loola_kr 17.03.09, 12:50 chyba. ja mam zieloną skórkę a Wy? czy to pojawia się w trakcie prac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: No to juz wiadomo dlaczego Dragon nie działa 17.03.09, 12:53 ja cie uwielbiam nawet odpislas mi w tym temacie;D tak, macie zielona, sw.patrykowa skorke (tam w tle koniczynke widac). przy czym, wiesza sie ciagle,i wyskakuja bledny.zagladam jednak, w nadziei ze bedzie jakis specjalny smoku z tej okazji;D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Koniczynka? 17.03.09, 12:57 w tle no co wy nie widzicie? echh, a potem sie dziwic ze altow nie odrozniacie,jak tak zle monitory macie ustawione hihi;P w tle strony(na tej jasnej czesci) widac duza koniczyne Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Koniczynka? 17.03.09, 13:01 ide se popatrzec, bo rano nic nie widzialam odmiennego. Tylko, ze ja nie mam miejsca na nowe jaja na zadnym z kont Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Koniczynka? 17.03.09, 13:03 etam, nic nie zobacze, bo znowu sie powiesil... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :( 17.03.09, 13:09 ja nie mam miejaca na jaja... jakby sie patrykowe pojawiło to i tak nie ułowię... ale znowu sie wiesza... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: :( 17.03.09, 13:13 ja sobie zrobilam miejsce;P ha no i na jednym koncie mam tylko dwa jajca, a na drugim trzy;> wiec jak by cos bylo,to bede lapac;D Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Na smocze wampiry! 17.03.09, 13:24 Nic niemoge na koncie zrobić! Na jeden dzień dają inne tło, a wieszają serwer niemiłosiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: No to juz wiadomo dlaczego Dragon nie działa 17.03.09, 15:29 Jak rano tam zagladalam to nic nie widzialam. No ale to byla 6, czyli srodek nocy w ameryce Odpowiedz Link Zgłoś