Dodaj do ulubionych

Doom 4 to klasyczny Doom

15.04.09, 23:25
Niepotrzebnie odgrzewają kotleta, co nie zmienia faktu, że mogą stworzyć dobry FPS
Obserwuj wątek
    • oduck Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 06:58
      Umarł stary gracz.
      Staje przed świętym Piotrem i słyszy.
      Byłeś dobrym człowiekem , kochałeś żone, dzieci, ale gdy siadałeś przed komputerem stawałeś się bezwzględnym mordercą który bez zmrużenia oka niszczył i mordował.
      Pójdziesz za to do piekła, ale znaj łaskę Boga, pozwolił Ci on bowiem na trzy życzenia. Czego więc chcesz.
      Na co gracz odpowiedział.
      IDDQD, IDKFA i zsyłaj mnie do piekła

dawac mi tu czworeczke szybko raz raz smile

• gurafikku Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 08:42
      Przyznam, że nie pasjonuje się specjalnie serią Doom i byłem zupełnie zdezorientowany faktem, że część trzecia, ni z tego, ni z owego, rozgrywała się na Marsie. Pierwsza w piekle, druga na Ziemi, była jakaś konsekwencja, aż tu nagle przenosi się nas w przyszłość i do tego jeszcze na Marsa.

Co za kompromitacja Panie lewik. To, że się Pan nie interesujesz serią, nie usprawiedliwia, że jako osoba zajmująca się recenzjami, nie znasz Pan klasyka!

Pierwsza część miała miejsce na Marsie, planecie, która ma kluczowe znaczenie w fabule serii. WSTYD i HAŃBA! ;>

en.wikipedia.org/wiki/Doom_(video_game)

• el_torin Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 08:45
      hanba!
    • jurget Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 08:58
      chłopiec poszedł w ilość a nie w jakość
    • el_torin Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 09:03
      dac chlopca do meskiej roboty... smile
    • charlesz Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 11:03
      Doom 3 był świetny. Można spokojnie zaryzykować stwierdzenie, że późniejsze tytuły pokroju BioShock czy Dead Space dużo od niego "zapożyczyło".
    • crinos_pl Re: Doom 4 to klasyczny Doom 16.04.09, 14:14
      A ja w Dooma nie grałem za dużo. Najpierw miałem za słaby komp, później to Doom by za słaby wink Ja chcę Duke Nukem Forever!!!
    • chris216 Re: Doom 4 to klasyczny Doom 31.05.09, 16:22
      hansatan dla ciebie to odgrzewany kotlet a dla mnie gratka która jeśli będzie przypominać pierwszą i drugą część. To nie mogę się doczekać na zobaczenie starych poczciwych potworków w wysokiej rozdzielczości tak jak wielu już zaciera ręce na StarCraft 2, który jest pierwszym StarCraft-em ale w wysokiej rozdiałce. I na to też czekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka