argeth 25.03.09, 20:22 Przeuroczo? Wygląda jak kretyn, chyba najgorsza zelda jaką widziałem. Link w lokomotywie a wizualnie zamiast zrobić coś pokroju Ocariny of Time to kopiują starusieńkie Four Swords czy Minish Cap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbox-maniak Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 00:02 Link kolejarz? LOL. A już się ucieszyłem że powstaje wreszcie kolejna stacjonarna Zelda. Ale cóż, wielkie Nintendo skończyło się na Gacku. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 02:19 Big N się skończyło na SNESie, N64 jeszcze trzymał klasę. No i Game Boye dawały rady. Teraz jest już tylko Nintendo, chociaż jak już im coś wyjdzie to 100/100 Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 11:35 Malkontenci. Któryś z was grał wogóle w Phantom Hourglass? Bo po piwerwszym poście tego nie widać. To była najlepsza gra na DS-a. Jak zrobią drugą najlepszą będzie miodowo. A to że nie robią "dużej" Zeldy? Pewnie robią, tylko pomału Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 12:02 Nie grałem w PH i to nie ma nic do rzeczy, ani razu nie wspomniałem o tej części a tym bardziej o gameplayu więc nie ma się co czepiać. Napisałem, że Link - kolejarz to już absurd, to kompletnie do niego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
robin113 Re: GDC 09: Trailer: Legend of Zelda: Spirit Trac 26.03.09, 20:07 Ja się tego Linka nie czepiam, ale sądziłem, że zrobią Zeldę na Wii. Ale jeszcze nie skończyłem Twilight Princess, więc poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś