Dodaj do ulubionych

Perły z Lamusa 1: Civilization

• mihau2000 Re: Perły z Lamusa 1: Civilization 19.01.09, 18:22
      ekhmmm!

ROBBO (polska produkcja!!!)
      www.youtube.com/watch?v=LwJXgpsVAIQ

Montezuma's Revenge
      www.youtube.com/watch?v=1tg4WOlR87Q

Boulder Dash
      www.youtube.com/watch?v=E2O4g1L1szA
      www.youtube.com/watch?v=oeoWLB8ifYc
    • Gość: patsl Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: *.centertel.pl 19.01.09, 21:04
      a pamietacie quarantine? albo UFO?
    • Gość: patsl Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: *.centertel.pl 19.01.09, 21:08
      bylo jeszcze Crazy Cars i Vikings, gdzie bylo trzech wikingow, z ktorych kazdy mial inna umiejetnosc, jeden strzelal, drugi mial tarcze, a trzeci chyba potrafil skakac, jesli dobrze pamietam...
    • Gość: patsl Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: *.centertel.pl 19.01.09, 21:11
      pierwsze strategie, ktore mnie wciagnely, to Dune 2 i Warlords
    • Gość: dziad Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: 194.116.134.* 19.01.09, 21:30
      może Lotus 2 na 'przyjaciółkę'?
    • Gość: ongoin Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: *.aster.pl 19.01.09, 21:37
      A nie bawi was fakt, ze wsrod wymagan wymienia sie po prostu "dysk twardy"? Z tego wynika, ze przeciez byy kiedys gry, ktore chodzily bez twardziela. Moze taka recenzje wygrzebiecie?
    • Gość: karol Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: 217.17.37.* 19.01.09, 21:37
      ale te pecety kiedys to mialy tragiczny dzwiek. ta sama gra na Amidze brzmiala jak duza orkiestra symfoniczna w porownaniu do tego brzeczenia z peceta, ktore mozna uslyszec na filmiku.
    • Gość: bolec Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: *.ds.pg.gda.pl 19.01.09, 21:45
      o frontierze napiszcie
    • Gość: rocznik70 Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: *.chello.pl 19.01.09, 22:51
      o kurcze 640k pamieci.. ludzei kilo !!! to tyle co jeden dokument Worda terazsmile a tam sie cala taka gra miescila i system operacyjny .. szok smile
    • wwww Re: Perły z Lamusa 1: Civilization 19.01.09, 23:35
      o kur... ale jaja. grałem w to. medal dla autór, że odgrzali takie teksty i intro smile)))
    • lolek_do_kfadratu Re: Perły z Lamusa 1: Civilization 20.01.09, 12:54
      A moj pierwszy blaszak to 286 hehe. Miał turbo do 16Mhz i terzba było je wyłączać jak sie chciało w diggera pograć smile. Napiszcie o Prince of Persia albo test drive lub jakas symulacje. Pamiętam jak mialem do tego sprzetu 2 czy 3 lata czarno-biały monitor i wtedy moim marzeniem był taki kolorowy co by pograć w te gierki w kolorze smile Po nocach mi sie to sniło smile))
    • desertclans1 Re: Perły z Lamusa 1: Civilization 20.01.09, 13:57
      hmm.. Fajne gry i filmy mozna sciagnac z tej strony :Kliknij tutaj ->

Polecam najnowsze gry (gta 4; nfs udercover i inne) i filmy (transporter 3;
      madagaskar 2; w cieniu chwaly i inne)

• Gość: Salceson Re: Perły z Lamusa 1: Civilization IP: 193.35.132.* 17.06.09, 22:23
      A ja do tej pory mam mojego pierwsdzego AT 286 8 MHz z pamiecia rozszezona do .... TAAAADAAAAM! 1024kb RAM i najlepsza dostepna wtedy karto VGA. Do niedawna uzywalem go jako maszyny do pisania na Win 3.11, ale jakies dwa lata temu dysk twardy 64Mb wyzional dusze i od tej pory maszynka lezy na strychu. Moze kiedys ja doprowadze do pozadku ;].

Civ1 przyszpilila mnie do kompa na dobre 3 lata. Do tego Centurion, LHX Attac Chopper, Chuck Yeager Air Combat ( jednen z najlepszych symulantów mysliwców WWII), Test Drive 2 i 3 ( cos jak NFS przelomu lat 80/90 ) MiG29 Falcrum, Stunts i oczywiscie Wolfenstein 3D.
      Wszystko wtedy chodzilo super plynnie, nie bylo driverów, bajerów dririXów i innego badziewia.
      Ten komp mial tylko jedna wade - nie ruszalo na nim UFO: Enemy Unknown - najlepsza strategia taktyczna w dziejach.

ehh - lezka sie w oku kreci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka