charlesz 11.05.09, 15:35 A ja jako dość świerzy posiadacz PS3 dopiero wczoraj pobrałem demko starusieńkiej już gry - F1 i muszę powiedzieć, że jest naprawdę bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aromp4 Re: F1 2010 dla każdego 11.05.09, 15:41 dobra dobra panie Raeburn, najpierw zróbcie tą grę a potem się okaże czy faktycznie będzie malina. nie wam to oceniać, tylko graczom! =) Odpowiedz Link Zgłoś
hill.01 Re: F1 2010 dla każdego 11.05.09, 16:02 Trudne zadanie przed twórcami. F1, wbrew pozorom, to dośc hermetyczne dla przeciętnego gracza środowisko, nie ma poslizgów, dopalacza, tuningu optycznego i 400 bryk do wyboru. Kilka razy próbowałem się wciągnąć w świat konsolowej F1 i jakoś mi się nie udało. Może poza pierwszą Formula One z roku 96 od Psygnosis na PSX, która dała mi troche funu. Fajna była. Taaaak, tyle, że to było tak dawno, że sam już nie pamiętam, czy faktycznie to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: F1 2010 dla każdego 11.05.09, 20:39 Kumpel się ucieszy i pewnie komputer znowu będzie zmieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: F1 2010 dla każdego 11.05.09, 22:54 hill - dla tworcow liczy sie bardziej ile osob kupi sobie gre na fali zwyciestwa Buttona i Brawna w tym sezonie, niz to kto przy grze zostanie i bedzie masterowal. zwlaszcza ze pomysl z podzieleniem ludzi na 2 obozy wydaje mi sie rewelacyjny, bo casualowi sciganci beda mieli gdzie sie wyzyc, a hardkorowcy gdzie hardkorowac. a F1 to po pilce noznej najpopularniejszy sport telewizyjny w naszej strefie cywilizacyjnej, wiec nie nie doceniaj mocy nabywczej fanow. Odpowiedz Link Zgłoś
krismaciejewski Re: F1 2010 dla każdego 12.05.09, 01:18 @ hill no i jak by nie było to dopalacz w F1 już jest w postaci KERS Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: F1 2010 dla każdego 12.05.09, 19:35 zasadniczo po F106 na PS2 troszeczkę się rozczarowałem F1 na PS3 tzn nie to żeby gra była zła, ba jest świetna ale... czegoś brakowało.... projekt F1 jako multiplatformy padnie tak jak 99% graczy nie doceniło Richard Burns Rally - czyli grę dla odwalonych kolesi którzy oddadzą pół wypłaty na dobrą kierownicę.... a na klawiszach się nie da... może to i lepiej. wracając do RBR to na padzie na PS2 też się nie dało grać co innego PC+ Momo Racing Force z czerwoną skórą podzielam opinię, że kolesie od spojlerów, driftu i murzyńskich ubrań nie pograją.... kto poświęci 2 dni na analizę telemetrii aby dobrze ustawić rollbasy ? ano ni ma czasu... myślę, że dobrym pomysłem było by coś wzorowane na wyścigach z lat 30-60 prędkości zabójcze ale zero ułatwiaczy czyli masa uślizgów i frajdy (wiem że było F1 legends ale to nie to) Odpowiedz Link Zgłoś