Dodaj do ulubionych

LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem

21.03.09, 01:23
jakoś mnie się to nie widzi.Drętwe to sterowanie.Już granie w fps na padzie JEST fixacją, bo myszki i klawiatury nic nie przebije, ale to to już jest naprawdę chore
Obserwuj wątek
    • argeth Re: LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem 21.03.09, 01:40
      Otóż to ,babrać się po ekranie i zasłaniać jego połowę własnymi paluchami, koniec z czystym wyświetlaczem. Nie żebym był konserwatywny ale jak dla mnie tego typu zajawki są dla poszukiwaczy bajerów a nie dla graczy, takich, którzy lubią się pochwalić znajomym jaką mają "kontrolę" nad bohaterem, wszak wskazaniem na przeciwnika doprowadza do jego śmierci, czyż nie ?
    • prochaos Re: LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem 21.03.09, 09:19
      rorkdcr - bzdury pleciesz o tym padzie i myszce smile.
    • rorkdcr Re: LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem 21.03.09, 12:01
      tak?To dlaczego tak bardzo tępione jest korzystanie z fragFX?Dlaczego wogóle powstał skoro pad jest lepszy?
      Da się grać w fpp na padzie,można nawet powiedzieć że po latach grania w fpp na pc jest to nowe wyzwanie,bo na pc być przestało.Co nie zmienia faktu że jak by to była prawdziwa walka, na pewno nie walczyłbym padem żeby nie zmniejszać swoich szans.
    • oskar.swierad Re: LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem 21.03.09, 12:32
      zgadzam się z rorkdcr, do e-sportu pad się nie nadaje i przede wszystkim mamy tylko jeden model kontrolera (z zasady nastawionego na masową produkcję, a nie techniczne bajery, jak lepszy czas reakcji, czułość)
      inna rzecz w grach FPS na singlu - ja tam lubię "padową" naturalność. mniej wychylam gałkę, wolniej idę. logiczne. z tym, że w grach typu "multiplayerowa sieka" nie chodzi o logikę, a zasady i skill smile
    • hansatan Re: LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem 21.03.09, 13:04
      Nie wiem czy trzymaliście kiedyś iphona w ręce ale on i tak się bardzo brudzi i palcuje przy normalnym korzystaniu smile
    • peterek2 Re: LiveFire - FPS na iPhone z multiplayerem 21.03.09, 13:18
      Kłótnie pad - klaw. + myszka są bez sensu. FPSy na konsole są tak wyważone, że na padzie gra się w nie bardzo komfortowo, można strzelać tam gdzie się chce. Jest trochę wolniej, ale kiedy każdy gra na padzie szanse są równe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka