skiera3 01.04.09, 20:56 Chciałbym importować, ale niestety ściągnąłem Death Magnetic na europejskim PSS i obawiam sie ze nie będzie mi działać z amerykańską wersją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kessarath Re: Trailer: Guitar Hero: Metallica 01.04.09, 21:57 Może zacznę, że Metallica ukształtowała mój gust muzyczny i choć nie słucham jej tak zaciekle jak 10 lat temu [ehhh piękne beztroskie lata] to szanuję i jest to nadal mój "numero uno". Czy importuję? Problem polega u mnie na tym, że mam mało czasu na granie i ostatnio najczęściej gram w Wormsy z PSNu. Mało co mnie wkręca na maxa. KZ2 był BARDZO fajny, ale jakoś też bez wypieków na twarzy... chyba niektórzy wyrastają z grania a nie potrafią się z tym pogodzić. Może to mój problem. Zobaczymy,... czeka w kolejce RE5 jak tylko kumpel skończy pracę na nocne zmiany i zakupi to pogramy coopa a możne i na Metallikę znajdę natchnienie... na pewno warta grzechu. Pozdrawiam wszystkich graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Trailer: Guitar Hero: Metallica 02.04.09, 00:46 A gdzie "Die, die my Darling"? Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Trailer: Guitar Hero: Metallica 02.04.09, 06:17 Juz od badzo dawna nosilem sie z zamiarem to napisac.Czy moge bardzo prosic polygamie, aby zmienilo zrodlo filmikow na jakies inne?To z Dailymation jest trefne.Nie kazdy ma takie lacze i procesor w kompie, zeby to sprawnie obejrzec, a przy wyborze rozdzialki Standard Definition tamtejsza strona informuje o problemach Odpowiedz Link Zgłoś
vino_vayca Re: Trailer: Guitar Hero: Metallica 02.04.09, 09:33 kessarath trzymaj sie. kryzys dotyka wielu. wychodzi sie z niego, choc granie moze juz nie byc tak wciagajace jka kiedys czezare_pl -ja tez mam slabego kompa, ale jka zmeinie na standard deffinition przed odpaleniem filmiku to dziala elegancko. Metallici nie lubie, za to Slayer to co innego. mimo wszytsko bedzie to pewnie najlepszy Guitar Hero (chociaz Metallica tez ma kilka country piosenek . Odpowiedz Link Zgłoś
djfurio Re: Trailer: Guitar Hero: Metallica 02.04.09, 10:51 Ja poczekam jak wyjdzie u nas . Też wychowałem się na muzyce tej grupy. To będzie moje pierwsze Guitar Hero. Do tej pory w aucie na moich "road mixach" zawsze znajdzie się miejsce dla Master of Puppets czy Call of Clthulhu. Na granie nie mam za dużo czasu ale po prostu nie mogę oprzeć się pokusie odpalenia sprzętu audio na maxa i zagrania kilku numerów tej ponadczasowej grupy. Kessarath-masz rację , gry nie bawią już jak kiedyś. Czasem łapię się na tym , że bardziej się nimi interesuje niż w nie gram pozdro Odpowiedz Link Zgłoś