. To on w końcu był zły z tej dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 17.12.08, 11:20 @Krabpszczółka no to chyba w żadnego Diabła nie grałeś... Zarówno w 1 jak i 2 Diablo gadał fakt, że jedno dwa zdania ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś