Gość: Ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:23 Torrenty pomogą, jakby ktoś chciał ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.polskielng.pl 24.03.09, 13:33 uświadomcie mnie - tu tworzy się nową postać i operuje tylko na nowym terenie, czy jest to coś a la "Opowieści z Wybrzeża Mieczy" w Baldur's Gate, czyli stara postać która wędruje na nowe tereny dołożone do starej mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:39 nawet mając polską wersję ale zainstalowaną po angielsku powinno śmigać, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Fallout 3: The Pitt dostępne 24.03.09, 13:49 Kefir -> Tak i nie. Nie, bowiem polska wersja, nieważne czy samą grę masz zainstalowaną po angielsku, nie obsługuje Windows Live. Z drugiej jednak strony są sposoby, aby zainstalować DLC mimo tego (chociaż nie mam pojęcia czy skuteczne): fallout.wikia.com/wiki/Operation_Anchorage#Playing_offline Alex - Z tego co mi wiadomo, to gra po prostu dodaje nowe obszary, grasz starą postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.net.pbthawe.eu 24.03.09, 14:11 Cholera, dlaczego pojawił się jakiś inny Ktoś? W innej notce kilka dni temu nie zareagowałem, teraz mówię stanowcze nie podszywaczom! Od początku podpisuję się tym nickiem... grryyy sytuacja podobna jak z emjootem. Czas się w końcu zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.net.pbthawe.eu 24.03.09, 14:13 PS Te wykrzykniki pojawiają się także przy niektórych modach, zwłaszcza upiększających (podmiana modeli i tekstur). Odpowiedz Link Zgłoś
adk84 Re: Fallout 3: The Pitt dostępne 24.03.09, 14:20 @Ktoś Jak jeszcze mi powiesz jak podmienić modele na X'ie to będzie dobrze ;] A tak swoją drogą jakieś njusy może na temat polskich edycji dodatków? ( marzenie sciętej głowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leriska Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 14:23 Dziwnie sprawa, grałem w F3 do końca i skoro ten facet już nie żyje jak już po wybuchu, a teraz jest dodatkowa do F3, ciekawe jakim cudem, chociaż myślałem, że przestanie istnieć jeśli ten facet nie żyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: 88.156.225.* 24.03.09, 14:34 Ktośu lepiej nie reaguj, bo jeszcze wzmocnisz podszywaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 14:41 @leriska: ponoc zmienili koncowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.net.pbthawe.eu 24.03.09, 15:06 adk84 Jak jeszcze mi powiesz jak podmienić modele na X'ie to będzie dobrze ;] ....................................................... A ten patch przygotowujący do The Pitt? Nic nie dał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.chello.pl 24.03.09, 15:32 Jestem ciekaw, bo o ile na piecu to nie problem to czy na konsolach juz usuneli to zalosne ograniczenie lvl'u? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Fallout 3: The Pitt dostępne 24.03.09, 15:46 kaczor -> Z tego co mi wiadomo, to dopiero kolejne DLC będzie zwiększało limit (choć go nie zniesie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gozcz Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.vlan193.nemes.lubman.net.pl 24.03.09, 16:47 caaaaałe 4 godziny rozrywki. i ten samozachwyt besthady piłą na co 2 screnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urubu Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.net.pbthawe.eu 24.03.09, 17:03 Fajny komentarz do screena z wykkrzyknikami na forum beth: "Fallout Gear Solid". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tran Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 17:37 Te wykrzykniki wstawia engine w miejsce przedmiotow dla ktorych nie znalazl modeli. Czesto pojawiaja sie w zle przygotowanych / zainstalowanych modach. Czesto jest to problem ze sciezka dostepu do modelu. Jesli np. ktos w modzie zdefiniowal sciezke dostepu jako c:/program files/itd.. , to mod nie zadziala jesli gra zostala zainstalowana w innym folderze / partycji. W przypadku DLC nie wiem co moze to powodowac, bo wszytkie modele i tekstury sa spakowane w pliki .bsa (o ile dobrze pamietam) i taki problem nie powinien sie pojawiac. Co do samego DLC... jakos mi sie juz nie spieszy zeby je sprawdzac. Z pewnoscia bardziej zainteresuje mnie nastepne, ktore ma pociagnac dalej glowny watek fabuly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:53 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.net.pbthawe.eu 24.03.09, 19:10 Na trzynastym Schronie czytamy o zaletach the pitt ;D: www.trzynasty-schron.net/ie_index_f3.htm - niemal nieograniczona eksploracja gwarantowana tym, że programiści z Bethesdy zapomnieli ustawić bariery zabraniające opuścić mapę, - zmieniające kształty i kolory ogrodzenia, - wyskakujące z każdej strony wielkie wykrzykniki oraz główny gwóźdź programu; - gwarantowane zawieszenie gry podczas wkraczania na przedmieścia Pittsburgha, które uniemożliwia ukończenie dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:20 Pit ssie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.chello.pl 24.03.09, 23:02 d_pawel:thx czyli oba dodatki to totalny bezsens jako rpg, skoro max lvl mozna bylo wbic w podstawce na dluuugo przed koncem fabuly. Nie kumam postepowania bethesdy niby wieloletnie doswiadczenie z gatunkiem maja ale zachowuja sie jak nowicjusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: 80.50.237.* 25.03.09, 07:31 Mogli wcale ni wydawać tych dodatków, tylko zepsuli ten średni produkt całkowicie. Co za głupki! Jak to w ogóle jest możliwe że wydaje się taki produkt? Nikt tego nie sprawdził? Nie mieści mi się to w głowie że ktoś od jakości produktu wypuścił taki szmelc, powinien zostać zwolniony w trybie natychmiastowym, tuż za winklem powinni mu zapalić zaje&*%% kopa na rozpęd. Czas to puścić na allegro, może jeszcze dostanę z 10zł. Kupie sobie landwirtschafts simulator 2008 BTW. redakcjo, 30 kwietnia jest premiera Landwirtschafts Simulator 2009, koniecznie musi być recenzja liczę na Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 13:02 Witam, moge tylko powiedziec ze nie wazne czy ma sie polaska czy anglojezyczna wersje bo dodatki prawidlowo dzialaja z kazda wersja jezykowa. Dochodzi jedynie do przeplatania sie jezyka polskiego i angielskiego. Nic wiecej. Przeszedlem Anchorage oraz wczoraj ukonczylem The Pitt. Dodatki nie sa warte tych 800 MS points i proponuje sciagnac je z piratebay`a. Prawidlowe rozmiary plikow to ~300 MB. Co do problemow z grafika i tymi dziwactwami o ktorych pisza tu obecni na forum ... to bzdura ... dodatki sa dobrze zrobione... tylko historia uboooga jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Pond Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.chello.pl 04.06.09, 09:24 Ja czekam na wydanie wszystkich dodatków w jednym zestawie i wtedy sobie pogram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolog Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: 87.206.92.* 15.06.09, 11:45 Bardzo fajny dodatek The Pitt, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekhm Re: Fallout 3: The Pitt dostępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:50 Na 100% można grać na piratach też. Tylko że bez live. Wchodzisz na gamertagu do fallout 3 oryginala i grasz. Gdy wychodzisz poza tereny oryginalu wylacza sie lajw (u mnie tak sie robi) zdobywasz achievy, wracasz na tereny oryginalu i zapisują się. ( u mnie tak się dzieje ) Odpowiedz Link Zgłoś