Dodaj do ulubionych

Perły z Lamusa 9: Syndicate

IP: *.acn.waw.pl 16.03.09, 14:32
klasyk nad klasykami.

i mój 486 DX2 66 Mhz, osiedlowy demon szybkości ; )
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.chello.pl 16.03.09, 14:33
      Jedyny problem z Syndicatem to była ostatnia misja. O ile niektóre wcześniejsze istotnie bywały trudne i musiałem podchodzić do nich po kilka razy, to ostatnia na Atlantyku była dla mnie nie do przejścia. Mimo wypasionych już pod koniec gry agentów jak Cię atakuje naraz 12 agentów wroga, wszyscy z najlepszą bronią... nieprzemyślana ostatnia misja nieco popsuła mi całą grę. Choćby brak możliwości obejrzenia ostatniego filmiku smile
    • y_jak_y Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 14:34
      ech, piękne czasy nie pamiętam ile godzin przesiedziałem nad tą grą.
    • Gość: Rid Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.hardcom.3s.pl 16.03.09, 14:38
      Ja w to tłukłem na amisi...
      Ale całej nie przeszedłem..
      Brakło mi samozaparcia big_grin
      • don_wroc_love Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 14:39
        przyznaję się bez bicia...
        wiem wstyd...

...ale ominęła mnie ta produkcja
    • Gość: Babcia Tosia Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: 86.47.138.* 16.03.09, 14:49
      gralem przyznaje nie podobalo mi sie wolalam superfroga
    • Gość: Ahorcado Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: 87.205.18.* 16.03.09, 14:51
      Ach... Ostatnio wspominałem tę grę... Aż się prosi o remake na współczesny sprzęt.
    • hezron Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 14:52
      Jedna z najlepszych gier w historii!!!smile
    • ezronymius Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 14:52
      Tłukłem w to na amidze. Rzeczywiście, ostatnia misja to był cios poniżej pasa... Ale "free-roaming" w tej grze wymiatał.
    • the_emjoot Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 14:55
      łezka się w oku zakręciła... miodzio gra!!!!
    • Gość: coss Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.strong-pc.com 16.03.09, 14:55
      @Ahorcado

Też o tym myślałem...

ehhh, a mówią,że pomysłów brakuje...
    • Gość: :( Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 14:57
      mnie się syndykat nie podobał. i tak samo jak wtedy tak i teraz odpycha mine ta produkcja
    • hezron Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 15:01
      @sad

boś głupi...wink
    • bobzaaa Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 15:05
      Oj pamiętam, pamiętam grałem na mojej A600 niestety byłem ciut za mały żeby grę rozpracować ale kilka pierwszych misji się udało przejść
    • Gość: M461K Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.acn.waw.pl 16.03.09, 15:08
      Świat posiada jeden wspólny rząd światowy i jedynie ze względów, nazwijmy to, organizacyjnych jest podzielony na prowincje. -NWO !
    • Gość: santiago Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 15:11
      Syndicate Wars było lepsze...
    • adic83 Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 15:15
      Huh, też w syndykat grałem na A600smile
      Co do rimejku- nie ma co cudować, dziś ta gra przeszłaby zupełnie bez echa. Kiedyś była fajna ale- dziś...? Bez przesady- implanty, ściąganie podatków z terenów kiedyś to było coś nowego ale- dziś to takie cuda...?
    • neuroup Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 15:23
      Jakże wspaniała klasyka. Bardzo dobra gra na amigę i na pc. Co lepsze ta gra jest bardzo dobry przykładem, że wcale gry nie powodują agresji. Bo ileż osób tu grało w tą gre i jakoś nikogo nie zabili na ulicy. Gra jak na swoje czasy były bardzo brutalna [wchodzenie do metra i podpalanie wszystkich cywilów] nie miała żadnych oznaczeń PEGI i tym podobne..... No i jakoś nie słyszało się, że młodzieniec który nagrał się w Syndicata chodził po ulicach i mordował smile
      Pozdrawiam
      Ps.A takich gier, które były brutalna jak na swoje czasy a nie powodowały agresji jest mnóstwo..
      Fire Force
      Walker
      Mortal Kombat [to już w ogóle]
      i wiele innych
      www.lukaszslowak.com [homepage]
    • upierdliwiec_pl Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 15:26
      kochane malenstwo ktore za czasow mlodu ominalem a ostatnio nadrabiam na PSP (syndicate wars). Przydalyby sie takie gry w wersjach Flash np. odswiezone i jako retro/klasyki za darmo, np. na stronach wydawcy. Pozdro
    • Gość: :( Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:26
      @hezron

na pewno byłem głupi pierwszy raz stykając się z syndykatem. dokładnie rzecz biorąc to nie znałem wtedy angielskiego i podpatrywałem starszych gości żeby wiedzieć kiedy np. użyć perswadatora. teraz zakupiłem EA REPLAY na PSP i młócę w syndykat z obowiązku bo przecież "kto nie grał to głupi".
    • Gość: sex Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:01
      to może i ja się wypowiem smile

pamiętam, jak grałem w rą grę, kiedy z angielskiego znałem tylko słowo "sex" i liczyć do 10ciusmile było ciężkosmile
    • fin1978 Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate 16.03.09, 16:05
      @Aż się prosi o remake na współczesny sprzęt.

Mam na PSP. Nie zestarzało się
      www.gry-online.pl/s016.asp?id=8130
    • Gość: piotrekp23 Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.chello.pl 16.03.09, 17:06
      ach to była gra -pamiętam ta misje jak trzeba było "samochodem" zrobić wjazd do więzienia i wyciągnąć z niego kolesia... misja w Atlantic Accelerator faktycznie była trudna - ale moduły 3 i lasery (chociaż gdzie indziej uzywałem gauss-a i minigunów dawały radę, dla ciekawostki powiem że jak ktoś nie instalował spolszczenia od IPS-u (zresztą chyba jednego z pierwszych spolszczeń wśród gier) to była łatwiejsza -agenci nie zbiegali sie tak ostro wszyscysmile kilkanaście lat minęło a podobnie jak z UFO pamięta sie tą piekną grę i walki w niej
    • Gość: :) Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:00
      Jedyne co mnie wkurzało w tej produkcji to jak ,np. miałem cel do "przekonwertowania" na swoją stronę pilnowanego przez dwóch agentów a wszystko znajdowało się w zamkniętym budynku bo nie mogłem widzieć co się dzieje w środku. Na szczęście nie zepsuło to godzin spędzonych nad tym tytułem smile
    • Gość: helix Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 19:47
      A ja nie grałem i nie jest mi wstyd. A że nie grałem to i nie żałuję.

"Świat poradził sobie z klęskami głodu w Afryce, konfliktami lokalnymi, sporami etnicznymi, AIDS i innymi zjawiskami, które jeszcze dzisiaj oglądamy w codziennych serwisach informacyjnych. Ba, jest nawet tak pięknie, że nie istnieją państwa w naszym rozumieniu tego słowa. Świat posiada jeden wspólny rząd światowy i jedynie ze względów, nazwijmy to, organizacyjnych jest podzielony na prowincje."

To się powinno Final Fantasy nazywaćtongue_out
    • Gość: me Re: Perły z Lamusa 9: Syndicate IP: *.acn.waw.pl 16.03.09, 20:21
      Ech genialna giera! Druga czesc tez fajna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka