loola_kr 16.04.09, 19:55 tak sobie weszłam... i najtańsze kunie po 500... eh, ja biedna nie mam szans na razie. Ale jest klacz w ciąży za 500... kusi mnie...ale czy dam rade utrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 19:58 aha, arabka czystej krwi. Ojciec maleństwa tez arab tyle że pegaz. Nie wiem czy to dobrze czy źle... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:01 na tych aukcjach to chyba tez i osly mozna kupic i jednorozce, tylko te ostatnie pewnie sa drogie (nie sprawdzalam) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:00 No wlasnie juz ci napisalam w ktoruyms tam watku, ze najnizsza cena wywolawcza na aukcji to 500. Nie da rady kupic konia taniej niz za 501eq. Za porod zaplacilam 500eq. ale cena moze byc rozna, nawet i 800eq za porod, tak gdzies czytalam. iKobieta pisala, ze im wyzszy stopien tym wiecej kasy sie zarabia za wykonanie zadan, wiec chyba sie da wychowac 2 kunie Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:09 to nie moge tej ciężarnej kupic bo jak za nia zapłacę 500 i za poród 500 to sie wystrzelam z kasy... no nic... poczekam jeszcze... ale z bajerami to po kilka tysięcy stoją! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:11 a wiecie ze ja moge sobie z kunia zrobic pegaza? w sensie skrzydelka mu dorobic? .. chyba;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:13 Wiemy, wiemy, ale potrzebujesz do tego celu cos z czarnego rynku. Masz to cos ? Pewnie dostalas to w tych swoich paczkach z prezentami, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:19 no wlasnie mam to sie chyba krew meduzy nazywa,czy cos, nei pamietam juz dostalam,ale nie pamietam za co;D chyba w jakims hopie maialam Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:12 ale wiesz jak myslisz o kupnie w celu rozrodu, to przynajmniej bys miala z glowy celowanie w te 6:23, bo ta klacz juz jest zrebna Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:14 poza tym teraz kasa ci bedzie szybciej przybywac,bo wyscigi, lekcje, napiwki.. i w ogole;D na teraz, moje wplywy z wyscigow to ponat 600eq ;> (a rano mialam 360 chyba;D) .. a z lekcji juz 1500eq Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:17 he, he ty to masz glowe do obliczen Jak ten twoj kon wytrzymuje te wyscigi, moj dal lekcje i 2 razy wyscigi i padl niemal z wykonczenia bo mu wykorzystalam ponad 100% energii. Poszedl spac chyba z 50% bo juz nie mialam go jak ozywic, he, he.. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:20 no właśnie, u mnie to samo... 2 wyscigi, trening, lekcja albo przejażdżka i pada z wycieńczenia. P.S. to ta klacz: www.howrse.com/elevage/fiche/?id=5897657 Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:25 ja bym ja wziela zawsze mozesz odsprzedac i zostawic sobie tylko zrebaka jak bedzie ladny Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr no i zaszalałam :) 16.04.09, 20:47 zalicytowałam ale nie wiadomo czy mnie nie przebiją. A jest gdzies ślad na mojej stronie, że licytuję? Dostane jakąs wiadomość, że sie kończy licytacja żeby ewentualnie podbić? Jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: no i zaszalałam :) 16.04.09, 20:56 jak wchodzisz w aukcje to mozesz sobie zaznaczyc ze widzisz tylko te w ktorych uczetsniczysz. maila zadnego nie dostalam,ale tez nikt mnie nie przebil. po kiku minutach pojawilo mi sie w office, ze kupilam. i pojawil sie drugi koniu moze lenka miala jakos inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: no i zaszalałam :) 16.04.09, 21:08 a kiedy konczy ci sie ta aukcja? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: no i zaszalałam :) 16.04.09, 21:40 za 16 godzin... to z rana bede odwiedzać i sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: no i zaszalałam :) 16.04.09, 21:08 ja caly czas odswiezalam strone z aukcja, bo oprocz mnie licytowali tez inni, w ostatniej minucie zrobil sie tlok straszny i pierwsze dwa wybrane konie mi przeszly kolo nosa, a przy trzecim to mnie udalo sie podbic w ostatniej chwili i wygralam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :( 17.04.09, 14:30 nie było mnie w domu... ktos ją kupiła ale nie wiem za ile... szkoda... bo nagle nie wiem skąd mam 3800 e! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - kupno, sprzedaż 16.04.09, 20:20 e tam glowe, przeciez wszystko mi sie poazuje, jak klikne na pieniazki;D Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr a myslicie, że warto wydac więcej i kupic z jakimś 17.04.09, 14:34 magicznym sprzetem? Bo może wtedy będzie szysza na wyścigach na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: a myslicie, że warto wydac więcej i kupic z j 17.04.09, 22:58 nie mam pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Chlopak dla mojej Carmen :) 17.04.09, 22:58 Kupilam przed chwila za 501eq Ciekawe jaki sie dzidzius urodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Chlopak dla mojej Carmen :) 17.04.09, 23:00 patrzac po mojej parce (szaro bialy = wiewiorczy zrebak) to u ciebie,to moga nawet fioletowe wyjsc! albocos bardzo ladny Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Chlopak dla mojej Carmen :) 17.04.09, 23:03 no bardzo elegancki chłopak!!! ja zalicytowałam jedną klacz bo za 7 godzin kończy sie aukcja ale nie wydaje mi sie, żebym wygrała. Idę spac w każdym bądź razie. Dostałam to rodzenia bliźniaków to może też sobie zafunduję Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Chlopak dla mojej Carmen :) 18.04.09, 00:40 ja postanowilam te rozczke do blizniakow nie dawac Carmen (bo ona nie ma zadnej gwiazdki ani wysokiego potencjalu) tylko zachowac dla jakiejs zrebaczki ktora sie w przyszlosci urodzi i bedzie miala wysoki potencjal i gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: ehhhh 18.04.09, 23:10 loola_kr napisała: > nigdy nie uda się wylicytowac tego co chcę! bo pewnie za duzo chcesz, za mala cene Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ehhhh 18.04.09, 23:41 hehehe, no jak każdy ale u mnie strasznie się mieli wolno i 2 poszły w super cenie... ale się nie wstrzeliłam. a teraz za 3 godziny jest piekna klacz ale co, budzik mam sobie nastawić? To chyba byłoby juz przegięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 19.04.09, 00:51 Zachcialo mi sie licytowac mustangi, a mam teraz juz tylko 830eq bo w miedzyczasie kupilam jeszcze inna klacz, no i za 20godzin jak mnie nikt nie przelicytuje, to bede musiala zaplacic 501eq za mustanga. Ale bide bede klepac... Za to ten mustang przesliczny jest Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 19.04.09, 00:58 Juz wymyslilam rozwiazanie W ostatecznosci przelicytuje tego mustanga jako Latte.macchiato bo na drugim koncie mam troche wiecej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - kupno, sprzedaż 19.04.09, 14:02 ehh piekne sa mustangi! Ja zostaje przy arabach z sentymentu I jak, udało Ci sie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - kupno, sprzedaż 19.04.09, 22:08 loola_kr napisała: > > CytatI jak, udało Ci sie kupić? Niestety nie, bo mnie ktos przebil i cena poszla w gore o 50eq. Jeszcze sobie znajde innego troche pozniej, jak uzbieram troche kasy Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:00 to moja klaczka w ciązy! Musze ja szybko zarejestrować w jakiejś stajni bo w mojej nie ma miejsc... Znalazłam fajna ale nie ma weterynarza... musi być jakis żeby odebra cporód, prawda?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:08 polecam moja tzn.ta gdzie jest torrence, bardzo fajna dziewczyna ja prowadzi, ostatnio wyslala nam wiadomosc, ze jak ktos by chcial inne zwierze miec w boxie,to ona chetnie zemiani i ogole kontaktowa dziewuszka jest;D Serendipity Station sie nazywa..tylko nie wiem czy sa miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:15 a jak sie nazywa hodowca? bo po nazwie nie moge znaleźć.... i jeszcze czy jak jest napisane: temporary employes to jest ten lekarz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:19 www.howrse.com/centre/fiche?id=302880 niestety miejsc nie ma( podejzewam,ze to jest tak, ze jak nie ma konkretnej osoby zatrudnionej to jest jakis automat.. tylko moze to sie mniej oplaca alboco wlasnie zauwazylam ze u mnie vet tez jest temporary;> Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:36 Lenka tez ma fajne... ale jak chce znaleźć żeby zapisac to nic się wyswietla, że nie ma... ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:41 ja nie wiem co to bedzie jak moich blizniakow bede musiala ulokowac Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: chwale się!!!!!! 19.04.09, 14:21 nie miejsc... musze dalej szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr dziewczyny!!! 19.04.09, 14:41 wypada zmienic imię koniu? Czy nie wypada? czy napisac do sprzedającego czy mogę??? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: dziewczyny!!! 19.04.09, 14:44 ja swojej zmienilam;> chetnie tez skasowalabym ten dopisek ktory jest dopiskiem tego kto moja klacz splodzil;> ale sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr i jeszcze jedno pytanie... 19.04.09, 14:45 wyswietliło mi sie takie cuś: Now you can ask for *Diamond*in the Ruff to do a scan, so you'll know the gender, the breed and the coat of the foal-to-be czy mam napisac do sprzedawcy? czy co sie z tym robi? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: i jeszcze jedno pytanie... 19.04.09, 14:48 co ty tk do tego sprzedawcy chcesz pisac? gdzie ci sie to wyswietlilo? to po prostu jest usg bo pewnie twoja jest juz w tym miesiac w ktorym robi sie usg Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: i jeszcze jedno pytanie... 19.04.09, 15:32 aaaaaaaaaa to juz wiem Troche sie rozczarowałam bo dziecko do matki podobne nie do ojca... on był taki myszowaty, fajny... no nic, trudno. Ulokowałam ją, zapłaciłam za weterynarza i odpoczywa. Zaraz zmienie imię Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: i jeszcze jedno pytanie... 19.04.09, 22:14 ilekobietamalat napisała: > co ty tk do tego sprzedawcy chcesz pisac? > Hi, hi, hi, bo przystojny pewnie jest ten sprzedawca, to Lola szuka byle pretekstu zeby do niego pisac ;D ;D ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat rzepy 19.04.09, 15:34 po 47 dzis sa! chyba taich tanich to dawno nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr to jeszcze zapytam 19.04.09, 15:36 bo widze, że treningi i zawody odpadają ale wygląda na to, że moge udzielac lekcji... mozliwe to? czy cięzarna nic nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: to jeszcze zapytam 19.04.09, 15:39 w ostatnich dwoch miesiacach chyba juz nawet lekcji nie moze udzielac.. z tego co pametam, na poczatku moze wszystko,potem tylko lekcje i chyba spacerki Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: to jeszcze zapytam 19.04.09, 15:43 to może jak lekcji juz nie bedzie mozna to wyświetli sie że nie mozna? A tak w ogóle to ile trwa ciąża? bo nie wiem.. beznadziejna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: to jeszcze zapytam 19.04.09, 15:47 tak, jak juz nie bedzie mogla, to ci sie wyswietly ize nie moze;D a ile trwa ciaza, masz napisane po prawej przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: to jeszcze zapytam 19.04.09, 16:11 dzięki! a jak sie urodzi to po prostu pokaże sie napis i pojawi się źrebak? Czy cos musze jeszcze zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: to jeszcze zapytam 19.04.09, 16:17 jak sie urodzi to juz nic nie muszisz robic,o ile dobrze pamietam tylko pamietaj,zeby w dniu porodu kliknac zeby sie wet nia zajal. tam na dole po prawej ci sie pojawi napis Odpowiedz Link Zgłoś