rorkdcr 16.03.09, 13:47 No nie wiem, coraz mniej mi ten tytuł podchodzi.Druga wojna i muzyka rockowa?Oba klimaty lubię,ale nie na raz.Coś jak majonez i czekolada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysieks108 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 15:10 Bloodrayne tylko trochę mniej blood Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 15:15 Moim zdaniem to VA wygląda jak Dark Sector osadzony w czasach IIWŚ... chyba głównie przez tą kolorystykę i użyty silnik graficzny. Co mi nie pasuje w tym trailerze to na pewno muzyka - Hollywood Undead nijak nie tutaj nie pasuje. P.S. Maciu - Allo, Allo? Przecież to satyra na tamte czasy. Po co więc w ogóle wzmianka o tym serialu, skoro wiadomo, że VA satyrą nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 15:42 satyrą nie,ale ten tytuł zapowiadał się jeszcze rok temu obiecująco,a teraz z każdym trailerem mam wrażenie że to będzie żenua.Zmienili wygląd głównej bohaterki[na duży minus],w trailerach zamiast skradankowości i sennego klimatu umierającej jest gore.WTF ja się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 16:06 Wiesz, może po prostu tak zmontowali trailer. Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 16:27 To samo co z trailerami PoPa Muzyka świetna i szkoda, że nie było jej w grze. No ale wtedy rzucaliby się tacy ludzie jak rorkdcr Odpowiedz Link Zgłoś
kessarath Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 16:39 A mi się podoba, po zwiastunach stwierdzam, że na bank kupie i myślę, że "mam nosa" i będę zachwycony tak jak w przypadku "przeczucia" do Mirror's Edge. Które mnie urzekło i ubolewam, że nie ma DLC z nowymi fabularnymi przygodami. Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 16:43 Akurat trailery do POP`a były w klimacie,ze świetnie dobraną muzyką.Można zaryzykować stwierdzienie że trailery to była najlepsza część tej gry ;D Tutaj natomiast ktoś chciał mieć wszystko,brakuje tylko jeszcze monty pythonowskiej stopy na koniec która to wszystko zgniata. Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 17:01 Ogólnie można zauważyć, że Ubi świetnie dobiera licencjonowane utwory. Na przykład był jeszcze Trailer Assassin's Creed z muzyką UNKLE, i jeszcze jeden chyba z muzyką Jespera Kyda. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 17:16 Nie bede owijal w bawelne. Krapowato o wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
cux87 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 20:25 Taki sobie ten trailer, wczesniejsze byly o wiele lepsze i wcale nie wygladaly carpowato. ;P Hm, coz... Liczye na Hitmana w roli zenskiej, moze sie nie przelicze. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 20:44 ta gra jest .. inna. Skierowana raczej do dorosłych graczy, z powodu cięzkiego klimatu. Czasami takie eksperymenty się nie udają, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kot_eak Re: Trailer: Velvet Assassin 16.03.09, 21:10 Jak już jesteśmy przy skąpo odzianych paniach, które siekają hordy przeciwników to mnie ciekawi co się stało z WET. Pokazano jeden trailer w 2007 pare zdjęć a na rok bieżący Active ogłosił opóźnienie tytułu która miała być w 2008. Odpowiedz Link Zgłoś