Dodaj do ulubionych

Nowinki z Microsoftu

29.04.09, 16:31
Czyli cena za "Halo Wars" to co - wypadek przy pracy, pomyłka?
Obserwuj wątek
    • xiem Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 16:46
      To co sklepy zrobią z cenami, to ich sprawa. To tak jak fajki, cena sugerowany np. 8 zł, gdzieś nad np. zalewem kupisz te same fajki za 20zł
    • ghettosoldier Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 16:47
      ^^ to samo mamy z Ninja Blade - 240 złotych, kolejna pomyłka?
    • xbox-maniak Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 16:48
      Przedostatni punkt mnie rozbawił. Tylko czy to dobrze czy źle? I fajnie być w grupie 3% rodzynków co przed zakupem nie grali na X360.
    • prezii Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 17:06
      @xbox-maniak
      Witaj w klubie, też nie grałem na konsoli, zanim jej nie kupiłem w lutym b.rsmile
      Ceny odstraszają to prawda, ja mam jednak tyle gier do nadrobienia, że gram w starsze a co za tym tańsze tytuły. Oczywiście nie we wszystkie bo niektóre gry trzeba mieć szybko po premierze. Pozostaje zgrzytanie zębami z powodu ceny albo późniejsza odsprzedaż.
      Moim zdaniem bardzo dobrze byłoby dla rynku w Polsce, gdyby ceny gier nie przekraczały 199zł w żadnym przypadku. Bajką byłoby 149zł, możemy marzyć dalejsmile
    • michaelius_pl Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 17:33
      Hehe czyli nie maja 100k konsol w Polsce bo by potwierdzili smile

• jojok21 Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 18:06
      Dodaj do tego X-y zakupione przez Polaków poza terenm naszego kraju i bedziesz miał ponad 100 k? wink
    • litortm Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 18:31
      ps3 też jest 100k a róznica cenowa spora, siła marki ps działa
    • fanus-plejus Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 18:31
      No Toreod... to co ? przecież szacowałeś że Xbox-ów jest ze 120k. Albo słabo liczysz albo sprzedaż sprzętu w Media Markt w Polsce nie jest odzwierciedleniem ogółu.

Wg mnie słabo się sprzedaje Xbox360. Skoro jest na rynku 1,5 roku dłużej od PS3 i do tego był w cenie ok 700zł to cienizna.
    • bigdaddyy Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 19:04
      hmmm było info na poly o sprzedaży konsol za sam 2008r i x360 miał ok.140tys i ps3 ok.85tys
    • mes1990 Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 19:32
      ciekawe fakty. a ja chętnie wybrałbym się na turniej w Guitar Hero, nawet jeśli miałby się odbywać na konsoli konkurencji ;p
    • padre_pl Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 19:42
      Rok na wdrożenie XBL? To w tej generacji już nieistotne.
    • bebe_pl Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 20:04
      Ja bym w tym roku na Xbox Live PL nie liczył, może w następnym. Chociaż, jakby mieli ogłosić, że Live'a w Polsce nie będzie jeszcze przez conajmniej rok (czyt. do wakacji 2010) to pewnie siedzieli by cicho. Po co coś takiego ogłaszać. Byłaby to następna bzdura.
    • seruch Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 20:51
      Przeciez wyraznie macie powiedziane ze nie udziela takiej informacji. I nie chodzi tu wcale o walke z plejakiem, juz troche poluzujcie portki z ta wojenka.
      Poza tym ten punkt powinien powiedziec wiele myslacym ludziom:
      97% osób które kupiły konsolę grały już na niej wcześniej (na przykład na rozmaitych imprezach, gdzie są stanowiska z 360)
      I z tego zapewne szefowie polskiego oddzialu maja radoche.
    • rybitwa1x Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 21:12
      nno dobra PAnowie, a tak serio mówiąc:
      czy to jest oficjalny news od Microsoft - NIE
      czy są nie potwierdzone przez Microsoft plotki - TAK
      więc nie wiem czym się podniecacie tak bardzo. Wystarczy dac Wam kość a piejecie tak ajkby to mielone było smile

a generalnie w kwestii ilości konsoli w Polsce. Branie na serio cyfr jakie publikuje Sony w kwestii Polski jest śmiechu warte. Oto przykład. zestaw PS3 z Killzone2 (wyłączność dla MEdia Markt). Skończyło się tak że jeden z Polskich dystrybutorów skupował ten zestaw z MM a potem rozdzielał konsole od gry. Konsole szły na zachód bo złotówka słaba, a gry trafiały na Allegro i do innych klientów w Polsce i zagranicą za grosze. I tym samym Sony pokazało ile to konsoli trafiło do Polski - śmiechu warte.
    • x360suck Re: Nowinki z Microsoftu 30.04.09, 08:39
      Wiadomo ze PS3 jest więcej. Z każdym kolejnym rokiem przewaga w Polsce nad xboxem będzie wzrastać, aż strach pomyśleć co będzie jak dadzą obniżkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka