Gość: Stanczyk Re: Deus Ex jak nowy IP: *.acn.waw.pl 20.03.09, 18:17 Byc moze nie zrozumialem, szczerze powiem ze coraz mniej rozumiem a jednoczesnie coraz bardziej mnie to bawi. Np. Ty, bawisz mnie teraz niepomiernie. Proba ladnego odszczekniecia bazujacego na podminowaniu najbardziej intymnej czesci zycia, dotykajacej kazdego mistrz cietej riposty A i sprecyzuj poprzedniego, bo kilka ich bylo... Aha i przeczytaj o co chodzi w mojej wiadomosci bo mam takie maaaalutkie wrazenie ze Ty nie zrozumiales ale co ja tam wiem, mam malego siusiaka i problemy z kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
pointman_tnm Re: Deus Ex jak nowy 20.03.09, 18:29 Dalibyście spokój. Jedni wolą fajną nowoczesną grafikę, inni spokojnie łykają kanciaste modele i skupiają się na fabule... to nie jest powód do flejmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiukubeczko Re: Deus Ex jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 19:01 JA czekam na HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
pointman_tnm Re: Deus Ex jak nowy 21.03.09, 16:14 Meh... pozostaje mi zachęcić do zajrzenia na deusex.pl - po info odnośnie nowych modów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CryBebe Re: Deus Ex jak nowy IP: *.interpc.pl 31.03.09, 14:27 Pal licho kanciastą grafike, jeśli to jest jedyny problem tej gry to uwierzcie mi ze da sie wytrzymać dla wyśmienitej fabuły . Czekam, czekam niecierpliwie na deusa 3 i oby nie zawiódł fanów jak 2, ale co do odświeżenia grafy do starej dobrej 1 to też bym zagrala kolejny raz Odpowiedz Link Zgłoś