Dodaj do ulubionych

Saints Row 2 - recenzja wideo

IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.09, 10:30
Imitator raczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.hsk.com.pl 08.01.09, 12:23
      Imitator i to bardzo marniutki, Graficznie ... ,wydaje mi sie ,ze GTA III wygladalo lepiej.
    • Gość: ZyZy Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 14:25
      Wg mnie zdecydowaie imitator... o ile nie grafika gracz zyje to w tym przypadku jednak wyglad gry razi. Tak jak napisal Dr porownalbym ja co najwyzej do GTA3 co w dzisiejszych czasach to zenada;/ zreszta SR2 nie ma tej "glebi" ktora ma gta. Nie mowie oczywiscie ze gra jest kiepska ale nazwanie jej nastepca a tymbardziej pogromca gta to jais zart. Jest to co najwyzej nawet udany klon jednek bez zadnych fajerwerkow dzieki ktorym moglbym uznac ta gre za chocby minimalnie lepsza od gta.
    • Gość: Banita Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: 83.238.68.* 09.01.09, 12:57
      Gierka mocno przypomina Scarface, a że tamta gra bardzo mi się podobała, więc pewnie tą też kupie gdy znajdzie się w jakiejś taniej serii.

Jeśli ktoś mówi, że w gta 3 była lepsza grafika to radze mu udać sie do okulisty. Ta w Saints Row nie jest może świetna, ale nie kłuje w oczy ( w przeciwieństwie do poprzednich części gta,nie licząc najnowszej 4, robionej dla komputerów przyszłoścismile ).
    • wiesiek777 Re: Saints Row 2 - recenzja wideo 09.01.09, 13:46
      e lektor pare słów do ciebie:
      "zmieniać wygląd melin eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...to znaczy" "prosteeeeeeeeeeeee" "krzywdddddddddddzzzzzzzzeeeenia bliźniego" "gieeeerka"

wyzej podane przykłady akcentujesz tak nie udolnie i wymawiasz je w taki sposób że szkoda słów.....

a wzroty typu "zajumacie" przy twojej barwie głosu brzmi rzałośnie....

lepiej by wyszło gdybyś mówił jak syntezator mowy niż "wyluzowany i zabawny koleszka" którym nie jesteś...... a co do gry to musze ja mieć prędzej czy puźniej... smile
    • Gość: Bot Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 19:08
      wiesiek777

1. Jak chcesz coś pisać to pisz znośnie... Jeżeli chcesz pisać poprawnie i uwzględniając polskie litery (ą,ę,ć itp) to pisz tak.
      2. "rzałośnie" co to za słowo? Żałosne...
      3. "puźniej" to jakiś rodzaj łopaty? Później ją kupię...
      4. Według mnie akcentowanie lektora wcale nie brzmi żałośnie... ale w końcu to tylko moje skromne zdanie.

Gierka całkiem znośna, tylko trochę brakuję w grafice, ale cóż nie tylko grafiką człowiek żyje. Saint's Row 2 grafikę nadrabia fabułą. Pozdrawiam smile

• Gość: h Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 10.01.09, 21:41
      Popieram Bota
    • ludendorf Re: Saints Row 2 - recenzja wideo 11.01.09, 18:08
      Coś w sam raz na dobrą rozgrzewkę przed GTA IV wink
    • ludendorf Re: Saints Row 2 - recenzja wideo 11.01.09, 18:14
      choć oceniając tylko po tym co tu widać to już San Andreas było lepsze
    • gameonly Re: Saints Row 2 - recenzja wideo 12.01.09, 20:11
      recenzja sponsorowana????
    • Gość: kill20 Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.legnica.vectranet.pl 12.01.09, 21:24
      porzadny imitator gta san andreas (bo na pewno nie gta IV)
    • quinotaurus Re: Saints Row 2 - recenzja wideo 13.01.09, 10:00
      imitacja? Nie, raczej skondensowany fun plynacy z tego typu gier. Nie potrzebuje in-game dziewczyny, telewizji, kuzyna, tutoriali czy innych bzdur. Chce rzucic w kogos skrzynka na listy, potraktowac go tazerem, a wszystko to w spodniach-dzwonach i cylindrze.
    • Gość: juzek Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.net.brewet.pl 15.01.09, 11:26
      przyczepiam się do tego, że złej konwersji GTA4 poświęcono całą recenzję, a o fatalnej konwersji SR2 i wysokich wymaganiach (przy kiepskiej grafice) nie wspomniano ani słowem! jest tu jakaś niesprawiedliwość, przy SR2 jest mowa tylko o pozytywnych aspektach, a przy GTA4 głównie o negatywnych. o co chodzi???
    • Gość: kefir Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.tvkdiana.pl 19.01.09, 12:56
      mieszanka gta 3 z crime live moze byc ciekawa
    • desertclans1 Re: Saints Row 2 - recenzja wideo 20.01.09, 14:06
      hmm.. Fajne gry i filmy mozna sciagnac z tej strony :Kliknij tutaj ->

Polecam najnowsze gry (gta 4; nfs udercover i inne) i filmy (transporter 3;
      madagaskar 2; w cieniu chwaly i inne)

chomikuj.pl/?page=35608
    • Gość: kazach Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 19:39
      ta gra jest pikna yo ziOOOm
    • Gość: kazach Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 19:41
      ten kto inaczej rzecze nie dorasta mi do dupska
    • Gość: ludik Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.pl 21.01.09, 07:04
      Jak dla mnie bardziej Konkurent
    • Gość: Grey Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 03.02.09, 20:38
      wiesiek odwal się od Kopczyńskiego zajebiasczy lektor pokłony za jego kunszt smile
    • Gość: fdgdf Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 16:18
      co wy gadacie gta 3 to badziew a to nie jest najgorsze
    • Gość: Nana Re: Saints Row 2 - recenzja wideo IP: *.gorzow.mm.pl 05.10.09, 14:48
      Gierka jest fajna a propo nie oceniajcie jak nie graliscie... Mi sie bardzo podoba i jestem happy ze ja kupilem. Moim zdaniem lepsza od Gta Sa ,a z Gta IV na równo są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka