Dodaj do ulubionych

NecroVision - relacja na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 18:19
No proszę macie identycznego blaszaka jak mój własny smile)
Tyle, że ja porzuciłem jakiś czas temu Viste, bo dostawałem k******y z tym systemem.
Obserwuj wątek
    • Gość: szakal140 Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.elk.mm.pl 05.03.09, 18:33
      ale bym sobie w to pograł, tylko że na moim GF8600GT grafika będzie lipna, to chyba już czwarta naprawde dobra gra polaków big_grin
    • Gość: washu Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.euronet.net.pl 05.03.09, 18:36
      'Muszę przyznać, że dubbing jest strawny.'

kłamca. dlaczego do dubbingu polskich gier biora aktorow rodem z teatru ? tak sztucznie to chyba nawet fallout nie brzmial.
    • d_pawel Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 18:44
      washu -> Sztucznie, nie sztucznie, ważne że sam dźwięk głosów nie drażni. Zagraj w BiA, ja po kilku godzinach gry boję się wracać do tej pozycji, choć grywalność jest niezła sad.

A aktorzy teatralni często nieźle sobie radzą, patrz seria Baldur's Gate oraz Planescape: Torment, gdzie nie było za wiele filmowych gwiazd smile.
    • d_pawel Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 18:53
      Argh! No i padło i wstać nie chce... System znaczy się, system wrzucania tekstów do Gamecornera. Mam nadzieję, że w końcu ruszy i będzie można kontynuować tą relację sad.
    • Gość: bdg Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.chello.pl 05.03.09, 18:59
      zgadzam sie, klimat 1 wojny moglby dac zdrowo kopa
    • stefankawalec Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 19:00
      Też mam GF8600 GT i demko chodziło bardzo dobrze. Nie pamiętam rozdzielczości (nie wiem czy 1680x1050 czy niższa), ale detale (w XP) miałem na maks. Ale gierka nudna. Te zombi są bez sensu, demony, które można zastrzelić itp. Zgadzam się z relacją - wystarczyło zrobić gierkę osadzoną w Pierwszej Wojnie. I byłaby, po dopracowaniu fabuły, miodna. A tak - tylko groteskowa strzelanka.
    • cr4nk Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 19:03
      Ja chyba zaraz zassam sobie demko i zobaczę czy rzeczywiście te zombie tak wszystko psują.
    • cr4nk Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 19:05
      aghrrr... nie podoba mi się ten mój nowy nick po zarejestrowaniu się... miał być z dużych liter i cyfr uncertain no i CRANK było już zajęte...

... ale niech będzie. Przeżyję.
    • Gość: Yachoz Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.chello.pl 05.03.09, 19:25
      Ciekawe kiedy zrobi ktoś pełnoprawnego fps tylko w realicha I wojny światowej. Ten temat przewija się np. The Darkness a już o skupineie się na tym bez jakichś udziwnień . Przecież ta wojna była ciekawa i niezła gra mogłą by być naprawde fajna.
    • mis_iu Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 19:54
      Bo-bo... Boberek!? Hahaha... poległem ;P
    • Gość: Dark Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:06
      a mam pytanie czy u Ciebie tez poziom laduje sie co najmniej minute tongue_out? tak ze ze 2 listy lektorzy zdarza przeczytac tongue_out?
    • d_pawel Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 20:11
      Dark -> Minutę może aż nie, chociaż sporo smile. A naprawdę długo jak włączę nagrywanie Frapsem wink.
    • nessie-jp Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 20:28
      Re. wygląd głównego bohatera --> dlaczego, dlaczego gdy w grze występuje bohater-kobieta, to jest to zawsze piękna cycata zębata i wielkooczysta blondynka? A gdy występuje facet, to jest zawsze smutny blady szympans?!

DLACZEGO?

Ohydna dyskryminacja.
    • Gość: gigi Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.legnica.vectranet.pl 05.03.09, 20:29
      "Po jakiego diabła Farm 51 musiał wpakować w to wszystko demony, zombie i inne dziwactwa?! NecroVision (pod inną nazwą) mógłby być znakomitym, rodzimym Call of Duty podczas I WŚ"

czyli kolejny gó...any wtórny oskryptowany shooter? pogratulować oczekiwań...
      opinii o dubbingu również nie podzielam, sztuczność az kłuje w uszy ;x
    • d_pawel Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 20:33
      gigi -> A niech będzie oskryptowana, jeśli będzie oddawała klimat I wojny światowej, to mi wystarczy smile.

A co do dubbingu, jak pisałem, moje pojmowanie może być zniekształcone, bowiem grałem w BiA...

nessie-jp -> Ano niestety, tak już jest. Twórcy gier uwielbiają uskuteczniać podział na piękną i brzydką płeć wink.
    • Gość: narayan Re: NecroVision - relacja na żywo IP: 156.17.238.* 05.03.09, 20:42
      włączyłem pograłem z 10 min i ... odinstalowałem .
      Straszne gó... i tyle . Kolejny słaby fps . Beznadzieja.
    • Gość: Brak Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.icpnet.pl 05.03.09, 20:48
      Ehh ja niewiem, wy tam w tym gamecornerze macie jakiś talent do tworzenia relacji na żywobig_grin

Zawsze czytam relacje Sławka, nawet dla gry która mnie kompletnie nie interesuje, zawsze z uśmieszkiem na ustach czytam jego teksty z więlką przyjemnością wink

Z tego co widze to Paweł ?! nie odbiega znacząco od standardów wyznaczych przez pana SS. TAK TRZYMAĆ!! smile
    • Gość: kao chen Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.zone6.bethere.co.uk 05.03.09, 20:53
      gra kaszana! sterowanie drewniane, animacje ruchów żałosne( widzieliście jak kolo kopie? ;/ ), grafika...no właśnie niby nie wygląda to źle, ale odrzuca i to bardzo;] Ale najpoważniejszy zarzut to to że ze strzelania człek nie ma ni trochu satysfakcji Wolę infernal sto razy!
    • d_pawel Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 21:15
      Brak -> Dzięki za słowa pochwały smile. No niestety, do ciętego humoru Sławka jeszcze trochę mi brakuje wink. Postaram się jak najszybciej, jeśli neostrada i serwer gazety mi pozwolą, wrzucić jeszcze nowe materiały, ale coś się obawiam, że nie wyjdę tą relacją poza pierwszy poziom, noc się już zbliża (a właściwie nastała smile ).
    • Gość: :> Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 21:28
      "18:04 Tak wygląda gracz po długim maratonie grania."

Mam rozumieć, że to Sławek po wczorajszym finale ETW?
    • emte17 Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 21:46
      powiem tylko tyle... te cutscenki są niesamowite... uświadamiają człowiekowi, jaką bezsensowną i straszną rzeczą jest wojna... no ale sama gra głupia... zombie podczas IWŚ? phi...
    • Gość: gość Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.kol.tke.pl 05.03.09, 21:56
      A ten Pan ze zdjęciem Helgi to co on się tak giba? ...to ludzi z padaczką też brali do woja?
    • Gość: gość Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.kol.tke.pl 05.03.09, 22:00
      "Po jakiego diabła Farm 51 musiał wpakować w to wszystko demony, zombie i inne dziwactwa?! NecroVision (pod inną nazwą) mógłby być znakomitym, rodzimym Call of Duty podczas I WŚ"

Bo to duchowy następca Painkillera?
      • Gość: kiljanski Re: NecroVision - relacja na żywo IP: *.chello.pl 06.04.09, 09:23
        Duchowy i dlatego wystepuja w nim duchy? ;P
    • gyenia Re: NecroVision - relacja na żywo 05.03.09, 22:09
      Wasze relacje mają ten minus, że gra wydaje się dużo lepsza, niż jest w rzeczywistości smile Mimo wszystko mam wielką ochotę zagrać w Necrovision. Bardzo podoba mi się klimat.
      A sama relacja nie gorsza niż w wykonaniu SS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka