Dodaj do ulubionych

Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360

25.02.09, 15:09
Wszystkie te informacje znane są od momentu premiery trailera, tj.23.02. - bo są zawarte w nim samym. Ciekawe, że na kimś "trailer robi niesamowite wrażenie", ale sama treść informacji dociera 2 dni później... I jakie plotki odnośnie X360 exclusive? Ja nie widziałem nigdzie ani słowa o PS3, a premiera oficjalnego info na Xbox LIVE jest aż nadto wymowna. Skończmy z tworzeniem teorii spiskowych, tam gdzie ich nie ma...
Obserwuj wątek
    • crinos_pl Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 15:25
      Poczekam na pierwsze recenzje, porównania z GoW2 są nieuniknione i jestem bardzo ciekawy co wyjdzie z tej rywalizacji. GoW2 ociera się dla mnie o doskonałość i jeśli coś go przebije to na 100% kupię.

BTW, dlaczego żołnierze ze screenów mają na plecach kurki od kranów?
    • gregmcrazy Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 15:31
      Oni się tak nakręcają. A co-op na 4 osoby to jest to. Będę się musiał zastanowić chociaż pierwsza cześć zupełnie mi nie podeszła (demo).
    • djfurio Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 15:38
      Wygląda na fajną strzelankę. Ciekawe jak będzie wyglądać? Trochę dziwi mnie, ze chłopaki z Capcom'u starają się ożywić tak marny tytuł (chodzi mi o 1 cześć),a nie wykombinować jakieś nowe super uniwersum bądź wskrzesić jakąś legendę. ciekawe kiedy się ukaże?
    • pogo_o Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 15:46
      Czy tylko mi potwór z ostatniego screena przypomina bossa "żabę" (nie pamiętam jego imieniasmile z Devil May Cry 4?
    • michaelius_pl Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 15:50
      Tylko nie marna smile Jedynka to bardzo fajna gra. Imho lepsza od conajmniej kilku mocno przereklamowanych uznanych konsolowych shooterow.
    • tracer87 Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 15:57
      tak tak lost planet jest tak samo marny jak heavenly sword czy motorstormy > takie same oceny smile
    • sebbatko Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 25.02.09, 16:26
      Uuuu. Wykasowano mój wpis? Kurcze. Panie Marcinie. Odrobina krytyki i już cenzura?

Jestem cholernie zaskoczony. I zniesmaczony.

Prowadząc serwis powinni się Panowie liczyć z tym, iż ktoś będzie miał inne zdanie niż Wy, lub wytknie błąd, lub nieścisłość.
      Trochę to niedojrzałe.

Ten wpis też usuniecie?
    • charlesz Re: Capcom potwierdza Lost Planet 2 na Xboksa 360 26.02.09, 22:05
      Jak można oceniać pierwszą część (oraz jakąkolwiek inną grę) tylko po demie albo screenach. LP było świetną grą, napisze to większość tych którzy ją ukończyli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka