Gość: Hueh Re: DiRT 2 - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:56 heh fanboj sie znalazł nie karmcie trolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m$Fanboj Re: DiRT 2 - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:58 może na twoim marnym ps3 będzie wyglądało troszkę lepiej lub tak samo jak na Xboxie , nawet marne wii przebija "chlebak" idź lepiej poszukaj znajomych w psn bo ja na xbl bez problemu się z nimi dogaduje a co do blureja to mi styka DVD ew HDDVD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc! Re: DiRT 2 - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:00 konsole to odwieczny WAR sony VS microsoft no i Nitendo ale tego nie licze bo przy tym dobrze bawią się nly japońcy , ja na pc nie mam żadnego problemu boli mnie ino to że piraci się gry przez co producenci olewają rynek PC ( a na pc nikt się nie kłoci czy ma linuxa , maca , viste , xp wszyscy żyją w zgodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keerk Re: DiRT 2 - galeria IP: *.acn.waw.pl 26.02.09, 23:56 zajebiste fotki kupię, a jakże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszb100k Re: DiRT 2 - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 09:30 juz nie moge sie doczekac ... z pewnością bedzie zajebista gra jedynka jeszcze mi sie nie znudziła ... szczerze muwiąc to grid taki sobie jest ... wole rajdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogus Re: DiRT 2 - galeria IP: 193.201.19.* 17.03.09, 09:40 ale czym sie jarcie? toc to 3d studio, a nie gameplay... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No ba Re: DiRT 2 - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 16:50 Nie srajcie ogniem.GTAIV też wszyscy opieprzali że to z cyfrówki. Początkowo jak włączyłem na zwykłym TV to też tak myślałem. Ale jak potem podłączyłem na HD to myślałem że padnę z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: DiRT 2 - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 09:23 tu jest demo tej gry: s5.bitefight.onet.pl/c.php?uid=155238 Odpowiedz Link Zgłoś