marcinyst 28.05.07, 14:33 Co sądzicie o Hondzie Odyssey i o samochodach produkowanych na rynek Amerykański? Spotkaem się z opinią, żę są robione z gorszych/tańszych materiałów. Link Zgłoś Obserwuj wątek
al9 Re: Honda Odyssey... 28.05.07, 15:12 sam jezdze hondą, ale odyssey jest brzydki jak kupa... kup cos innego! pozdr al Link Zgłoś
polikarpia Re: Honda Odyssey... 28.05.07, 21:07 Moja siostra jeździła nią kilka lat (w USA) i bardzo sobie to auto chwaliła. KOmfortowo i bezpiecznie przewoziła dzieciaki - nigdy nie sprawiła jej zawodu. Bliższych informacji niestety nie mam. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Honda Odyssey... 29.05.07, 00:52 al9 napisał: > sam jezdze hondą, ale odyssey jest brzydki jak kupa... nie znam ladniejszego vana na rynku USA. ale to oczywiscie rzecz gustu pzdr. Link Zgłoś
al9 ja nie twierdze ze to złe auto 29.05.07, 09:36 tylko brzydkie.... :-) ale macie rację, o gustach sie nie dyskutuje... Pozdr al Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: ja nie twierdze ze to złe auto 29.05.07, 23:55 a ja nic nie wspomnialem, ze ty wspominales ze to zle auto. napisalem tylko, ze ze wszystkich vanow w USA, honda jest wg. mnie najladniejsza. siena tez wyglada nie najgorzej. amerykance mi sie znudzily, wygladaja "tak samo" od 10 lat. pzdr. Link Zgłoś
jackk3 Re: Honda Odyssey... 28.05.07, 23:13 Totalna bzdura. Taki masz samochod ile za niego dales. Ta Honda to swietne auto (choc nie jest tanie). Jak na Van to sie jezdzi calkiem calkiem (mowie o V6). Link Zgłoś
niknejm Re: Honda Odyssey... 30.05.07, 11:09 Dobry, ale dość drogi samochód. Jeśli cena akceptowalna, a stan techniczny OK - warto brać. Podobnie np. Toyota Previa. Pzdr Niknejm Link Zgłoś