edycja_kopiuj_wklej 27.03.09, 05:39 Przenioslam jajka, hatchlinga nie mozna bylo (nazwa!). Poniewaz jajka mialy juz ponizej 3 dni to ci wrzucilam do emergency. Pilnuj ich wiec, zeby ich przypadkiemnie zaklkali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: do rennya 27.03.09, 05:47 O,widze, ze od razu emergency zadzialalo,nie minela godzina, ajuz sie wszystkie wylegly Odpowiedz Link Zgłoś
rennya o żesz... 27.03.09, 08:39 to ja nie wiedziałam, że jak nazwany, to nie można... łobuzy a za przeniesienie - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: aaa.. a co to 28.03.09, 08:25 To ta strona www.thedcfansite.com/emergency.php Tam sie wrzuca jajka i mlode ponizej 3 dni, a ludzie tam duzo klikaja i natychmiast rosna smoczki Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: aaa.. a co to 28.03.09, 08:50 warto dodac moze do linkowni i ta hydre czy jak jej tam tyz, bo chyba ni ma;> i moja z lenka dyskusje, jak bys usunela z tamtego linkowego watku to by bylo fajnie;D bo zamieszanie robi Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: aaa.. a co to 28.03.09, 08:55 Alez jest w pomocnych linkach wpierwszej notce looli jako drugi w klikarni, tylko trzeba przejsc na inna zakladke Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: aaa.. a co to 28.03.09, 09:01 a fakstycznie malo w oczy sie rzucalo;D Odpowiedz Link Zgłoś