todraf 13.05.09, 20:54 Noooooo I brawo dla tych panów! To jest cena, którą mogę zapłacić za nówkę na konsole. Tak jak kiedyś gdy zobaczyłem Mass Effect w Media Marktcie. Byle tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayoz Re: Race Driver GRID od jutra tańszy 13.05.09, 21:56 Ooooooo fajnie. Może na allegro ceny GRIDa spadną poniżej 79 zł. Wtedy się skuszę >. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Race Driver GRID od jutra tańszy 14.05.09, 10:53 ja bym jeszcze do tej listy "co ma GRID" dorzucil: - GRID oferuje najmniej realistyczny model jazdy, gdy gracz korzysta z kierownicy, przez co jest na niej kompletnie niegrywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_inny_niz_wszyscy Re: Race Driver GRID od jutra tańszy 14.05.09, 11:09 no rzeczywiscie. Na PieCu to samo; kierownica jest beznadziejnie zaimplementowana. Za to z padem x360 jest na szczescie bardzo dobrze. To chyba najlepsza z gier o jezdzeniu w kolko w jakie gralem. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovegames Re: Race Driver GRID od jutra tańszy 14.05.09, 13:25 Dlaczego te pudelka musza byc az tak brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś