loola_kr 20.04.09, 11:41 no to piknie! Ja miałam ich mnóstwo, szastałam na prawo i lewo a teraz dopiero zobaczyłam, że one po 300!!! Co mi się ubzdurało, że po 50... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Konie - aging points 20.04.09, 12:35 ja mam calkiem sporo, jak chcesz to moge ci przeslac jako prezent. Prezenty mozna przesylac tylko po jednej sztuce na tydzien, ale ja mam 2 konta, to mozesz ode mnie dostac 2a.p. JESLI... skusisz mnie jakas wzajemna oferta prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - aging points 20.04.09, 12:37 chcialam sobie (jak mialam braki punktow wlasnie) przeslac w prezencie kawalek chmury od mamusi.. i sie nie dalo Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - aging points 20.04.09, 12:45 osoba wysylajaca i przyjmujaca prezent musza obie byc uczestnikami gry przez minimum 10 dni. Pewnie dlatego nie moglas przeslac, ze Mama jeszcze za krotko ma konto. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - aging points 20.04.09, 12:49 dziękuję bardzo ale niespecjalnie mam coś do zaoferowania... pójdziemy wolnym tempem... Odpowiedz Link Zgłoś