Gość: fgdsgfd Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 02.06.09, 17:52 Podoba mi sie. Prosto z mostu pies pier... o Chopinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adisonek11 Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.09, 21:41 nie wiem o co wam chodzi dzisiaj kupiłem grę łatwo ją obcykać grafika 7/10 dźwięk 6/10 fabuła 5/9 bo nie miała ta gra historii np. wylądował na marsie rozbił się statek i takie tam. ogółem to fajna gierka wystarczy max na 2 miesiące chyba ze ktoś robi na multiplayer jak dla mnie spoko fajne sobie czasami w coś takiego pograć jeśli komuś podoba sie ta gra to polecam Dote pozdrowienia dla wszystkich fanów gier komputerowych Do Zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adisonek 11 Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.09, 21:42 sorry pomyliłem sie w pary słówkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grałem_w_demo Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:37 Podoiłem demo i mam dokładnie takie same odczucia jak autor - drastycznie obcięty RTS. Ciężko rozbudowuje się bazę? No problemo! Trochę się paluszki mieszają przy próbie kontrolowania wojsk? Nie ma sprawy! Kontroluj tylko tego kolesia i będzie dobrze. Grałem tylko czterema dostępnymi postaciami i poziom zerżnięcia z DotA zaczyna przerażać. Ufff dobrze, że jest the Rook. Przy tych wszystkich mankamentach gra jest bardzo ładna, ma dobrą oprawę dźwiękowę no i... wciąga jak cholera! Dynamiczna rozgrywka, announcer jak w UT, komentujący wyniki starć (GODLIKE nabiera nowego znaczenia ^_^) - jeśli ktoś lubi od czasu do czasu ustawić się ze znajomymi na pół godzinki niewymagającej rzezi - strzał w dziesiątkę. Powoli robi się to standard, ale rzucono garść fajnych acziwmentów - co pewnie przedłuży o trochę "żywotność". Do wszystkich paplających o single - ta gra jest jak UT. Można pograć z botami, ale po co się okłamywać? Do wszystkich twierdzących, że w multi "to dopiero się dzieje" - ta gra jest jak UT. Można twierdzić, że wymaga myślenia, ale po co się okłamywać? Odpowiedz Link Zgłoś