Gość: eL IP: 212.76.37.* 06.04.09, 04:23 kurde, ja nie wiem.. jakos kompletnie mi nie lezy ta gra, wydaje sie taka wypruta z klimatu jak tylko wypruta moze byc .. nie mam pojecia dlaczego bo wczesniej czekałem na nią mocno a fanem erpegow jestem od dawien dawna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieprzysiadalny Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek IP: *.stella.net.pl 06.04.09, 08:34 Jedyne co w tej grze wygląda w miare dobre to grafa, reszta słabizna. Gra na siłę - tak samo jak Mass Effect. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek 06.04.09, 09:08 Sprawdze ocenie i dopiero wydam komentarz czy mnie gra ma to cos czy nie. To troche jak NVN. Pierwszy raz przechodzilo sie fajnie, drugi raz juz nie bardzo sie chcialo. Do NVN 2 tez jakos pociagu nie poczulem. Ale multi w tych grach to majstersztyk . Tutaj licze jednak ze singiel mnie wciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek IP: *.icpnet.pl 06.04.09, 09:10 też mam fajne screeny z NWN2... fajne błyski i w ogóle, ...noi co z tego jak gra ssie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek IP: *.hardcom.3s.pl 06.04.09, 10:03 Take to jakeś .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 11:16 Denerwują mnie te filmiki z Dragon Age, w których twórcy podniecają się jakimiś rycerzykami, których wymyślili i mówią o nich jakby to była jakaś wspaniała rzecz. Przesadzili trochę z tą cała kampanią reklamową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek IP: *.icpnet.pl 06.04.09, 15:14 Czas najwyższy uświadomić bioware ,że jest mamy 2009. takimi dżinksami to można było szpanować 10 lat temu... świerzość pomysłów ..wa mać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantman Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 18:06 a ja czekam na Dragon Age z utęsknieniem ! Wszystkie RPG od Bioware połykam na raz a mało gram więc jest to wyczyn Przy takim Mass Effect to 'liżąc ściany' w 3 dni skończyłem z ok 40 h na liczniku. A od tamtej pory 2 razy ponownie zagrałem i calaka zdobyłem (wersja Xbox 360). Narzekajcie sobie na Bioware ale dla mnie i dla wielu graczy (patrząc na community na stronie bioware) ta firma tworzy magiczne gry. Mój numer 1 w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek 06.04.09, 22:32 Ja również lubię RPG Biowaru. Mój numer drugi w tym roku zaraz po dodatkach do NWN 2 Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Obrona Redcliff w Dragon Age: Początek 07.04.09, 13:16 Czekam tylko dlatego, że zapowiada się "klasycznie", reszta to ciepłe kluchy, beznadzieja i prężenie muskułów przy debilnej fabule. Z drugiej strony Newerwinter Nights (jedynka) pomimo całej swojej infantylności jest całkiem fajny i - szczerze mówiąc - niczego więcej po DA nie oczekuję. Będzie poziom NWN czy Drakensang - Miś być zadowolony (i pewnie zagra, miło się pobawi a potem odłoży na półkę i z wypiekami na twarzy po raz któryś-z-kolei wróci do P:T, F2 czy Arcanum ;D). Odpowiedz Link Zgłoś