Dodaj do ulubionych

Beyond Good & Evil 2 i... parkour?

IP: 80.51.136.* 09.05.09, 12:17
nice
Obserwuj wątek
    • ragnaros Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? 09.05.09, 12:26
      Wyglada super ale to jednak trailer a nie filmik z gry wink
    • kmh Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? 09.05.09, 12:38
      Bardzo ładny filmik, jeżeli akcja gry będzie się toczyć w tym wielkim mieście, będzie super.
    • Gość: tian Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 13:00
      przeciez to jasne ze to nie aktualny gameplay ...
    • Gość: . Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.acn.waw.pl 09.05.09, 13:46
      kotaku.com/5246177/is-this-new-beyond-good--evil-2-footage Lepsza jakość
    • Gość: Aha Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 14:20
      Raczej Prince of Persia ale i tak wyglada rewelacyjnie.
    • Gość: lavrenzo84 Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.05.09, 14:22
      1 czesc mi sie wogole nie podobala to w nia nie gralem bo grafika taka dziwna byla :].Ale widze ze 2 czesc to juz wypasik i o to przeciez chodzi ;].
    • Gość: Ivan Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 15:07
      Muszę w końcu sięgnąc po jedynkę tongue_out Rzekomo fajna...
    • Gość: s Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.tvgawex.pl 09.05.09, 16:06
      @tian- sprawdź sobie w słowniku co to znaczy actual i nie tłumacz bezmyślnie określeń typu "actual gameplay", bo na żywca z obcych języków to można słowa nie całe wyrażenia tłumaczyć.
    • Gość: rad Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.217-171-48.tkchopin.pl 09.05.09, 16:44
      @s - "bo na żywca z obcych języków to można słowa nie całe wyrażenia tłumaczyć."
      ciekawa teoria, chciałbyś rozwinąć?
    • wypisany Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? 09.05.09, 19:32
      Jeśli w trakcie gry kamera też będzie "z ręki" to na dłuższą metę może się skończyć pawiem. Poza tym, te czterdziestometrowe skoki nie nastrajają mnie pozytywnie. Ale, jeśli cała gra będzie fajna, to są one do przełknięcia.
    • Gość: xes Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: 193.239.62.* 09.05.09, 20:37
      nastepny assassin
    • Gość: Banita Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: 83.238.68.* 10.05.09, 00:58
      Nihil novi, w jedynce była scena ucieczki z efektownymi wybuchami i głównie po dachach, jeśli dobrze pamiętam.
    • Gość: Babka z Marsa Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.chello.pl 10.05.09, 08:46
      Nie do wiary, przecież BG&E tak źle się sprzedawała, że nikomu nawet przez myśl nie przeszło, że może być sequel... surprised
    • Gość: Bolger Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:39
      Babko z Marsa, właśnie dlatego postanowiono wpieprzyć Jade w sprawdzoną konwencję AC, dorzucić standardowych przeciwników i typową muzykę kina akcji. Uproszcono też rozgrywkę, dzięki czemu 95 % skoków zakończy się sukcesem (patrz koniec filmu).
    • Gość: Ja :D Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: 75.159.114.* 10.05.09, 18:51
      a ja wciąż pamiętam ta muzyczkę z jedynki co cały czas śpiewali "propaganda"
      --------------------------------------------------------
      gin-dziadzie.mybrute.com - jeden z najlepszych mmorpg i nie musisz się rejestrować big_grin
    • Gość: Trzcina Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.euro-net.pl 13.05.09, 19:11
      No! Ja nie chce żadnego czerstwego parkour! Ja chce to co było tylko lepsze!
    • Gość: ktoś Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 16.05.09, 22:09
      A gdzie wujcio Pey'j?
    • Gość: kuba Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.48.115.38.ltv.pl 08.07.09, 14:42
      A mi sie to wogule nie podoba. Wszystkim sie podoba, a takie gry sa wszedzie, do parkoura juz mamy assassin's creed. jedynka była świetna bo była orginalna, muzyka również była świetna. Przy fabule rozpłakałem sie 2 razy! Była wzruszjąca, wiągająca, bardzo dobrze zbudowana. Ten film mnie BARDZO BARDZO rozczarował, bo nie ma w nim tej świetności, która była w jedynce. Nadal mam nadzieje że w 2 bede przeżywał przygody jade i pey'ja oraz double H, a nie tylko podniecał sie i krzyczał: rozwal go, rozwal!
    • Gość: kamil Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.proxnet.pl 25.07.09, 19:00
      kuba mam to samo uczucie co ty
    • Gość: kuba Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.48.115.38.ltv.pl 28.07.09, 15:08
      Oby dużo sie zmieniło co do tej gry i wyszła taka jak jedynka, i żeby była kontynuacja 1 cześci. Mi pasuje nawet to żeby gra miała taka grafe i muzyke jak wcześniej, byle by fabuła nie polegała tylko na ucieczce i zabiciu kogos, ale tak jak w jedynce... z resztą fabuły 1 nie da sie opisać, trzeba zagrać wink jeszcze mam nadzieje ze BG&E 2 bedzie mniej wiecej taka jak jej poprzedniczka
    • Gość: michał Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 01:11
      wygrałem jedunkę już z 1000 razy i mi się nie znudziłą TA GRA TO WYPAS NA FULL!!!!!!!!!!!
    • Gość: Evi Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: 194.126.229.* 23.08.09, 22:58
      Mi też sie bardzo podobała 1.
      A czy 2 już jest w sprzeaży ??
    • Gość: Gość Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.CNet.Gawex.PL 18.02.10, 14:40
      Jeszcze nie wyszła, a już piszecie o rozczarowaniu... po pierwsze to nawet nie jest oficjalny gameplay gry... po drugie ten film tylko pokazuje jak przebiega sobie przez miasto, moze to byc rownie dobrze "mini filmik" z gry tzw. przerywnik. Po trzecie nawet jakby to była namiastka gameplaya to jest tam tylko pokazane "przemieszczanie sie", chyba nie myslicie, ze cala gra to bedzie skakanie po dachach? Wiec nie rozumiem porownan do asasins creed, nawet jakby sie dalo skakac tak jak w assasins to chyba dobrze? Im wiecej mozna im bardziej jestes wolny tym lepiej, ale nikt nie mowi ze to GLOWNY motyw gry! To moze byc tylko jego mini-czasteczka, a cala koncepcja i tak nadal moze trzymac sie pierwowzoru. Jedynka byla swieta mam nadzieje ze beda cala idee kontynuowali, poniewaz byla fenomenalna, jest jedno ALE czyli slaba sprzedaz ktorej nikt nie rozumial. To moze spowodowac ze pojda innym torem myslenia (mam nadzieje ze tego nie zrobia). Cala koncepcja BG&E opierala sie w zalozeniu o trylogie, wiec teoretycznie "historie" juz maja. Juz dawno miala byc 2-ga jej czesc lecz slaba sprzedaz przesunela wszystko w czasie. Jednak jezeli przez lata wyrobiona renoma 1-ki pomoze 2-ce stac sie hitowym tytulem w sprzedazy to mozemy byc pewni o 3-cia czesc. Pozdrawiam
    • Gość: redrusher Re: Beyond Good & Evil 2 i... parkour? IP: *.is.net.pl 21.02.10, 23:10
      mirrors kopia? hehe ten filmik widzialem na dlugo przed tym jak mirrors wypuscil jakis trailer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka