Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: The Chronicles of Riddick: A...

29.03.09, 10:00
Riddick rządzi smile
rzadko kiedy dostajemy w grze tak wyrazistego i charakterystycznego bohatera, którym aż się chce grać
w Eascape from Butcher Bay grałem na PC - można ją kupic w klasyce za 19zl - gra jest wspaniała i bardzo klimatyczna
cieszy mnie, że w Dark Athena jest bardziej skradankowo niż shooterowo, Butcher Bay przechodziłem chowając się i mordując z uukrycia gdzie tylko się dało smile
co do animacji twarzy - grałeś w Heavenly Sword?
Obserwuj wątek
    • gramczasami Re: Pierwsze wrażenia: The Chronicles of Riddick: 29.03.09, 10:20
      Olek, wyjaśnij mi proszę o co Ci chodzi z tymi elementami mistycznymi? Pytam, bo w Butcher Bay jakoś nie zauważyłem takich klimatów, a i filmy to typowa nowoczesna 'space opera'...
    • ico72 Re: Pierwsze wrażenia: The Chronicles of Riddick: 29.03.09, 11:04
      Pograłem w demo i klimat az wylewa sie z ekranu, chyba skusze sie na pełna wersje
    • peterek2 Re: Pierwsze wrażenia: The Chronicles of Riddick: 29.03.09, 12:35
      Chyba jedyny przypadek w historii, kiedy gra była lepsza od filmu smile
    • kenner Re: Pierwsze wrażenia: The Chronicles of Riddick: 29.03.09, 14:18
      @gramczasami: w skrócie chodzi mi o Shirah, ten żeński głos, który czasem przemawia. W drugiej części nie ma już tych elementów - tylko niezmiernie ciężki, futurystyczny klimat.
    • gramczasami Re: Pierwsze wrażenia: The Chronicles of Riddick: 29.03.09, 15:12
      O! W takim razie koniecznie muszę sobie tą produkcję odświeżyć, bo nie pamiętam już takich szczegółów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka