Dodaj do ulubionych

PRAWO - Uni Wrocławski

27.06.05, 13:24
jakie wyniki z matury? ale ile punktów macie w ich sposobie rekrutacji? proszę
o info, zasatanawiam się czy zdawać... moje wyniki średnie
Obserwuj wątek
    • tearjearker Re: PRAWO - Uni Wrocławski 27.06.05, 13:44
      moje - 198 punktow (40 z hist, 84 z ang i 74 wos) :/ ciezko to widze
      • e-meg Re: PRAWO - Uni Wrocławski 27.06.05, 13:56
        to slynne branie pod uwage poziomu rozszerzonego na u wr oznacza ze biora TYLKO
        rozszerzony?
        • Gość: piffpaff Tak IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 27.06.05, 14:51
          jw
    • kristof_f Re: PRAWO - Uni Wrocławski 27.06.05, 13:54
      angielski 93
      historia 40
      wos 51

= 184

dlatego wlasnie zastanawiam sie czy zlozyc papiery do wroclawia
    • Gość: ehh Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:57
      86 i 58 polski, 84 i 89 angol, 93 i 68 hira, 78 i 64 wos
      • Gość: taka sobie lala Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:00
        ty z wrocka jestes? bo nie znam nikogo kto by hira mowił na historie? predzej
        hista czy jakos tak...
        • endangered_species Re: PRAWO - Uni Wrocławski 27.06.05, 14:04
          wiem, że realnej szansy nie mam, nie ma sie co oszukiwać, z taką punktacją o
          prawie można sobie pomarzyć, ale to nic na prawo oficjalnie sie nie wybieram

A wiecie ile w ogóle jest miejsc?

ang 90
          historia 50
          wos 63

Popatrzcie na wyniki innych- u większości historia i wos wyszły TRAGICZNIE
          • Gość: wiki Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:01
            u mnie wos i historia nie tak zle;)))
            ang 77
            hist 76
            wos 80
        • Gość: ehh Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:06
          u nas mowi sie "hira", brzmi ladniej, jestem z pomorza
    • endru2 Re: PRAWO - Uni Wrocławski 27.06.05, 14:07
      wszystkim poszlo tragicznie, mi też
      ang 84
      hist 42:(
      WOS 79
      ===========> 205
      • Gość: Elo ziomek Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.244.131.196.mielec131.ptc.pl 27.06.05, 14:18
        ej ziomy wy tam podajecie same wyniki ropzszerzone bo widze ze wam nieźle
        rozszerzony poszedł, ja np, 38% :/z historii
        • Gość: aLd Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:26
          196
          wos i angielski uratowal mi dupe. Ang 79, wos 81, historia... 36 ;(
          • Gość: Tomi Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:56
            Mi tez beznadziejnie poszło z histy tylko 65 ale za to ang 95 i wos 94 =)
            Jak myślicie mam szanse na to prawo do Wrocławia ??
            • Gość: eli do tomy Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:59
              lol nie sadze, ze nie masz szans, tam beda przyjmowani z wynikami powyzej 90%
              hehe
              • Gość: taka sobie lala Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:09
                78 agielski 73 wos i 68 hista
                • Gość: zonk Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.core.lanet.net.pl 27.06.05, 17:20
                  ang 80 hist 48 wos 61... tez sie zastanawiam jak to bedzie
                  • Gość: tearjearker Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: 217.153.83.* 27.06.05, 18:53
                    ufff no ja sie ciesze,bo wychodzi że wszyscy mniej wiecej na rownym poziomie.
                    dziekuje wszytskim za odpowiedz, zapraszamy dokolejnego dopisywania się jesli
                    ktos tam zdaje. ja bede skladac,najwyzej mnie odrzuca :)
                    • Gość: aaa Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:34
                      ang 72, hist 68, wos 81 razem 221 (ale oni tam chyba biora tez ustny angielski?)
                      • endangered_species Re: refleksja.... 27.06.05, 21:35
                        Szczerze mówiąc to z całej naszej grupy tylko aaa ma szanse sie dostać, reszcie
                        poszlo za słabo, przecież to w końcu PRAWO...

A teraz niech mnie ktoś opie**** i powie, że nie mam racji i że WSZYSCY się
                        dostaniemy, bo poszło nam DOSKONALE :-)))

Sluchajcie, papiery trzeba składać, bo później możemy żałować, że tego nie
                        zrobiliśmy

A jakie macie rezerwowe kierunki?
                        pozdrawiam :-))))
                        • Gość: Ben_Wallace Re: refleksja.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.05, 21:39
                          Liczy się też ustny angielski rozszerzony czyli razem max jest 400pkt. Ja mam
                          298/400
                          • endangered_species Re: odnośnie punktacji 27.06.05, 21:59
                            Nie wydaje mi się żeby tak samo punktowali angielski z historią, czy wosem
                            Za egzamin ustny z angielskiego też musi być mniej punktów
                            Sprawdzalam na stronie, przelicznik punktów nie jest napisany.
                            • Gość: Ben_Wallace Re: odnośnie punktacji IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.05, 22:03
                              Ja już się rejestrowałem i wygląda to tak jak napisałem czyli masz 4 pola gdzie
                              podajesz wynik od 0-100.
                            • Gość: aga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:03
                              jesli wszystkie punkty z poszczegolnych przedmiotow liczylyby sie tak samo
                              mialabym 320 (niestety nadrabiam angielskim i wosem, a trace na historii)
                              • endangered_species Re: 27.06.05, 22:07
                                To nic, rejestrowałam sie juz na filologię i punkty również wpisuję tam od 0-
                                100, ale przelicznik jest zupełnie inny!! Inaczej oceniają angielski, inaczej
                                polski, a za historię dają 0,5 punktu

• Gość: malwa Re: odnośnie punktacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:59
                              hej wszystkim:)moje wyniki:
                              hista-42(tragedia:D)
                              wos-64(mniejsza tragedia:D)
                              anglik-80(:D)
                              Czyli razem wychodzi sobie marne 196 punkcików;(Jak myślicie,jest sens składać
                              papiery na to prawo??Z góry dzięki za odpowiedzi,przesyłam pozdrowionka dla
                              wszystkich:)
                          • Gość: e-meg Re: refleksja.... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.06.05, 22:06
                            ale jak liczyc ustny ang?
                            jakis przelicznik?
                            • endangered_species Re: refleksja.... 27.06.05, 22:10
                              niestety przeliczniki to tajemnica POLISZYNELA, szukałam, ale nigdzie tego nie
                              widzę, z pewnością za język obcy dają symboliczną ilość punktów, ale pewna nie
                              jestem nawet paznokcia sobie za to nie dam uciąć....
                            • Gość: Ben_Wallace Re: refleksja.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.05, 22:10
                              Jade do Wrocławia składać papiery w czwartek wtedy się dopytam ale nie mam za
                              dużych szans przez historie rozszerzoną z której wynik mnie powalił, nie mam
                              pojęcia co się stało.
            • Gość: wiki Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:02
              pewnie, i to bardzo duze :)))
    • Gość: matr Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:14
      w sumie 240 % 66%-angiel 100%-hista i 74%-wos. :D i sie na razie ciesze bo
      najważniejsze że zdałam
      • Gość: ald Re: PRAWO - Uni Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:20
        291 z angielskim ustnym

pozdrowienia dla popie..nca vel tomiego.
        idz chlopie na inne forum, juz byly nie raz walkowane tematy "mam 98% :((((((((
        Uwazacie ze jest sens skladac?"

proponuje ci zlozyc na rowokopatologie glebokosciowa... i tak sie nie
        dostaniesz, za malo masz.

pzdr dla normalnych, trzymajcie sie i damy rade ;)
      • Gość: aga Re: do bena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:21
        ja tez sie wybieram do wroclawia...skad jestes?
        • Gość: Ben_Wallace do Agi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.05, 22:36
          Jestem z Kielc i b.chcę studiować we Wrocławiu ale ta historia pokrzyżowała mi
          plany trochę :( A boli jeszcze bardziej bo moją pasją jest historia. Ale coż
          takie życie.
          • endangered_species DZWONIŁ ktoś? 28.06.05, 12:17
            Dzwonilam zeby się zapytać jak przeliczają punkty z przedmiotów, ale niestety
            się nie dodzwoniłam. Próbowalam do dziekanatu: Telefon: 34-371-64, 3752-338.
            Jeżeli uda mi sie dodzwonić i wyciągnąć wiadomość dam znać! Wy też spróbujcie
            zwłaszcza Ci z Wrocławia- łącza macie krótsze to może i większe szanse ;-)))
            • Gość: magda Re: DZWONIŁ ktoś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 17:43
              ja jestem z wrocławia dzisja składałm papiery
              z tego co mi wiadomo to nie ma żadnych przeliczników po prostu dodają 4 wyniki
              jak dla mnie to dziwne ale cóż wydział prawa we wrocku jest dziwny ;)
    • endangered_species Re: ciekawy link 28.06.05, 12:36
      www.oke.jaworzno.pl/informacje/infmat2005/hi.pdf

to jest OKE Jaworzno, ale nie wydaje mi sie zeby reszta kraju bardzo sie rózniła
      • dzzziewczynka Re: ciekawy link 30.06.05, 15:33
        Ja nie jestem z Wro, ale jakos nie mam problemu, zeby sie dodzwonic :P Pytalam
        sie i wg. pani, ktora odebrala tel. wyniki z historii, wusu, ang i an. ustnego
        sie po prostu sumuje, nie ma zadnych przelicznikow itp. Nie wiem jak was, ale
        mnie to niestety nie cieszy :(
    • dombs Re: PRAWO - Uni Wrocławski 30.06.05, 19:16
      Moim zdaniem sie dodaje 4 wyniki tak zeby wyszlo 400. Dla mnie to dobrze ale
      powinny byc przeliczniki...
      Moje punkty:
      Ang - 100 (ustny) i 88 pisemny
      Hist - 70
      Wos - 84
      Piszcie dalej jak tam wasze wyniki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka