Gość: L IP: *.centertel.pl 13.02.08, 14:45 Cześć mam takie pytanko, otóż od jakiegoś czasu zniknęła mi część ikon we wszystkie programy (są tylko kwadraciki) a część jest normalnie, mam XP , proszę o jakąś poradę :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 13.02.08, 15:26 Zainstaluj TweakUi i wybierz Rebuild Icon Cache. Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 13.02.08, 15:44 dzięki Kolobos ale, znalazłem tan programik ale nie na XP Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 13.02.08, 15:50 Przeciez pierwszy link z google to tweakui dla xp: www.google.pl/search?hl=pl&q=tweakui Ciekawe gdzie szukales.. Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 13.02.08, 17:01 jako lokalny patriota szukałem po naszemu,ale do rzeczy ściągnołem niema tam rebuild icon cache (czy jakoś tak)jest pod Repair, Rebuild Icons, kliknołem nic restart bez zmian :( Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 13.02.08, 21:35 spróbuje podnieść ten wątek, czy i , lub jaki błąd popełniłem , ja niedoświadczony ;( Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 08:09 Jezeli ustawisz wyglad windowsa na klasyczny to ikony rowniez sa zepsute? Czy po recznej zmianie danej ikony wyswietla sie poprawnie czy tez nie? Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 08:46 przed i po img.wklej.org/images/5195IKONY.bmp Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 09:12 Na tym screen'ie wszystko wyglada ok. Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 09:24 dzięki, ale były "domowe" i znikneły, to oczywiście jest "pikuś" ;) Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 10:29 a były takie ładne img.wklej.org/images/40192e.bmp Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 10:42 Nie wiem o co Ci chodzi, na obu screenach ikony sa takie same. Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 10:50 chodzi mi o te kwadraciki , tam były ikony programów , i jakoś ? zniknęły :( Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 10:55 Chodzi Ci o to, ze w tych katalogach byly skroty do programow, a teraz sa same puste katalogi? Link Zgłoś
Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 11:08 nie , nie troche marudze (?) wszystko ok chodzi mi o wygląd ikon ;] Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.c192.msk.pl 15.02.08, 04:21 co ty nienormalny jestes czy jak, ze nie mozesz w ludzki sposob przez kilkanascie postow wytlumaczyc o co ci chodzi ? przeciez te ikony z obu screenow sa takie same :-((((( Link Zgłoś