Dodaj do ulubionych

ikony we "wszystkie programy"

IP: *.centertel.pl 13.02.08, 14:45
Cześć
mam takie pytanko, otóż od jakiegoś czasu zniknęła mi część ikon we
wszystkie programy (są tylko kwadraciki) a część jest normalnie, mam
XP , proszę o jakąś poradę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 13.02.08, 15:26
      Zainstaluj TweakUi i wybierz Rebuild Icon Cache.
      • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 13.02.08, 15:44
        dzięki Kolobos ale, znalazłem tan programik ale nie na XP
        • Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 13.02.08, 15:50
          Przeciez pierwszy link z google to tweakui dla xp:
          www.google.pl/search?hl=pl&q=tweakui
          Ciekawe gdzie szukales..
          • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 13.02.08, 17:01
            jako lokalny patriota szukałem po naszemu,ale do rzeczy ściągnołem
            niema tam rebuild icon cache (czy jakoś tak)jest pod Repair,
            Rebuild Icons, kliknołem nic restart bez zmian :(
            • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 13.02.08, 21:35
              spróbuje podnieść ten wątek, czy i , lub jaki błąd popełniłem ,
              ja niedoświadczony ;(
              • Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 08:09
                Jezeli ustawisz wyglad windowsa na klasyczny to ikony rowniez sa zepsute? Czy po recznej zmianie danej ikony wyswietla sie poprawnie czy tez nie?
                • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 08:46
                  przed i po
                  img.wklej.org/images/5195IKONY.bmp
                  • Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 09:12
                    Na tym screen'ie wszystko wyglada ok.
                    • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 09:24
                      dzięki, ale były "domowe" i znikneły, to oczywiście jest "pikuś" ;)
                      • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 10:29
                        a były takie ładne

img.wklej.org/images/40192e.bmp
                        • Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 10:42
                          Nie wiem o co Ci chodzi, na obu screenach ikony sa takie same.

• Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 10:50
                            chodzi mi o te kwadraciki , tam były ikony programów , i jakoś ?
                            zniknęły :(
                            • Gość: Kolobos Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.escom.net.pl 14.02.08, 10:55
                              Chodzi Ci o to, ze w tych katalogach byly skroty do programow, a teraz sa same puste katalogi?
                              • Gość: L Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.centertel.pl 14.02.08, 11:08
                                nie , nie troche marudze (?) wszystko ok chodzi mi o wygląd ikon ;]
                                • Gość: aaaaaaaaaaa Re: ikony we "wszystkie programy" IP: *.c192.msk.pl 15.02.08, 04:21
                                  co ty nienormalny jestes czy jak, ze nie mozesz w ludzki sposob przez
                                  kilkanascie postow wytlumaczyc o co ci chodzi ?
                                  przeciez te ikony z obu screenow sa takie same :-(((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka