Gość: nienawidze Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.48.rev.vline.pl 25.05.09, 16:11 czasu oczekiwania na gry Blizzarda... Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 16:13 Acha, poza konkursem dodam jeszcze debilne skryptowanie wszystkiego co możliwe, prowadzenie jak krowy na łańcuchu. Eee nie chce mi się, podnieśliście mi ciśnienie tym GCDC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:14 Płatnych internetowych dodatków do gier, najlepszy przykład: zbroja dla konia w oblivionie. Nienawidzę kupować gry w kawałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorrowmajin Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:15 No-Life'ów Odpowiedz Link Zgłoś
doublefelix Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 16:15 Żenującej fabuły, jak druga połowa Fahrenheita czy cały Mass Effect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narayan Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: 156.17.238.* 25.05.09, 16:15 dzieci neo które co chwila wrzucaja "żal.pl" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budaa Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.chello.pl 25.05.09, 16:20 LAGÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:23 Głupi kompani Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 16:24 Acha i jeszcze gier w odcinkach. Ku... seriali im się zachciało żeby kasę ssać. Odpowiedz Link Zgłoś
narsereg Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 16:25 Wtórności... To irytuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WhoCash Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: 80.187.215.* 25.05.09, 16:33 Liniowosc fabuly: jak gra udaje, ze masz wybor - przyklad pierwszy DeusEx (chociaz jest ich milion). O ile ktos pamieta: brat ucieka z apartamentu bo gonia go zolnierze, ty za nim i mimo, ze caly czas jestes tuz tuz za nim za ktorymis drzwiami i tak znika, a potem sie okazuje, ze go dopadli - tylko kto skoro wszystkich wybilem Odpowiedz Link Zgłoś
adziorski Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 16:40 1. Absurdów - dla przykładu choćby Wiedźmin. Napakowany mistrz kunsztu walki, potrafiący wyciąć robiąc salto i machając mieczem kilku przeciwników, nie może przekroczyć płotka sięgającego mu do łydek. 2. Niekonsekwencji - w GTA IV można umówić się z dziewczyną, która wcześniej zginęła. 3. Niewyważenia poziomu trudności - miałem na ten przykład problem w Mass Effect z walką z klonem asari, który jeśli akurat szczęśliwie się napatoczył, mogłem go zatłuc bez większego wysiłku, innym razem nie dawał mi żadnych szans. All luck, no skill. 4. Debilnego AI - nieraz zdarzało się, że sprzymierzeńcy w wymienionym GTA czy Mass Effect ładowali się na linię strzału. 5. Kiedy mimo postępu, dalej gryziemy biurko - NFS Underground. Nawet jeśli ścigamy się samochodem przypominającym prom kosmiczny, może być jednakowo trudno, gdyż przeciwnicy posiadają wozy jeszcze bardziej przypominające prom kosmiczny. 6. Uciętych fabuł - Assassin's Creed, i wszystko jasne. Jeśli robi się nawet trylogię, wypadałoby w częściach zostawić lekko uchylone furtki do kontynuacji i zrobić z gry spójną całość, nie zaś rwać ją w momencie, kiedy ma się rozkręcić. 7. Tendencyjności - World of Warcraft. Zabij 40 wilków, byś mógł zabić 20 tygrysów, co da Ci możliwość zabicia 5 nosorożców, abyś w nagrodę dostał guzik z pętelką. 8. Idiotyzmu w fabule - tu Gothic, lub piąty Harry Potter. Powszechnie znany wybraniec, o którym niemal powstają legendy, musi znaleźć 10 skór wilka lub przynieść jakieś, dajmy na to, cukierki podrzędnym ludkom, bo nie chce im się ruszyć zadka. 9. Błędów - i to nie przenikania tekstur, bo to można przeboleć. Lecz jeśli błąd uniemożliwia zakończenie gry (przebijanie serc Śniącego w pierwszym Gothicu mnie zatrzymało) lub zmusza do użycia kodów, wtedy nie jest fajnie. 10. Chorych zagadek w przygodówkach - przestaw 20 dźwigni, by utworzyć z kolumn napis, przetłumacz go na hebrajski, by otworzyć skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 16:41 Dawniej nie było zapisu stanu gry w ogóle. Potem się pojawił i rządził. A potem zaczął zanikać z niewiadomych powodów. Dlaczego twórcy tak wielu gier nie pozwalają nam zrobić zapisu kiedy chcemy? Dlaczego musimy przeć do przodu aż do następnego punktu kontrolnego lub też pogodzić się z faktem, że przy następnym podejściu będziemy musieli się zdrowo cofnąć do ostatniego. Wyjątkowo głupie. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.chello.pl 25.05.09, 16:45 patche, update'y itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP DMR! Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:55 Zabezpieczeń oczywiście (DMR). Ściągnąłem grę, ale nie dość, że długo się ściągała, to jeszcze te zabezpieczenia. Postanowiłem sobie, że następnym razem kupię oryginała, będę uczciwy no i mniej roboty. Cóż, zero różnicy, i tak trzeba się z tymi zabezpieczeniami długo męczyć Jeśli nie ma się internetu to nie da się aktywować niektórych gier co też jest moim zdaniem idiotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znubionek Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:01 horrendalnych wymagań sprzetowych, i to szczegolnie wtedy kiedy grafika jest przecietna (gta 4...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: 193.200.216.* 25.05.09, 17:03 szczegolnie wtedy kiedy grafika jest przecietna --- Bo grafika jest najważniejsza... nub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo4 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.chello.pl 25.05.09, 17:04 zbyt łatwego poziomu trudności (np. umierasz dopiero po kilkuminutowym ostrzale od 20 uzbrojonych latynoamerykańców - Just Cause) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekson Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 17:19 Może nie lagów, co lagerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak7 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 25.05.09, 17:27 lagów Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 17:29 BUGI!!! 4 razy zaczynałem od nowa S.T.A.L.K.E.R.a (3x w wypadku Clear Sky...). Nie ma nic gorszego, niż pojawienie się buga, który 'wywala Cię' do pulpitu. A jedyny save (bo po co robić ich kilkadziesiąt?) jest właśnie zabugowany i nadaje się tylko do wyrzucenia... Po tych traumatycznych wydarzenia zapisywałem grę po każdej rozmowie i przejściu między lokacjami =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:31 DRM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:32 Niezniszczalnych ram okiennych, poreczy, siatek, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgagag Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:36 Fabuł w których kolejny raz ratuje się świat (czyli de facto kiepskich fabuł) Odpowiedz Link Zgłoś