xello 03.04.09, 20:47 "walki już nie będą odbywać się w trakcie eksploracji jak w FFXII, tylko otrzymamy osobno ekran" JUPIIIII! Nie zniósł bym 3ciego pod rząd numerowanego finala, będącego tylko średnim mmorpg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xello Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 20:53 przy okazji warto wspomnieć (nie wiem gdzie o tym napisać) - w usa szaleniec zabił 13 osób, jutro nowa nagonka na gry..... Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 21:08 Patrząc na to co pokazali przy IU i LR, owe 100% to zwykły bełkot. Dobrze, że reszta nie zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
evil-vir Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 21:26 A wie ktos moze jak bedzie wygladal system walki? Jakos zwykle uciekalem daleko od jRPG'ow, bo nie moge zdzierzyc tego durnego wybierania paluchem z podmenusow, ze chce kopnac chama. Slyszalem jednak plotki, ze ma byc dynamicznie - prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 21:34 Ja nie lubię większości jrpgów ze względu na pieprzone losowe walki z niewidocznymi przeciwnikami. Jak FFXIII będzie miało takie walki to zdecydowanie po ten ytuł nie sięgnę. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 21:59 evil-vir@ prawda Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 22:00 @evil-vir - na najnowszym trailerze jest walka @polychessman - gdzieś pisało że przeciwnicy będą widoczni na mapie Odpowiedz Link Zgłoś
hiki1337 Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 03.04.09, 23:44 xello: Dokładnie. Też się z tego ciesze. MMORPG z botami mówię nie. Dla mnie ten Final zapowiada się świetnie. Po nieudanej (wg mnie) XII mam wielką ochotę na dobrego, singlowego FF. Nie każcie mi przechodzić po raz 20 każdego z poprzednich Finali. PS. I tak to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
kessarath Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 04.04.09, 00:19 Kurde brakuje mi jRpg z NAPRAWDĘ DOBRA fabułą... oby XIII.. oby... Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 04.04.09, 00:26 ciekawe co yoshinorim będzie mówił przy nastepnej części Finala,jak go reklamował, jak już teraz mówi że final XII wykorzystuje 100 procent mocy konsoli, ostatnio producenci japońscy mają sklonność do zaprzeproszeniem 'pieprzenia' głupot, chyba dla show Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 04.04.09, 00:45 Ja tak się przyzwyczaiłem do "random battles" i w ogóle mi nie przeszkadzają. Przecież to klasyka gatunku. Podoba mi się to że nawet w trakcie walki, mogę pójść zrobić drinka/herbatę/kanapkę/cokolwiek. Bez nerwów zastanowić się nad następnym ruchem, a nie ścigać się z czasem. Mam tego dosyć w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 04.04.09, 08:53 @janci0, dobrze gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 04.04.09, 16:05 A zagląda ktoś jeszcze na lunchbagart? lunchbagart.tumblr.com/post/92351028/sephiroth Odpowiedz Link Zgłoś
valium104 Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 05.04.09, 13:04 Bez renderowanych wstawek, tylko na engine gry? Czuje tu wplyw X360 i niechec SE do wydawania gry na wiecej niz 6 plytkach. Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkacz Re: PS3 jest tak mocne, jak Final Fantasy XIII 05.04.09, 14:24 valium104: jedyne pocieszenie dla posiadaczy ps3 to fakt ze nie beda wiedzieli co stracili przez to ze gra zmienila sie z pozycji ekskluzywnej dla ps3 na multiplatforme... straszne pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś