Dodaj do ulubionych

Bioshock razy sześć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 14:35
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • pankomentarz Bioshock razy sześć 08.01.09, 14:36
      Czytałem kilkakrotnie wypowiedź pana Hartmanna i odbieram ją zupełnie inaczej. Hartmann raczej pisze w trybie przypuszczającym, a jak sama nazwa wskazuje, używamy go, kiedy coś PRZYPUSZCZAMY. Tak więc Hartmann raczej nie zapowiada, że BĘDZIE jeszcze 5 części, ale zakłada (marzy sobie?), że jeśli uda się odpowiednio zakręcić wątkiem fabularnym, odpowiednio go rozwinąć, to może powstać WIĘCEJ części. I tyle, a wszyscy już fapują, że już zapowiedziano kolejne części.
      Prawda jest taka, że będą tą krowę doić, dopóki będzie dawać mleko. Nie są to czasy sprzed 15 lat, kiedy robiło się jedną grę i przechodziło do następnej. Więc proszę, weźcie może czytajcie te newsy po angielsku z jakimś słownikiem na podorędziu, a najlepiej z podręcznikiem do gramatyki smile
    • Gość: y Re: Bioshock razy sześć IP: *.k2.pl 08.01.09, 14:37
      no super, super ale zamiast mówić nam o 6 części niech chłopaki wydadzą już dwójkę tongue_out
    • Gość: V Re: Bioshock razy sześć IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 14:38
      sex po stokroć ! wpierw niech wydadzą drugą odsłonę wtedy się przekonamy czy chcemy więcej. Jeśli pokazywac świat Rapture to może by zrobić jakiś prequel zaczynający się w chwili gdy chaos wdarł się do tej podmorskiej liberalnej Antyutopii.
    • pankomentarz Re: Bioshock razy sześć 08.01.09, 14:46
      A trzecia będzie traktować o dzieciństwie Adrew Ryana, który już jako dwuletni bobas skłaniał się do budowania podczas kąpieli podwodnych wieżowców z drewnianych klocków, które, co za geniusz!, obciążał kawałkami ołowiu znalezionymi w torbie rybackiej taty!
    • Gość: Psubrat Bioshock razy sześć IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.01.09, 15:22
      Otóż to. Ktoś tu chyba nie zrozumiał intencji. Koleś stwierdził, że Bioshock to wspaniała historia i chce żeby taką pozostała, dlatego rozmienianie się na drobne w stylu GW jest mało prawdopodobne.
    • Gość: kszyhu Bioshock razy sześć IP: *.teta.com.pl 08.01.09, 16:57
      A czy ja czasem avr mnpvhxnłrz Elnan xvwxvrz tbysbjlz?
      Chociaż nie jestem pewien, jeszcze nie skończyłem.
    • d_pawel Bioshock razy sześć 08.01.09, 17:13
      pankomentarz -> Masz rację, trochę za bardzo dosłownie wziąłem te słowa. Zwróciłbym jednak uwagę na to, kto owe słowa wypowiada. Co prawda głowa firmy może być graczem z krwi i kości (i na 99% nim jest smile ), ale najważniejszą rzeczą są mimo wszystko wyniki finansowe. I obawiam się, że nie należy zbytnio pokładać wielkiej wiary w słowa Pana Hartmanna. Szczególnie że przykład z Gwiezdnymi Wojnami jest średnio trafiony (nowa trylogia vs stara trylogia, obie są miłe, ale mimo wszystko, nierówne jakościowo).
    • pankomentarz Bioshock razy sześć 08.01.09, 19:24
      Myślę, że to nie Ty wziąłeś te słowa zbyt dosłownie, ale cały internet od razu się ucieszył. Oczywiście, jeśli stworzono by jeszcze 5 takich gier jak Bioshock, to każdy by się cieszył (trzeba być idiotą, żeby myśleć inaczej). Zgadzam się z argumentem o wynikach finansowych, na tym niestety ten świat polega smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka