Dodaj do ulubionych

Galeria: Tekken 6

14.03.09, 17:34
Mam nadzieje , ze tekken bedzie bardziej gamepad friendly , ze tak powiem smile
Obserwuj wątek
    • bubu1337 Galeria: Tekken 6 14.03.09, 17:35
      TEKKEN FTW!! Żaden bezpłciowy Street Fighter nie przebije tej serii smile
    • martinez-1 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 17:55
      troche cyrkowy ten tekken wkurzają mnie głupkowate stroje(nie mówie o tych zdjęciach te akurat sa spoko)mimo to ta gra i tak zarządzi nie ma innej opcji
    • peterek2 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 19:15
      Biorą pod uwagę, że uważam nowego SF za grę beznadziejną zarządzi Tekken, do którego swoją drogą mam wielki sentyment. Pytanie tylko, czy przebije Soul Calibur IV?
    • vranki Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 19:29
      imo tekken > sf :]
    • qubeqq Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 19:33
      Tekken > all tongue_out
    • qubeqq Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 19:36
      No ale to sentyment mój. Swojego czasu grałem w SF 2 i był fajny, ale Tekken bił go na głowę, teraz jak tak patrze na te gry (Tekken 6 i SF4) bardziej podoba mi sięTekken, postaci wyglądają jak ludzie (może poza Murdockiem :p ), a nie jak koksy, które przesadziły na siłce, no i jeszcze te wyłupiaste oczy u każdej postaci... dajcie spokój ;p
    • robin113 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 19:58
      Tekken, i nic nie zmieni mojego zdania!
    • blacq Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 19:59
      Mówcie swoje,a mnie się tam w Virtua Fighter'a V całkiem przyjemnie grało.
    • hiki1337 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 20:02
      SF to legenda. Widać że sporo osób sobie nie radzi z i tak na maksa uproszczonym i "scasualowanym" systemem SF4. Chcieli by usiąść, powciskać przyciski na pałę i wygrywać każda walkę.
    • polychessman Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 20:11
      Tekken jak nic smile
    • glupota_mnie_drazni Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 20:13
      Stit fajter for!
    • szemrany_typek Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 20:21
      Tekken, SF za trudny dla nubków ;d
    • katanka_pl Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 21:00
      SF ma to coś, ale do Tekkena mu brakuje tyle, jak stąd do księżyca smile Tekken w moim mniemaniu miażdży wszystkie bijatyki ever.

PS. Lei to mój ulubieniec, chociaż Mokujina tez lubię wink
    • graczz11233 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 21:29
      tak, taaak.
      Jeszcze w tym roku zagramy w T6 i mnie to cholernie cieszy ! Tekken rządzi.
    • medzeer Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 22:33
      Grafika ani troche mnie nie przekonuje, mysle, ze na konsoli takiej jak ps3 czy x360, tworcy mogli dac wiecej czadu.
    • evil-vir Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 23:17
      Street Fighter IV smile Po pierwsze nie jest 3D, co juz go stawia u mnie wyzej. Po drugie dobry Tekken to byl do 3 czesci, no Taga maksymalnie, pozniej z gorki. Ale i tak kupie, SFIV - pierwsze miejsce, T6 - drugie smile
    • vamp69 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 23:35
      O ile Tekken 3 i 5 były pod każdy względem dobrymi bijatykami,to Tekken 6 już nie robi na mnie jakieś wielkiego wrażenia smilea grafika,to już jakaś porażka jak na tą generacje konsol.
    • graczz11233 Re: Galeria: Tekken 6 14.03.09, 23:51
      przynajmniej to są screeny wink
      w ruchu zawsze gra inaczej wygląda.
      ja nie mam nic do zarzucenia grafice w t6.
      jak dla mnie jest wystaczająca, ale teraz patrzy się tylko na grafikę..
    • vamp69 Re: Galeria: Tekken 6 15.03.09, 00:08
      Dla mnie wszystko ma znaczenie,ale grafika w bijatykach powinna być dużo lepsza niż to co prezentują te zdjęcia.Generalnie jeśli będą wyważone postacie i fajnie będzie się klepać comba,to jeszcze można przymknąć oko na tą słabą grafikę.Jeszcze duży wpływ na całokształt - mają areny,które jeśli chodzi architekturę i plener,to bardzo słabo się prezentują w tekkenie 6.
    • nechrist_pl Re: Galeria: Tekken 6 15.03.09, 01:53
      tekken 6 to popluczyny po serii. niech sie xklockowcy ciesza, bo w koncu beda mieli szanse zagrac w porzadna bijatyke. ale w tym roku (i nastepnym, jak mniemam) NIC
    • nechrist_pl Re: Galeria: Tekken 6 15.03.09, 01:58
      nie przebije SF4. gra miazdzy.
      nie da sie wygrac kombinacja wcisnieta na pale, wiec cieniasy beda plakac. ale to co wraz z nowa odslona zarezentowal Capcom, to mistrzostwo. po prostu. 43% trofeow, poki co.
      SZORJUREPPA!!! smile))

p.s. sorki za dwa posty naraz, ale nadmiar chmielu sprawil, ze cos sie powciskalo samo z siebie tongue_outP
      p.s.2. zapraszam, jakby co: mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/nechrist_pl.png suspicious
    • nechrist_pl Re: Galeria: Tekken 6 15.03.09, 02:16
      ponadto, przypomnialo mi sie wink, o ile T6 nie bedzie mial trybu TAG to bedzie stracony. nie bedzie godzien lizac butow SF4.
      dodam jeszcze, ze od czasu pojawienia sie bijatyk 3d (pamieta ktos Battle Arena Toshinden? suspicious) zawsze uwazalem za krola serie Tekken. ale Street Fighter IV miazdzy. ktos kto uwaza sie za fana bijatyk i nie uznaje tego prostego faktu, ten jest kiep. ot co.

pzdr
    • theigor777 Re: Galeria: Tekken 6 15.03.09, 09:03
      ehhh obydwie chce miec (sf 4 juz mam i jest wypas) bo to sa dwie rozne gry dwa rozne systemy walki , i obydwa sa w pyte ze sie tak wyraze...
    • 1868edo Re: Galeria: Tekken 6 15.03.09, 11:09
      Panie i panowie jezeli konsolowy Tekken 6 bedzie mial ten sam balance postaci, ciosy,grafe etc. co jego automatowy pierwowzor (w ktorego mialem przyjemnosc pograc) na waszym miejscu nie martwil bym sie tak mocno o nowego Tekkena, dlatego, ze w dalszym ciagu dostaniemy cholernie dobra bijatyke...ot taki podrasowany Tekkenbig_grinR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka