Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel

23.05.09, 11:41
A właśnie chciałem się zapytać czy posiadasz "prawdziwie polską grę" tzn. czy jest to taka sama wersja, jaką wypuści cenega. Też właśnie nie mam napisów w filmikach. Ale co tam, quest Blind Guardiana (a właściwie zakończenie i nagroda ryją beret!).
Nie wiem czy grałeś w coopie na splicie...ale ta opcja ssie. Dwaj gracze mogą na raz ruszać kamerą, co skutkuje "kur... nie ruszaj!".
Obserwuj wątek
    • hill.01 Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 23.05.09, 13:59
      Ja świetnie się bawiłem przy rzekomo zabugowanych Mercenaries 2, lubię otwarty swiat, zręcznościowe erpegi i dłuuuuuugie godziny pakowania postaci. Normalnie gra dla mnie!
      Tylko jak u licha z cięciami animacji ?!?!?! Bo tego nie znoszę, nie toleruje i pogardzam developerami wydającymi chrupiące gry!
    • razermail Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 23.05.09, 14:03
      Czy ten nowy Sacred nie jest zbyt kolorowy i pstrokaty? Na trailerach wygląda mi to trochę sztucznie i plastikowo.
    • mayoz Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 23.05.09, 16:21
      O, no to zamiast na PC to kupię na X'a, ale poczekam aż cena spadnie poniżej 100 zł za używkę.
    • ezronymius Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 23.05.09, 16:30
      pierwszy też był za cukierkowo-kolorowy.

Jakoś przełknę te "bugi". Nie mogę się już doczekać Sacred2 bo mnie męczą gry w których "coś trzeba zrobić". A w otwarte światy z gangsterką - ile można grać?

Z "głodu" rzuciłem się na Overlorda - wymiata, na szczęście...
    • respev Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 23.05.09, 22:07
      "O rozmiarze świata i ilości zadań niech świadczy fakt, że po pięciu spędzonych w nim godzinach, statystyki pokazują, że kampanię ukończyłem w zaledwie 5%"

Ekchm, to rób wątek główny, zaznaczony na mapie złotym pierścieniem. 10% robi się w 30 minut od odpalenia gry. Ja całą kampanię Światła przeszedłem w... 10 godzin.
    • gurafikku Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 24.05.09, 08:17
      ja posiadam wersje UK z okładką angielską a jest polski w grze, również w filmikach nie ma tekstów, pewnie dlatego cenega przełożyła premierę?
    • tytacz Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 24.05.09, 10:58
      Gra jest już na Xboxa (w Katowickim MM).

Ja się chyba skuszę, bo bieda straszna w dziale zachodnich RPG na konsolach ;/
    • thebit Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 26.05.09, 12:07
      Dla mnie tragedia.

Dwa razy już uświadczyłem bugi przez które musiałem cofać się do odległego ostatniego save,grafika pozostawia wieeele do życzenia,modele postaci wyglądają jak te z pierwszej części,słabo opisane klasy,nazwy skili miały być wyjątkowo mhroczne i klimatyczne a są żalosno-komiczne,tutorial kuleje i wszystkiego musisz domyślać się sam,muzyka całkowicie bez powodu zmienia się z tej która leci podczas walki na zwykła,kolorystyka cukierkowa aż bolą oczy nie to że nie lubię jasnych lokacji ale raczej skłaniałbym się do tego żeby paleta była taka jak np 2akt w diablo 2,zadania idiotyczne np "o zgubiłem coś przynieś mi bo złe potwory mi zabrały", całkowicie irracjonalny ekwipunek (broni nie zakładasz tylko "przypisujesz do przycisków")

dla mnie słabe 3
    • dedark Re: Pierwsze wrażenia: Sacred 2: Fallen Angel 26.05.09, 13:39
      Sacred 2 na PC żądzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka