Dodaj do ulubionych

Na szybko - marudy

21.05.09, 10:53
Sławek nie marudź teraz Ty smile I tak masz taką pracę jakiej zazdrości Ci 99% czytelników GC smile smile Hej ho smile
Obserwuj wątek
    • pankomentarz Na szybko - marudy 21.05.09, 10:54
      To po co dajesz numery telefonu i prywante gg?? smile
    • Gość: menele.net.pl Re: Na szybko - marudy IP: 195.248.88.* 21.05.09, 10:55
      Ja w przypadku takiego problemu mam tylko jedno rozwiązanie - menele.net.pl.
      Zostań rasowym żulem i życie stanie się prostsze. W takim świecie piwo to luksus, a gg i telefon to gorzej niż czarna magia tongue_out
    • radek.zaleski Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 10:56
      dobrze, że ja nie dzwonię.
    • deamon-pl Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 10:59
      Lekarstwo proste znać grę na można wyżyć na SI .
    • jamesssss Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 11:07
      jakie jest twoje prywatne gg
    • Gość: nic Re: Na szybko - marudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:08
      haha sami sobie takich fanow wychowalisce big_grin
    • bialygolabek Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 11:09
      A było się po nocy szwędać i na pl. Pigalle kasztanów szukać? wink. Trzeba było w samolocie pospać.
    • Gość: Pafun Re: Na szybko - marudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:11
      Zacznijmy od tego, że w Team Fortress 2 będzie można od jutra rzucać szczochami big_grin big_grin big_grin
      www.teamfortress.com/sniper_vs_spy/
    • galekanalek Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 11:13
      najgorsza fucha - router w "social networking"
    • Gość: Kefir Re: Na szybko - marudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:18
      biker48 ma rację tongue_out ja ostatnio w fabryce się nudzę, pograć w nic nie da rady, a Sławek wręcz zarabia grając... c'mon smile Może mam mylne wrażenie, ale chyba do takiej pracy chciałoby się wstawać rano - nawet do recenzji Specnazu z kiosku ^^
    • Gość: apost Re: Na szybko - marudy IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.09, 11:27
      napiszcie lepiej o jajach, jakie są z dodanym do aktualnego numeru cdaction speedball 2. Opublikowali na stronie pulę seriali do steema, co zrobiło furorę na świecie. masa ludzi za granicą pobrała "darmowy" kod do gry zadowolona, że oszczędziła 13,99ojro. spóźnialscy, tacy jak ja, musieli teraz w celu zdobycia klucza - nie dość, że zainstalować śmieciowego steama - to jeszcze rejestrować się na forum cda... tak a propos marudzenia...
    • han_solo_79 Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 11:48
      @SS

Zwlekł się z łoża i od razu do komputera - nie powiem jak to się nazywa ale niektórzy się z tego leczą.
    • Gość: gs Re: Na szybko - marudy IP: *.chello.pl 21.05.09, 11:51
      pie...nie o poranku
    • Gość: mądrala Re: Na szybko - marudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:59
      jka to mówią coś na szybko bo ja się nudze co za matoły przecież jest tyle ciekawych rzeczy a te matoły chcą czegoś nowego na gamecornerze co za osły nie wyobrażam sobie abym był tak ograniczony żeby wyczekiwać na nowy wpis w gamecornerze, owszem czsem jest coś co przykuje moją uwagę np screeny z avp ale żeby wyczekiwać i zawracać dupe ludzie znajdżcie sobie jakieś zajęcia ;[
    • Gość: ;( Re: Na szybko - marudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 12:04
      han_solo_79

z czego leczą? kiedyś była kawa, teraz jest komputer. zdrowiej
    • mis_iu Re: Na szybko - marudy 21.05.09, 12:50
      Nie zapominaj jeszcze, że obiecałeś nam deathmatcha ;D.
    • Gość: cl Re: Na szybko - marudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 17:02
      Ja nie marudzę, i tak nie czytam tych najdłuższych tekstów tylko oglądam filmiki i ogólnie newsy o grach, czasem się wkurzę na czyjąś opinię w jakiejś sprawie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka