Dodaj do ulubionych

GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Tracks

25.03.09, 20:22
Przeuroczo? Wygląda jak kretyn, chyba najgorsza zelda jaką widziałem. Link w lokomotywie a wizualnie zamiast zrobić coś pokroju Ocariny of Time to kopiują starusieńkie Four Swords czy Minish Cap
Obserwuj wątek
    • xbox-maniak Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 00:02
      Link kolejarz? LOL. A już się ucieszyłem że powstaje wreszcie kolejna stacjonarna Zelda. Ale cóż, wielkie Nintendo skończyło się na Gacku.
    • argeth Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 02:19
      Big N się skończyło na SNESie, N64 jeszcze trzymał klasę. No i Game Boye dawały rady. Teraz jest już tylko Nintendo, chociaż jak już im coś wyjdzie to 100/100 wink
    • janci0 Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 11:35
      Malkontenci. Któryś z was grał wogóle w Phantom Hourglass? Bo po piwerwszym poście tego nie widać. To była najlepsza gra na DS-a. Jak zrobią drugą najlepszą będzie miodowo. A to że nie robią "dużej" Zeldy? Pewnie robią, tylko pomału smile
    • argeth Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 12:02
      Nie grałem w PH i to nie ma nic do rzeczy, ani razu nie wspomniałem o tej części a tym bardziej o gameplayu więc nie ma się co czepiać. Napisałem, że Link - kolejarz to już absurd, to kompletnie do niego nie pasuje.
    • robin113 Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 20:07
      Ja się tego Linka nie czepiam, ale sądziłem, że zrobią Zeldę na Wii. Ale jeszcze nie skończyłem Twilight Princess, więc poczekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka