Dodaj do ulubionych

KONIE - pilna sprawa

21.04.09, 10:10
Dziewczyny mam prosbe ! Czy moge przeslac ktorejs z was (ktokolwiek odezwie
sie pierwszy) fertility wand z konta "Latte.macchiato", z prosba aby przeslac
te rozczke na konto "Lenka". Chcialabym dzis pokryc Carmen ale rozczke mam
tylko na koncie Latte.macchiato, skad nie moge sobie przeslac prezentu, bo juz
raz to zrobilam w tym tygodniu.
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:16
      mozesz wysłac mnie. łatwo sie wysyła? bo wiesz ja to nie zawsze kumata jestem...
      • lenkaaa Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:23
        latwo, wchodzisz w przyjaciol i na prawo od nickow sa ikonki, pierwsza od lewej
        to opcja "wyslij prezent", zaraz ci przesle rozczke smile
        • lenkaaa Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:26
          juz przeslalam smile
        • loola_kr Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:27
          mam ja. to wysyłam na konto Lenka.
          • loola_kr masz? 21.04.09, 10:33
            bo strasznie długo się mieliło i się denerwuję...
          • lenkaaa Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:35
            Dzieki, juz dostalam smile
            Mam jeszcze pytanie, bo dopiero teraz doczolgalam sie do konca achievement level
            3 i wszystkie obrazki mam juz na kolorowo ale mam tez ikonke z litera "i" w
            kolku i jak na to najade, to mi sie pokazuje, ze powinnam dostac na zakonczenie
            1 Eolus wind i 2000eq ale to jeszcze nie jest zatwierdzone. Tez tak mialas ?
            Akurat ta forsa bardzo by mi sie przydala, bo zjechalam do poziomu 380eq i
            martwie sie, ze nie bedze miala na ozrebienie.
            • loola_kr Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:40
              jak minęło 10 dni to dopiero 11 i to nie z rana dostałam wszystko co miałam dostac.
              pamietam, że 11 rano to pisałam nawet ze nic nie ma a potem pojawiło sie
              wszystko na moim koncie.
              • lenkaaa Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:43
                Ach, rzeczywiscie pamietam, ze pisalas. To widocznie ja tez musze poczekac, bo
                dopoki tego nie dostane, to nie moge nawet zobaczyc jakie mam kolejne zadania
                wykonywac.
                Ja juz zdalam riding test 3 i pozapraszalam juz was do gry i jestem ciekawa czy
                to zaproszenie mi uzna, czy bede musiala jeszcze raz kogos zaprosic ?
                • loola_kr Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 10:52
                  no przecież muszą Ci uznać!
                  ja mam jednego gościa smile na razie wyświetliło się, że dzięki mnie jest w grze i
                  dostałam rzepe ale w tych kwadracikach dalej nie zaliczone.. może musi się
                  przemielić czy co...
                  • lenkaaa Re: KONIE - pilna sprawa 21.04.09, 11:29
                    loola_kr napisała:
                    Cytatdostałam rzepe ale w tych kwadracikach dalej nie zaliczone.. może musi się
                    > przemielić czy co...

Chyba tak, mnie juz zaliczylo, dostalam kase, zaplodnilam moje dwie klacze,
                    ogiera zaraz wystawie na aukcji. Zaliczylo mi tez zaproszenie osoby do gry czyli
                    nie musze juz nikogo wiecej zapraszac smile
                    • loola_kr lenka! 21.04.09, 11:37
                      to gratulacje!!!
                      jesteś teraz bogata hodowczynią z pokaźnym zapleczem końskim big_grin
                      A tatus twój czy brałaś z "banku ogierów"?
                      • lenkaaa Re: lenka! 21.04.09, 12:11
                        tatusia kupilam w celu zaplodnienia, a teraz gdy spelnil swa funkcje, to go
                        wystawilam na aukcji. Za trzy dni sie okaze czy ktos go kupi. Wystawilam za
                        wiecej niz kupilam, hi, hi, zobaczymy... smile
                        Poprzednio zrobilam tak z klacza: kupilam za 585 a potem wystawilam na aukcji za
                        590 chyba, a ostateczni poszla ku memu zdumieniu za 626 !!! smile
                        • loola_kr Re: lenka! 21.04.09, 12:29
                          no to może się uda smile
                          rożnie to bywa bo ja kiedyś obserwowałam jedną klacz, nikt jej nie chciał
                          pomimo, że podobne szył drożej, nie wiedziałam dlaczego... ale sprawdziłam ja i
                          właściciel kupił ja 500 e taniej niż wystawiał... może dlatego...
                    • loola_kr mnie tez właśnie zaliczyło 21.04.09, 11:38
                      zaproszenie big_grin
                      To super.
                      jeszcze tylko 4 dni i będę na następnym etapie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka