brashh 24.05.09, 20:23 Wiele motywów jak np. skakanie po kontenerach i potwory przypomniało mi Ninja Blade'a, którego niedawno skończyłem. Liczę więc na mocną siekankę bez zbędnego pierodlenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekk7 Re: Trailer: Bayonetta 24.05.09, 21:44 W oczekiwaniu na DMC 5, będzie można w to pograć ;] BTW: Nawet interface jest podobny =o do tego z DMC Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Trailer: Bayonetta 24.05.09, 22:53 ŁOEMGIE! Czy ten pan jest odpowiedzialny za wcześniejsze Devil Miej Kraje? Gra faktycznie wygląda na przesyconą akcją i atrakcjami... i do tego ten pociągający brytyjski akcent i nauczycielski seksapil... (xD) kurczę, mam ostatnio straszną zajawkę na DMC (wczoraj przeszedłem jedynkę) i ciągnie mnie do tego typu gier.Mam nadzieje że będzie sensowny easy mode bo DMC na nromalu jest nieziemsko trudny. A easy mode z kolei obraża gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
htaler Re: Trailer: Bayonetta 24.05.09, 23:51 Jak ona jest na brink of extinction to moze lepiej sie zajac rozmnazaniem a nie walkami? Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: Trailer: Bayonetta 25.05.09, 23:01 Głos bayonetty jakoś podobny do głosu Lary Croft ? Odpowiedz Link Zgłoś