Dodaj do ulubionych

Diablo 3 - data premiery i wymagania systemowe

• Gość: Mcr Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.net.euron.pl 09.03.09, 19:41
      Anty-diablo pokazał właśnie swoją inteligencję (której używa podczas grania w strategie); zwłaszcza w ostatnim zdaniu swojej wypowiedzi smile
    • Gość: Mcr Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.net.euron.pl 09.03.09, 19:44
      Skoro nie podoba ci się ta gra, to co cię obchodzi czas jej premiery? To my (np. gracze DII) powinniśmy się tym martwić.

Aha, podobno mówi się, że każdy wykrzyknik to -10 do IQ ;] ot taka dygresja smile
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 19:48
      Wcale Mnie nie obchodzi może sobie wyjść nawet wczoraj tylko nie wiem wokół czego tyle szumu. JA WIEM!!!!!!!! (-80 IQ) Wokół super ludzika chodzącego po ekranie i zabijającego potwory tyle że tym razem będzie wszystko w 3D Jupi!!!!!!!! (-80 IQ). JA JUŻ MAM ODŁOŻONE PIENIĄDZE smile.
    • Gość: leonpl Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.eastwest.com.pl 09.03.09, 19:49
      bezmyslne chodzenie bez celu i zabijanie setek stworkow, jesli smacznie podane, moze dawac duzo radosci. czy to w kinie, czy to na komputerze. popracuj nad sarkazmem a-d, skoro juz znalazles znaczenie slowa w wiki
    • Gość: Gosciu Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:05
      ANTY-DIABLO idź się dalej zadowalaj Kryzysem..aa pardą mój błąd...Crysisem. Odpal sobie konsolkę, rozstaw ołtarzyk do Far Cry'a i się módl. Ot zwykłe dziecko które ma za dużo czasu. Kiedyś gry, można było nazwać grami..teraz to tylko zjadacz czasu na 6-9 godzin.
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:08
      Faktycznie czas to Mi zeżarło jak w Diablo 2 poszedłem po questa i wyskoczyła wielka strona która spokojnie zajmie dwie strony w zeszycie drobnym drukiem........ FPSy, szczególnie przez sieć dają Mi o wiele większą frajdę niż dzidek z siekierą rozpierdzielający kolejną hordę gnomów orków i różnych badziectw.
    • Gość: Aha Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 20:12
      Czyli nigdy nie pogramy sobie w D3.
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:13
      @ Aha
      I Dzięki Bogu!!!!!!!!
    • Gość: anty-anty-diablo Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.echostar.pl 09.03.09, 20:25
      Co za koleś. A-D: Ok, znamy Twoją opinię, a teraz umrzyj.
    • Gość: Aha Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 20:25
      ANTY-DIABLO - no nie wiem. Oglednie mowiac moze sie okazac, ze w grudniu ostatnia rzecza o jakiej bedziemy myslec to granie, a znacznie wiecej energii bedziemy przykladac do problemow np. zywieniowych. Wiem jak to brzmi ale nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie kabla, wiec moze cos jest w tym co pisze. W kazdym razie, zle czasy nadchodza.
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:38
      Nie zrozumiałem o co Ci chodzi w każdym razie JA JUŻ WYSTAWIŁEM OPINIĘ O GRZE I u mNIE MA 0/10 -1/10 ZA durnotę Rozgrywki........
    • Gość: echo1 Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:48
      ANTY-DIABLO ale po co się tak unosisz...? Nie obchodzi cię ta gra, nie chcesz jej kupować, twoim zdaniem to strata czasu... Zrozumieliśmy to. Tylko skoro tak sobie cenisz swój czas to może przestań się tutaj udzielać i idź pograj w jakąś super strategię. Wytęż szare komórki, zrelaksuj się na swój sposób. Diablo jest żywą legendą czy ci się to podoba czy nie. Nie zmienisz tego swoimi wypowiedziami. I nikt nie będzie w stanie ci wytłumaczyć dlaczego ta gra odniosła taki sukces. Twoje podejście od samego początku to uniemożliwia.
      Żadna osoba ani tym bardziej instytucja nie może cię zmusić do kupienia gry która ci się nie podoba.

Ja czekam na grę z niecierpliwością, mam nadzieję że znowu spędzę niezapomniane chwilę "zabijając setki potworów". Bo właśnie tak rozrywkę uwielbiamsmileAle co do premiery w grudniu to jakoś mi się nie chce w to wierzyć... Choć kto wie, może zrobią nam świąteczną niespodziankę. Wyobrażacie sobie co by było gdyby gra wyszła przed świętami??? Tłumy w sklepach... Nie jest to wykluczone.
    • Gość: eM Zet Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:56
      Nawet u mnie pogram na kompie...
      Duży plus za te wymagania+
    • Gość: QBOSS Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 20:59
      ANTY-DIABLO a kogo obchodzi twoja opina o grze ?? każdy fan tej serii i tak sięgnie po nią bez względu na to czy tobie sie ona podoba czy nie smile po za tym to musi być naprawdę zajebisty gniot że pierwsza i druga część sprzedała się w kilku milionach egzemplarzy nie ?? Nie wiem po co ten twój pusty słowotok - chcesz zabłysnąć napisz coś konstruktywnego a nie bełkoczesz bez składu i ładu
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:03
      No nie masz rację Moja 5-letnia siostra bawi się przednio klikając LPM/PPM 100 razy na sekundę smile. Diablo to Legenda ponieważ jaka inna sensowniejsza gra powstała w tamtych czasach?? Pac-Man ?? ^^. To tak jakby do tej pory były same gry 2D i nagle jakaś produkcja wychodzi z 3D no i staje się Legendączy tego chce czy nie. Tu tak samo. Gra nie miałą nawet żadnego przeciwnika bo niby kogo Super Mario Brosa??!!.
    • dr_dred Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 09.03.09, 21:03
      Ciekawe wymagania ma te nowe Diablo,jeżeli to prawda a wszystko jest możliwe to Blizzardowi należą się gratulacje za ukłon w stronę biedniejszych graczy/fanów Diablo ze słabszym sprzętem.Możliwe że jest to zabieg mający na celu przynieść jak największe zyski,bo nie wszystkie gry z wysokimi wymaganiami dobrze się sprzedają,chyba że są naprawdę dobre.Nie przepadam za tego typu grami,ale poczekam jak się rozwinie sytuacja i jakiej jakości będzie ostateczny produkt,ciekawe czy cena tez będzie równie niska co wymagania ;D(taa za dużo chcę hehe)
      @marloon
      widziałeś kiedyś GF 8800 z 128 MB vramu? O to przecież chodzi, to są maluteńkie wymagania, bo w teorii to nawet GF FX 5600 ma 128 ramu i obsługuje DX 9.0 (silnik gry opiera się o Shader model 2.0). Trudno uwierzyć, żeby Diablo 3 poszło na karcie z 2004 roku..
      ------------
      Święte słowa,wydajność pwoeidzmy takiej GF FX 5600 w DX 9.0 to po prostu masakra w dzisiejszych grach więc jasne że Diablo III z nawet takimi podanymi wymaganiami by zajechało tą kartę ;D. Swoją drogą pewnie na minimalnych przy GF 7300/8400 128mb może by gra poszła,żeby dało się w miarę grać.Lecz póki światła dziennego nie ujrzy Diablo III chociaż bety/najlepiej jednak ostatecznej wersji to można snuć tylko przypuszczenia,co od mniej pewnych spraw.

-------------------------------
      |Nie mam już Skilla w grachuncertain (plus test na skilla)|

A jak u ciebie z tym jest??
      Wchodzcie,czytajcie,komentujcie nie tylko w tym temacie.

fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92287046.html
    • Gość: dgsrfd Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.03.09, 21:11
      no anty-diablo - a teraz zmiana reki bo odciskow dostaniesz smile
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:39
      Heeh big_grin. Zawsze mogę pisać na klawiaturze ekranowej smile. Ciekawe tylko dlaczego nikt by siępewnie nie cieszył na Pac-Mana 2 albo Super Mario Bros 2 skoro gry równe a nawet ciekawsze od Diablo........
    • Gość: mefjusz Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.acn.waw.pl 09.03.09, 21:45
      11 września - super data na premiere!
    • Gość: ANTY-DIABLO Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:21
      Dobra ide trollowac na forum kulinarnym, baj
    • Gość: Gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:25
      No wiecie każdy lubi co innego, ja tam czekam z niecierpliwością na D3. A użytkownik Anty-Diablo po prostu ma kompleks bo jak widać to chyba cała prawda polega na tym że nawet D1 i D2 nie mógł przejść, więc wolał Pac-Mana albo Mario Bros.... I to nie jest obraźliwe czy coś tylko jak lubisz się poświęcać FPSom to się im poświęcaj a nie wypowiadaj się o RPGach bo to raczej nie Twoja brocha. A co do Diablo III to już po screenach widać że to będzie gra naprawdę konkretnasmilesmile
    • mr.lipton Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 09.03.09, 22:26
      @ Anty-Diablo

"WOOOOOW nie no SUUUUUUPER TO JEST EXTRA (SARKAZM)"
      Mój ty geniuszu, takiś Ty mądry och ah. Normalnie chcę ciebie dotknąć.
      Napisałem to wyżej tylko po to żeby Ci uświadomić, że bajer ironii polega na tym że jak adresatem jest głupek to nie zrozumie, także dopisy w nawiasach psują efekt

A tak na serio na temat, to wymagania realne, bo w sumie zaczęli grę robić jakiś czas temu kiedy jeszcze nowszych kart nie było, a Blizz nie robi jak Rocstar gier na "komputery przyszłości" ale data premiery to jest z rzyci wyjęta.
    • Gość: coss Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 22:27
      Podziwiam wasze zacięcie w romowie z zakopleksionym gimnazjalistą...

który Starcrafta uważa za strategię.

OWNED.

• mr.lipton Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 09.03.09, 22:29
      A i jeszcze jedno. Piszę tutaj bo Paweł P. o ile mnie czytał i myśli to tutaj poszuka. Właśnie instaluję ETW. reszta. Jak przeczytasz pisz na @ gazetowego.
    • mr.lipton Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 09.03.09, 22:49
      @ cross

coss mam pytanie czy fakt że momentami piszesz idiotyzmy znaczy że nie masz mózgu?
      Jeżeli Starcraft nie jest strategią to czym? bo to chyba RTS jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka