Dodaj do ulubionych

GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was

IP: *.chello.pl 23.03.09, 18:46
Patrzac na ostatnie miesiace, DS wydaje sie byc znacznie lepszym wyborem niz PSP (no chyba ze hitem okaze sie LBP, AC, RB i reszta gier ktore maja zostac zapowiedziane). Tylko malo "europejskich gier" na DS. Ja ze swojej strony chętnie sie dowiem jak sprawdza sie sterowanie w małym GTA oraz jak w kwestii rozmiarow miasta, zadan itp elementow (najciekawsze sa mini gry z tego co czytalem smile ). No i czy jest kill frenzy ktorego strasznie mi brakuje w nowych gta (zwlaszcza w IV byłoby to mocno hardcorowe tongue_out).
Obserwuj wątek
    • eszuran Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 18:57
      E tam, wyszła jedna poważna gra na DS w morzu chłamu i od razu lepszy wybór. Zapomniałeś o grach, które już są dostępne na PSP? Dla osoby, która ma dopiero wybrać konsolę, lepsze będzie Sony - po prostu tam jest więcej poważnych, pełnoprawnych tytułów.
      -----------
      kultturystyka.blox.pl - Smętarz dla zwierzaków i inne rzeczy z 80's
    • Gość: sex Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:18
      sex
    • Gość: asd Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:23
      hmm... czyżby promocja DS?

wykopgier.pl/gry-online/294/celebrity-girl-fight/
    • maciekson Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 19:24
      OMG, ale to jest beznadziejna konsola! widzicie?? Nawet sex się ze mną zgadza! big_grin
    • Gość: Kangaraxx Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.as.kn.pl 23.03.09, 19:27
      Ja już dawno chciałem sobie sprawić Nintendo DS. Powodem było to, że chciałem pograć w New Super Mario Bros.. No ale kupować konsolkę dla jednej gry? Teraz widzę, że pojawił się kolejny tytuł, który mógłby mnie zainteresować. Toteż całkiem możliwe, że niedługo sobie to kupię smile
    • strajker92 Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 19:35
      eszuran - mógłbyś rozwinąć ? Bo wniosek z twojej wypowiedzi jest taki, że jesteś fanboyem, poza tym nic nie przekazałeś.
    • Gość: Ktoś Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.net.pbthawe.eu 23.03.09, 19:36
      Chleora, takie coś powinno być usuwane! Zrekrutujcie jakiegoś moderatora do tego "mini - forum" z grona porządnych (zarejestrowanych) użytkowników.

A sex jest nawet zabawny. I ostatnio napisał coś na temat pamiętam. No i taki drobiazg, pisze się "seks" nie "sex".
    • Gość: DEAMON Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 19:44
      ja narzazie zostanę fanbojem PC i jeśli uda to XBOX kiedyś.
    • Gość: Kot Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.as.kn.pl 23.03.09, 20:17
      @DEAMON, po co Ci XBOX, skoro masz PC? Chcesz płacić kasę, by mieć drugi raz to samo? Już lepiej jest kupić Wii.
    • Gość: Mikej Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:27
      Lazarus, piękna historia.

A co do sexa, to prawdziwy sex nie pisze nic innego poza sex, to łatwo rozpoznać, który jest prawdziwy.
    • prezii Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 20:35
      Trzeba zarejestrować sexsmile Tylko jeden sex jest prawdziwy;p Ja tam myślę, że sex już napisał dlaczego i po co pisze i to ten sam który pisze tylko "sex".
      @Kot - hmm, ja mam xklocka i pc, oczywiście taki który uciągnie wszystkie gierki i jakoś widzę różnicę ale może ślepy jestem i to to samo.
    • d_pawel Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 20:43
      eszuran -> Ta, więcej poważnych, niczym nie wyróżniających się, ułomnych wersji gier, które w całej krasie są dostępne na dużych konsolach. Dzięki tych poważnym, ułomnym grom PSP od samego niemal początku robi u mnie za ebook oraz mp3. I w tym akurat świetnie się sprawdza smile.
    • Gość: kai Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 21:00
      anchan.an.ohost.de/goodpspgames2.jpg
    • Gość: kai Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 21:13
      a teraz do tej listy mozna jeszcze dopisac Resistance:Retribution, Phantasy Star Portable, Samurai Shodown Anthology i Tenchu: Shadow Assassins
    • eszuran Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 21:15
      @d_pawel

Znajdź mi na DS odpowiednika God of War: Chains of Olympus. Znajdź pełnoprawny horror jak Silent Hill Origins. Znajdź bijatykę lepszą od Tekken Resurrection. Znajdź grę muzyczno-strategiczną, czyli cokolwiek, co choć zbliży się do zarąbistości Patapona. Znajdź taktyczną strzelankę TPP o jakości równej Killzone: Liberation lub grę szpiegowską lepszą od Syphon Filter: Logan's Shadow. A poza tym odtwórz pełnometrażowe filmy, posłuchaj muzyki, pogadaj przez Skype'a i pograj w deathmatcha w kilkanaście osób w totalnie brutalno-odjechaną grę jak Infected. Jak to zrobisz, to przyznam że parodia konsoli przeznaczona dla dzieci i starców, jaką jest DS, może równać się z potężną konsolą w przenośnym formacie - którą jest PSP.
      --------------
      kultturystyka.blox.pl - Smętarz dla zwierzaków
    • Gość: dla mych ofiar Cra Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:19
      A ja lubie mojego Ds'a do poważnych tytułów mam pc.
      A na ławce to Zelda żądzi. Miałem wybór DS PSP. Wybrałem ds dlatego że wychodzą na nie nie poważne gry.
      PSP to tylko dla smarków na komunie.
    • don_wroc_love Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was 23.03.09, 21:24
      co do psp to ja ostatnio widziałem jakiegoś newsa o tym że w końcu robią z tego smartphone'a - i dla mnie to jest powód do kupna tej zabawki.
      ale póki co po raz kolejny oglądam trailer z CryEngine3 i szukam podobieństw do cryengine2 big_grin

pc.ign.com/dor/articles/965172/cry-engine-3-video/videos/cryengine3_trl_032309.html
    • Gość: ofiar CrazyAli Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:25
      Zeldy i Gitar Hero to na PSP niema?
      Zelda żądzi smarki.
    • Gość: kai Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 21:31
      na psp jest zelda i jest guitar hero... konkretnie to na psp sa emulatory SNESa i GBA, a co do GH to jest bardzo udana konwersja Frets on Fire
    • Gość: Marek Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.as.kn.pl 23.03.09, 21:31
      A co to znaczy "żądzi"? smile
    • Gość: kai Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 21:34
      a tak w ogole to bym w zyciu nie pomyslal ze u nas jest takie poparcie dla DSa, no, no.
    • Gość: Yan Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.as.kn.pl 23.03.09, 21:34
      Na PSP nie ma "New Super Mario Bros.". A prawda jest taka, że nie ma na świecie serii zręcznościówek dorastającej choćby do pięt serii gier z Mario. A właśnie takie maleńkie konsolki są najlepsze do zręcznościówek. Jedziesz autobusem przez 5 godzin, to jest to idealna konsolka by się zrelaksować. Do poważnych gier jest PC.
    • Gość: don_wroc_love Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.chello.pl 23.03.09, 21:37
      to w sumie plotka była
      Rumor: Details Revealed of "PSP 3G"
      psp.kombo.com/article.php?artid=5114

ale jeśli doszłoby do tego to zamieniam swój telefonik na psp. póki co - nie ciągnie mnie do psp...

• Gość: kai Re: GTA: Chinatown Wars - zagram w to dla Was IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 21:39
      Teraz to na PSP jest nawet emulator N64. Plus jest cala biblioteka gier na PS1, SNESa, NESa, jest emulator MAME, etc. etc. (a wiec jest cala masa roznych Mariów i Mariopochodnych)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka