Dodaj do ulubionych

Pierwsza polska recenzja Windows 7

• Gość: milo Re: Pierwsza polska recenzja Windows 7 IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.09, 21:28
      Ten szybki Win7 to nie są żadne czary, tylko efekt tego, że to wczesna wersja, w której większość rzeczy jest powyłączana albo nie działa. Nie ma się czym jarać, Windows nigdy nie będzie innowacyjny, bo jak widać na przykładzie Visty nawet stosunkowo niewielkie zmiany (bardziej doganianie konkurencji niż prawdziwa rewolucja) zrodziły masę kłopotów M$, który musiał się uciec ( w sumie jak zwykle, tylko teraz bardziej intensywnie) do wciskania niedorobionego produktu producentom komputerów, laptopów...taka wymuszona "popularyzacja" :] Coś jak Intel. M$ może i ma dużo kasy i środków, ale zupełnie się pogubił XXI wieku. Takie zbiorowe ekscytacje nowym Windowsem za 10 lat będą już tylko wspomnieniem z tych dziwnych czasów, kiedy to ludziska podniecają się w czymśtam w nowej Windozie, co OSX Linux mają już od ładnych paru lat...
    • Gość: nusiek Re: Pierwsza polska recenzja Windows 7 IP: *.121.225.195.static.bait.pl 03.01.09, 14:52
      oj hajuej tylko linux zobacyzłbys jakby Ci lapik smigać zaczą zuroczyl by cie drugi raz szczególnie ze nawet niezle współgra z tym systememtongue_out
    • Gość: Deathman Pierwsza polska recenzja Windows 7 IP: *.chello.pl 13.01.09, 20:38
      Ogólnie jest ok. szybki i ładny. gorzej z instalacjami programów. nie
      zainstalował mi deamona w rożnych wersjach a gra newer winter zainstalowała się
      bez dodatków co nieumożliwia pogranie w sieci sad
      negatyw
    • Gość: Marioo802 Pierwsza polska recenzja Windows 7 IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 16.01.09, 12:54
      Witam ,u mnie tey prawie wsyztko ok bardyo syzbko pracuje cichutko
      fajnie wsyzstko wzglada ale nie dyiaa mi internet mobilny HSDPA i
      mam problem bo musye koyzstac ye stacjonarnego .Jak ktođ bz wiedyia
      jak rozwiazac problem prrosze o rade .Sory za te zamiany liter to
      tez problem maly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka