neogeo2 Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 16:27 Jeśli chodzi o recenzje Kosa to są one tak stronnicze jak pismo w którym pracuje, niby jest bezstronny ale jak może to dowali Xbox`owi a PS3 już odpuści. Ogólnie on i cała redakcja PSXE to sonyboys. Tak na marginesie to nie mam żadnej konsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
cotrez Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 16:28 Faktycznie brak polskich piosenek moze dokuczac, ale ocena 3+ wydaje mi sie troche krzywdzaca. 4 wydaje sie ucziwsze, tym bardziej, ze gre oceniamy raczej jako jedyna w swoim rodzaju na X. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 16:31 neogeo2: przykro mi, ale nie nazywam się Marcin Kosman. Odpowiedz Link Zgłoś
neogeo2 Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 16:35 Tak wiem ale pierwsze zdanie skłoniło mnie do napisana posta. Nie tyczy on się do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 16:46 cotrez: to moja subiektywna opinia, wahałem się pomiędzy 3+ a 4-, ale jednak, "niech te plusy, nie przysłonią Wam minusów". Odpowiedz Link Zgłoś
cotrez Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 17:16 Rozumiem, ze subiektywna tylko w pewnym sensie reprezentujaca Wasza redakcje. Przeciez to nie jest gra, ktora wlaczymy sobie na nocny seans albo zeby sie wyladowac po ciezkim dniu w pracy tylko typowa gra na imprezy i tam zdaje swoj egzamin w 100%. Jakbym zobaczyl Wasza ocene zanim kupilem gre to bym sie skutecznie zniechecil a tak powiem tylko, ze sylwestrowy widok spiewajacych Leone Lewis - Bleeding Love typowych "maczo" byl po prostu bezcenny W takim wypadku powiem na odwrot "niech te minusy, nie przyslonia Wam plusow". Odpowiedz Link Zgłoś
guuboo Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 17:18 Niestety ja rowniez nie moge sie zgodzic z opinia autora :] Przezylem juz chyba 3 imprezki, na ktorych jedna z atrakcji byly Lipsy i szczerze musze przeyznac ze jest to naprawde fajna zabawa. Tym bardziej ze wiele kobiet odstraszaja gry typu rock band or sth. A przy Lispach nie ma takich problemow Jak chodzi o 2 pozycje w minusach moge stwierdzic ze ok nie ma polskich piosenek i watpie zeby byly, tak samo jak chodzi o tryby dodatkowe, ale jak chodzi o slabe pozycje DLC to ehm sorry moze faktycznie jest ich jeszcze malo, ale czesc utworow z ktorymi jest przedawana polska wersja lips w innych trzeba za nie zaplacic, no i nie powiesz mi ze niesmiertelna Tina to slaby DLC ?! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 18:04 cortez: Oj, akurat co do nocnych seansów i wyładowania się, to nie mogę się zgodzić. Spiewałem sobie i samotnie, w nocy, kilka tracków do wyładowania się także się znajdzie. Na imprezach jasne, daje radę, ale to już było. Nie ma tutaj powiewu świeżości, czegoś nowego. Równie dobrze daje rade pierwszy SingStar na PS2. A że dopiero teraz pojawił się Lips? To naprawdę nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_inny_niz_wszyscy Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 18:08 ja tez bym dal wiecej; na bezrybiu i rak ryba, chociaz tak de facto to MS jest na dzien dzisiejszy w miejscu, w ktorym Sony bylo juz dobrych pare lat temu z pierwszym Singstarem. Teraz to powinno sie to wydac z jednoczesnym rownoleglym DC kilkuset piosenek w zanadrzu, ktory bedzie systematycznie powiekszany, bo z tych 40 rzeczywiscie spasuje tylko polowa. Ja czekam na produkt offowy, taki jak stepmania, gdzie scena uzytkownikow bedzie tworzyc to co chce i kiedy chce. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 18:27 guuboo: trudno żeby na imprezie grać w rockbanda, ja bym się nie odważył na żadnym levelu wyżej poza easy, a podejrzewam że i tak by mi to średnio szło. Tina ok, daje radę, ale co poza tym? Bo ja nie znalazłem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 18:48 Nie podoba mi się fakt, że nie ma możliwości darcia ryja po polskiemu Póki takiej możliwości się nie doczekamy, póty będę omijał takie gry szerokim łukiem. A przecież można inaczej, na PC jest sporo takich gier. Odpowiedz Link Zgłoś
hill.01 Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 20:23 Jak można być zapóźnionym w dziedzinie gier typu Singstar? Przecież tam od lat nic właściwie się nie zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 22:49 hill.01: nie, Lips to SingStar, ale nic poza tym, a pamiętajmy, że mamy rok 2009, pierwszy SS ukazał się 5 lat wcześniej, od tego czasu można by coś nowego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
cux87 Re: Recenzja: Lips 09.01.09, 23:49 Tzn co innego mozna by wymyslic do Karaoke? Moze tekst piosenki w 3D? Albo wpakowac do zestawu headseta zamiast mikrofonu? Prosze cie... Lips nie zasluguje na ocene ponizej 4, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz.bb Re: Recenzja: Lips 10.01.09, 12:10 oj nie zgodzę się, że Lips to Singstar i nic poza tym... Jakby nie patrzeć mikrofony bezprzewodowe to mega ważna rzeczy przy karaoke - sam wiem, jak to u mnie na sylwestra wyglądało, bo mikrofony latały z ręki do ręki i zabawa była przednia - Sony ucięło kable dopiero, jak Microsoft pokazał im, że można... Odpowiedz Link Zgłoś
guuboo Re: Recenzja: Lips 10.01.09, 17:39 Macieju: Akurat wczoraj bylem i znajomego, ktory jest posiadaczem Lipsow, i z tego co widzailem znow pokazaly sie nowe utowry, napewno depesze sa i Be Good Johnny wypasik ;> Dodadkowo tez bym sie nie zgodzil z Twoim podejsciem ze przeciez jest Singstar na ps2/ps3 inne platformy wieszkosc ludzi jednak nie posiada kilku konsol, Lips poki co jest jedyna pozycja Karaoke ;> nei liczac Rock band i gitar hero gdzie mozna spiewac. I nie przeszadzaj co jest zlego w zabawie na rock bandzie na imprezkach, chodzi o zabawe, jezeli ludzi to bawi to czemu nie?;] Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Recenzja: Lips 10.01.09, 19:09 guuboo: przez to, że jest jedyna na X, to automatycznie ma dostać wyższą ocenę? Patrzę trochę szerzej. Pierwsza bijatyka na Wii miała by dostać też co najmniej 4 dlatego, że była jedyna na Wii, skoro na PS i X były VF, DOA i Tekken? Co do Rockbanda i imprez - ok, nie mówie że nie, ale jakoś nie widze siebie na takiej imprezie, choć swego czasu grałem na DC marakasami z samba de amigo w virtua tennis (prawie jak Wii. syriusz.bb: To niech teraz Microsoft zobaczy, że Sony daje polskie piosenki bo jak widać, można. Odpowiedz Link Zgłoś