Dodaj do ulubionych

Trailer: Lord of the Rings: Conquest

13.01.09, 19:02
demko bylo crapowate...
Obserwuj wątek
    • rockboy84 Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 13.01.09, 19:40
      Cała jest crapowata... odbieganie tak bardzo od fabuły Władcy Pierścieni + graficzna słabizna i prostota rozgrywki, to nie dla mnie. Ostatnio odpaliłem staruteńkie LOTR Battle For Middle Earth II i o wiele lepiej się bawiłem niż z demem Conquest wink
    • rockboy84 Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 13.01.09, 19:44
      Toro - "Polygadka recording on"? Czyżby jakaś audio niespodzianka dziś wieczorem? wink
    • ciastek_pl Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 13.01.09, 20:05
      Gierka zapowiada się ciekawie smile
    • nechrist_pl Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 13.01.09, 20:54
      sami jestescie krapowaci...
      demko owszem, graficznie jest kiepskie, jest kilka denerwujacych bugow, ale online dawno juz nie mialem takiej frajdy. miodnosc, ktorej prozno byloby sie spodziewac majac na uwadze wasze dyletanckie komentarze wink
      jesli dla opcji split-screen beda dostepne tryby online, to zainwestuje w ten tytul.
      nigdy nie gralem w lotrowa gierke, wiec moze dlatego mi sie podoba. ale kto jeszcze tego nie probowal, niech sam sciagnie demo i sprawdzi, a nie sugeruje sie komentarzami smutasow z poligamii.
      pzdr
    • rockboy84 Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 13.01.09, 21:21
      No ok spoko, online jak najbardziej mi się widzi, ale w singlu, łucznik pokonujący Balroga i armie biorące się nie wiadomo skąd w miejscach gdzie była tylko Drużyna Pierścienia jak np. Moria - to już nie jest coś fajnego.
    • dead-space Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 13.01.09, 21:35
      echrist_pl - o wiele lepsze bylo Battlefront. Tutaj fajny pomysl ale max 16 czy 18 graczy to malo przy takim tytule jakim jest LOTR. Sa lepsze gry od tego shitu
    • nechrist_pl Re: Trailer: Lord of the Rings: Conquest 14.01.09, 01:19
      arcade'owa nawalanka w klimacie fantasy - dla mnie bomba. gram na ps3, wiec z podobnych klimatow za wiele nie ma. Castle Crashers jest na x360, a Fat Princess nie wiadomo kiedy sie ukaze (i nie wiadomo czy bedzie offlinowy coop/split-screen) [za niedlugo ma byc Golden Axe na PSNie, ale to tez nie wiadomo do konca kiedy].
      a to, ze nie trzyma sie Trylogii slowo w slowo? co za roznica. nie jest to adaptacja powiesci tylko luzna interpretacjo-wariacja. mi to nie przeszkadza.
      chociaz grafika oczywiscie moglaby byc jednak ladniejsza...
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka