Dodaj do ulubionych

OMG - Jack Nicholson to Alan Wake

24.02.09, 12:18
OMG ! ;p
Obserwuj wątek
    • j_uk_dev Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake 24.02.09, 12:37
      @Radek, jak nie masz o czym pisać ( bo tak trochę po tych "OMG" wnioskuję), to napisz o "Disgaea 3", która miała premierę 4 dni temu na PS3 ( choć nie wygląda jak na PS3 ). Jak zobaczyłem ją, to pomyślałem, że tam jakiś softwareowy emulator PS2 biega i ta gra jest raczej dla PS2, bo ta grafika to jak żart jakiś wink Jednak jest to jedna z tych produkcji, przy których śmiało można powiedzieć, że grafika się nie liczy, ale grywalność, a braku miodności i grywalności "Disgaea 3" zarzucić nie można smile Pozycja dosyć wyróżniająca się jak na 2009 rok ( no i SlayStation Portable rządzi wink ).
    • radek.zaleski Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake 24.02.09, 12:57
      Radek, jak nie masz o czym pisać
      --
      Ja to piszę raz na sto lat. Mam za to 100 innych rzeczy do zrobienia...
    • Gość: el^^ Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:00
      Zróbcie nowy cykl notek pod nazwą właśnie "OMG!" tongue_out
    • Gość: 8 Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.kalisz.mm.pl 24.02.09, 14:33
      ja się tylko zastanawiam, dlaczego taki dziwny głos jest w tym filmie
    • Gość: V Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.chello.pl 24.02.09, 15:49
      To sceny z filmu z przed paru lat gdzie Jack jako były glina lub detektyw tropi jakiegos pedofila. Tytuł to chyba "obietnica"
    • Gość: k Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.chello.pl 24.02.09, 21:18
      OMG smile
      ---------
      cyfrowy-kiosk.nextpress.pl <<<< Prasa komputerowa
    • Gość: BUNCH Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.2-0.pl 24.02.09, 23:17
      Spokojnie Radku, nie jest kradzione smile
      No chyba, żeby rozszerzyć temat na te DVD Ripy i tak dalej i ściągnąć sobie całą nawałnice smile
    • Gość: BUNCH Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.2-0.pl 24.02.09, 23:31
      "No proszę. Chciałem konkretów i je dostałem."
      - ha, ha, ha smile
    • Gość: end Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.chello.pl 25.02.09, 17:12
      Radek, jak nie masz o czym pisać

napisz o Battle for Wesnoth
      ...najlepszej turowej strategii modyfikowanej od 100 lat.
    • Gość: BUNCH Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.2-0.pl 26.02.09, 15:04
      EJ, no co się czepiacie? smile
    • Gość: apsik Re: OMG - Jack Nicholson to Alan Wake IP: *.echostar.pl 26.08.09, 17:57
      Niezłe... bez czepiactwa.
      --
      Jakc Nicholson biografix.pl/profil/jack-nicholson

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka