Dodaj do ulubionych

Recenzja: Super Stardust Portable

04.02.09, 13:34
Już myślałem, że się nie doczekam. tongue_out Tylko taki myk - pierwszy obrazek z gameplaya nie pochodzi z "Portable". smile
Obserwuj wątek
    • shastorm Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 13:49
      zadziwiające jest to, że recenzenci mają w zwyczają pisać w samych superlatywach a później i tak ocena jest daleka od bdb big_grin

Ja bym tej "popierdułce" dał 4+ a nawet 5- i nie tylko dlatego, że ostatnio na ma w co innego grać na PSP.

Gra ideał na przenośną konsolę: grafika bez komporomisów, gameplay - sam miód, no i może być i krótka i długa zależnie od tego czy jedziemy autobusem czy pociągiem na drugi koniec Polski.

A dlaczego minus przy bdb? Bo faktycznie po jednej planecie mam wrażenie że kciuki to mam palące żywym ogniem... ale to już bardziej wada ergonomi naszej konsoletki...
    • beniamin.durski Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 13:57
      Ja szczerze mówiąc za sterowanie nie wiem cz dałbym tej grze nawet 4.
    • viktor_pl Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 14:03
      Lepiej tej gry nie dało się zrobić i za to należy się pochwała developerowi.
    • kamsonowicz Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 14:29
      @emiel: to jak byś zmienił sterowanie na PSP, imo zrobili to, co mogli, jest ono najbardziej optymalne.

@shastorm: uważasz, że 4 to słaba ocena? smile
    • beniamin.durski Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 14:40
      @kamsonowicz: ale czemu mam zastanawiać się jak zmienić sterowanie? Ja nie pracuje dla Sony, a oceniam co tam wymyślili :]. Dla mnie ta gra nie dostałaby 4, bo się przy niej męczyłem i choć SS HD mi się bardzo podobało to, Portable mnie męczyło samym sterowanie i musiałem się przekonywać, że mnie bawią bolące palce ;P. Jasne gra jest przyjemna, ale po prostu PSP nie nadaje się do tego i nikt tego nie zmieni.
    • marcin-ka Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 14:43
      "Super Stardust nie jest oczywiście żadną świeżynką na rynku gier, posiadacze PS3 mogą cieszyć się tym tytułem już od dłuższego czasu."

Posiadacze Amigi mogli się cieszyć Super Stardustem już w 1994 roku.
    • rorkdcr Re: Recenzja: Super Stardust Portable 04.02.09, 14:52
      A zwykłym stardustem nawet dłużej, bo już na amidze 500 był.Najbardziej wypasią była wersja dla CD32, muzyka jako tracki audio dużo dawała.Była na tyle dobra że aż niedawno sprawdziłem czy to tylko wspomnień czar,ale na szczęście rzeczywiście dawała radę.Oczywiście przydałby się jej mastering, ale to drobiazg.
    • axiomat Re: Recenzja: Super Stardust Portable 25.06.09, 09:29
      Zdecydowanie polecam amigowa wersje gry. Naprawde swietna pozycja, a jak wspomnial moj przedmowca wersja na CD32 po prostu wymiata na calej linii big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka