Gość: Squork IP: 144.177.50.* 27.05.09, 11:58 Grał ktoś w to? Czy w tej darmowej wersji też jest tryb kampanii single? A jeśli jest, to czy tam też trzeba kupować jakieś karty, czy zwyczajnie można się cieszyć rozgrywką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc BattleForge za darmo IP: 213.76.149.* 27.05.09, 11:58 Czemu w stope ? może to tylko test zróbmy gre za darmo zobaczmy ile osób sie nia zainteresują, jesli dużo to rozwijajmy ja z dodatkami już odpłatnymi lub utrudniajmy zdobywanie tych za które płacić trzeba teraz. po co ma byc nastepny produkt z którego i tak nie ma zysków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk Re: BattleForge za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 12:21 a kto nie czytał HOBBITA ten D... www.ogrodypamieci.pl/profil/john-ronald-reuel-tolkien-j-r-r-tolkien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chali Re: BattleForge za darmo IP: 153.19.101.* 27.05.09, 12:25 *_* <z lekka nie wierzy, 1 kwietnia dzisiaj?> Będę miał co robić w co nudniejsze noce wakacji. ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar Re: BattleForge za darmo IP: *.wejherowo.vectranet.pl 27.05.09, 12:58 Z ciekawości zacząłem pobierać. Tylko 84 MB??!! ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 12:58 Wbrew pozorom bardzo madre posuniecie. Prawdopodobnie gra nie cieszyla sie takim zainteresowaniem jakiego by sobei zyczyl EA. Teraz masa ludzi sciagnie i zacznie grac. 500 Battlepointsow kosztuje 4.99, jak an warunki europejskie jet to smiesznie malo. W koncu kazdy zacznie marudzic ze ma slaba talie i pomsyli sobie "wydam na gre 20 to i tak malo a bede mial lepsza talie". Sytuacje nalezy pomozyc przez odpowiednia ilosc takich przypadkow nastepnie sytuacja sie powtorzy bo talia nigdy nie bedzie za dobra a oryginalna gra za 20-25 zlotych to przeciez niewiele - kazdy bedzie sie tak usprawiedliwial a EA kasa bedzie rosla. NIe neguje tego bo sam wlasnie sciagam klienta Balem sie wydac 130 plnow na boxowa wersje a teraz moze EA zlapei nowego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 12:59 @ Drakkar 84 mega ma sam instalator. Potem pobiera sie przez niego właściwego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: BattleForge za darmo IP: *.chello.pl 27.05.09, 13:29 respekt jednak, że udostępnili tą grę za darmo, z wielką chęcią w nią pogram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: BattleForge za darmo IP: *.chello.pl 27.05.09, 13:33 jakże edycja komentarzy by się przydała ... 84MB + tyle aktualizacja + 2.7GB dane gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar Re: BattleForge za darmo IP: *.wejherowo.vectranet.pl 27.05.09, 13:37 Właśnie tego się obawiałem, nie lubię tego rodzaju instalacji Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 13:52 Chciałbym zobaczyć minę tych, którzy wydali stówkę na zakup tej gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o Re: BattleForge za darmo IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 14:01 NO no EA mnie zaskoczyli... A wie ktoś czy jest jeszcze jakiś inny sposób na zdobywanie nowych kart czy też pkt nie musząc za nie płacić na tym darmowym koncie ? Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 14:20 mis_iu: Ci, co zdecydowali się wydać pieniądze mają b. ucieszone miny. Retail daje tobie 3000BF punktów i starter pack na 64 karty. Darmowe konta zaczynają z 32kartami i 0 BF points. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 15:03 Coś za coś. Jednak aż tak się nie dziwię temu bo gra ma predyspozycje żeby właśnie zarabiać na siebie poprzez te mikro transakcje no i rozgrywka skupia się na grze w sieci a nie single playerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sargal Re: BattleForge za darmo IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 15:16 Kurcze normalnie kocham Was xD Gdyby nie Wy raczej bym się nie dowiedział że udostępnili to za darmo Dobrze jest odwiedzać GC kilkadziesiąt razy dziennie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 15:33 Dobrze jest odwiedzać GC kilkadziesiąt razy dziennie ^^ ----- jasne, że dobrze ! sugerujemy zdwojony wysiłek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: BattleForge za darmo IP: *.chello.pl 27.05.09, 15:53 fajnie fajnie ale skonczylem sciagac zainstalowalem i nie da sie zalogowac na serwer wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie Re: BattleForge za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 19:58 Można to pobrać w inny sposób ? Jak zatrzyma się instalator to ściąga się od nowa, niestety nie mam kilkumegowego łącza żeby pobrać to od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: BattleForge za darmo 27.05.09, 20:44 Nie wiem, czy to dobrze wróży tej grze, ale nawet za darmo jakoś nie czuję większej potrzeby, żeby w to zagrać... Wirtualne karty? Zbieractwo i wymiana? To może w kapsle od razu albo powymieniać się kolorowymi serwetkami i papierkami po czekoladzie, jak za młodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar Re: BattleForge za darmo IP: *.wejherowo.vectranet.pl 27.05.09, 23:58 W sumie to mam jeszcze Magic: The Gathering od MicroProse! - gdzie są WSZYSTKIE KARTY! A z nowszych to Etherlords II i też można pograć w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squork Re: BattleForge za darmo IP: 144.177.50.* 28.05.09, 07:14 Pytam jeszcze raz. Czy jest w tej grze jakaś kampania single? Zbieractwo kart po sieci mnie zupełnie nie interesuje, ale może single by było fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs Re: BattleForge za darmo IP: 91.200.94.* 28.05.09, 09:38 jak nikt nie wie to chyba nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: BattleForge za darmo 28.05.09, 10:06 @Squork - jest single. gamecorner.pl/gamecorner/1,98214,6434468,Gramy_w_BattleForge___relacja_na_zywo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Re: BattleForge za darmo IP: 81.219.3.* 18.11.09, 19:16 Generalnie konto free ubogie jest o tyle że: 1) Nie dostajemy na star battle forge points. 2) Możemy grać tylko do 4 rangi PvE i 10 rangi PvP Także i tak bardziej opłacalny jest oryginał... no i po pewnym czasie gry jest on wręcz niezbędny (bo nie możemy dalej grać !) Odpowiedz Link Zgłoś