Dodaj do ulubionych

wPLN zniknęły?!

29.04.09, 19:54
cha cha cha cha! Jak mnie śmieszy ból innych ^^
Obserwuj wątek
    • Gość: pysio Re: wPLN zniknęły?! IP: *.icpnet.pl 29.04.09, 19:57
      kompromitujace materialy ukazujace jaki zalosny jest GOL.
      img201.imageshack.us/img201/6503/dusznowgolu.gif
      img201.imageshack.us/img201/688/samoboj.jpg
    • Gość: juhas Re: wPLN zniknęły?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:18
      przypomniała mi się amatorska przeróbka bajki sąsiedzi "oddawaj moje sto milionów, złodzieju" big_grin
    • Gość: m461k Re: wPLN zniknęły?! IP: *.acn.waw.pl 29.04.09, 20:34
      GOL to plebs
    • Gość: gracz Re: wPLN zniknęły?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:42
      Co mnie to wszystko obchodzi? Biorę piwko i idę oglądać mecz.
    • Gość: phantom_lord Re: wPLN zniknęły?! IP: *.ds14.agh.edu.pl 29.04.09, 21:05
      nie byloby co zalowac i tak bo z tego co zaobserowowalem ceny gier w ich sklepie uzywajac max wpln kosztowaly tyle co w normalnym sklepie (np media markt) + koszty wysylki, dosyc wysokie swoja droga. Czyli jednym slowem - i tak sie nie oplacalo. W wPLNomanii tez rewelacji to nie bylo.
    • Gość: bbgdbg Re: wPLN zniknęły?! IP: *.chello.pl 29.04.09, 21:08
      CDP umiera
    • Gość: apost Re: wPLN zniknęły?! IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.09, 21:09
      ta narysowana strzałka mało przypomina strzałkę, a bardzo... coś innego... ;]
    • doomny Re: wPLN zniknęły?! 29.04.09, 21:42
      Wstrzymany Wiedźmin, nie ma wPLN, zlikwidowana dożywotnia gwarancja - CDP umiera!
    • mr.lipton Re: wPLN zniknęły?! 29.04.09, 21:57
      @ pysio

Szkoda mi maila bo bym zarejestrował się na tym golu i pokłócił z tymi adminami idiotami. CO ZA BANDA CIECI.
      Jak chcesz to im podlinkuj tego komenta. smile

co do tematu:
      hahaha poziom dezinformacji nie ma to tamto. Jak ja lubię jak duże firmy strzelają sobie po stopach.
    • e-e Re: wPLN zniknęły?! 29.04.09, 22:05
      CDP zachowuje się, jakby byli pół roku na rynku. Są kłopoty, różne plotki, to jeśli się przenosi coś, to wypadałoby poinformować wcześniej i podczas przenosin.

Ba, ja bym coś z chęcią kupił w gram.pl i za wpln w promocji, ale gram.pl skutecznie mnie zniechęca od pół roku zawieszając odbiór osobisty.
    • han_solo_79 Re: wPLN zniknęły?! 29.04.09, 22:08
      Jakieś dwa lata temu, w momencie gdy Activision ogłosił, że chce otworzyć studio w Polsce, popularna była opinia, że czas rodzimych wydawców posiadających licencje na gry od wielu zagranicznych wydawnictw powoli się kończy. Najwięksi zachodni gracze mieli otwierać własne studia (co na razie uczyniło tylko UBI) a jedynym ratunkiem dla polskich wydawców miało być skupienie się na usługach lokalizacyjnych, dtp, portach czy programerce.
    • krusty_84 Re: wPLN zniknęły?! 29.04.09, 22:37
      han_solo_79 - Coś ci się pomyliło Ubi nie utworzyło u nas studia tylko oddział a zaczeło się od EA potem UBI i Codemasters, Cenege jest własnością 1C czyli defacto oddziałem 1C.
    • Gość: eL Re: wPLN zniknęły?! IP: 212.76.37.* 29.04.09, 22:57
      dajcie spokój.
      ta akcja to żenada.
      od MIESIĘCY śledze wPLNmanie.
      jak byk widnieje 'co tydzien nowe tytuły'. i jak byk tytuły rzucane sąco .. 2 miesiace? i to jakies marne. frustracje graczy nie miały granic, komentarze dawały do myslenia.
      NIKT tego nie czytał.
      po jakims czasie wpadł jakiś oszołom od nich 'przepraszamy, szykujemy dla was cos fajnego, cierpliwosci, juz niedlugo nowe tytuly'. i zniknal. odklepana formułka i heja. od razu posypały sie do pacjenta pytania itp. na ktore oczywiscie nie odpowiedzial bo znow od miesiecy nikt na wplnmanie z obslugi nie zajrzał.
      ja sie serio dziwie ze nikt tego jeszcze nie wzial pod lupe i porzadnie im nie przywalił za takie olewanie graczy.
      w koncu kto tu jest najwazniejszy? gracz. chyba.
      przed swietami obiecali ze bedzie odbior osobisty - bo bez niego kupowanie w calej tej wplnmaniii sie po prostu NIE oplaca. potem przekladali terminy, olewali graczy, nie mowili nic a odbioru nie bylo dalej. nowych tytułów rowniez. tak siezko bylo zamienic to na 'nowe gry co pol roku' :]?

szacunek gracza bardzo latwo stracic. ja juz tam po prostu nie kupuje. takie podejscie do klienta mi nie pasuje i pasowac nie bedzie.
      a jesli chodzi o programy lojalnosciowe - cenega wins :]
      przynajmniej mozna sobie punkty na procka albo monitor wymienic :] albo mp3 :]
    • han_solo_79 Re: wPLN zniknęły?! 29.04.09, 23:20
      @krusty_84 "Ubi nie utworzyło u nas studia tylko oddział"

Jak zwał tak zwał, chodzi o ominięcie pośrednika.

"zaczeło się od EA"

No, ale EA to wieeeeki temu, nie pasują w ramy kompozycyjne mojej histori ("dwa lata temu")

"potem UBI i Codemasters"

Kodziarze byli wcześniej niż UBI i fakt, zapomniałem o nich. O Activision wydawało mi się że była taka informacja, ale mogłem sobie to weprzeć.

"Cenege jest własnością 1C czyli defacto oddziałem 1C"

Ale jest dalej Cenegą, 1C pod swoją nazwą sprzedaje oprogramowanie biznesowe.
    • Gość: sex Re: wPLN zniknęły?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 00:27
      ja ostatnio kupiłem king's bounty, wydając max wPLN... jakieżbyło moje zdziwienie, gdy dzień po dostaniu gry okazało się, że w MMarkt mam to samo, tylko 20 zł taniej
    • Gość: n Re: wPLN zniknęły?! IP: *.chello.pl 30.04.09, 00:34
      Codemasters działa z Niemiec tutaj ma tylko przedstawicielstwo nie oddział.
    • falcion Re: wPLN zniknęły?! 30.04.09, 10:12
      A jeszcze niedawno cos kombinowalem wlasnie z wPLN mialem jakies takie przeczucie ze musze sie ich wyzzbyc...teraz wiem z einstynkt mnie nie mylil bo cos kombinuja... .
    • Gość: Aha Re: wPLN zniknęły?! IP: 80.50.235.* 30.04.09, 10:27
      falcion - tez chcialem, ale nie bylo na co!
    • venmort Re: wPLN zniknęły?! 30.04.09, 14:14
      No no, całkiem nieźle. Empire TW i FEAR 2 po 4 dychy. Mam nadzieję, że to nie jednorazowy wyskok, by uspokoić ludzi przed weekendem.
    • Gość: simon Re: wPLN zniknęły?! IP: 86.46.152.* 30.04.09, 17:27
      lolciu a ja tam mam 396 wPLN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka