mareczekk77 11.01.09, 02:23 Witam, znacie jakieś triki w travianie? łoją mnie tak ze koniec ze mną lada moment pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Travian kody IP: 81.219.42.* 19.03.09, 11:14 jest sposób na to żeby cię nie atakowali - usuwasz konto > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Travian kody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 21:47 tu sa kody travian.pl/?uc=pl3_7293 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalek Re: Travian kody IP: *.petrus.pl 14.08.09, 13:33 Witam! Mam do zaoferowania sposób, na uproszczenie gry travian. Każdy z was na pewno wie, co to są monetki do traviana i innego tego typu gier. Przechodząc do rzeczy, ja i mój kumpel, czołówka serwera travian, opracowaliśmy super sposób, na to jak wykorzystać kod z traviana wielokrotnie. Pewnie nie raz zastanawialiście się, skąd na allegro tyle tych aukcji? Więc nie tylko ja znam ten sposób.... Dziś dostałem bana w travianie i mam na niego wylane. Koniec z tą grą. Może nie przekaże wam sposobu, ale podam moje GG: 12011749 A więc po kolei: Wyślijcie sms na numer: 75068 W treści wpiszcie: TRAVIAN Kiedy wyślecie przyjdzie wam kod. Da się go tak przerobić, że można go używać wielokrotnie. Poprostu macie moje gg, generatora wam nie dam, ale wyślijcie mi zgenerowany kod na gg. Jak tylko będę miał czas to odeśle wam ten kod, z poprawkami robiącymi go "nieśmiertelnym". Dopóki travian.pl nie usunie tego błędu, jakoś wam pomoge. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Travian kody IP: *.is.net.pl 22.11.09, 16:21 Wiem mnie też tak łoją nieraz ale nie ma kodow a zreszta jak by byly to by było hu a nie gra. Jak checsz zenby cie nie grabili to se rozbuduj kryjówke albo magazyn na 10 poziom Odpowiedz Link Zgłoś