Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B

IP: *.cable.smsnet.pl 28.05.09, 18:12
BUGI I PATCHE
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.broker.com.pl 28.05.09, 19:01
      znacznie mocniejsza grupa niż wczorajsza
    • Gość: Ender Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.devs.futuro.pl 28.05.09, 19:02
      dokladnie, mocniejsza. ja glosuje na dlc.
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 19:04
      DLC nie trzeba ściągać, w MMO raczej nie gram, więc cheaterzy mi nie przeszkadzają, Bugi i Patche da się przeżyć, ale Brak zapisu w dowolnym momencie... Nienawidzę tego! Czasem przez jeden, mały błąd trzeba przechodzić całe misje od początku... Twórcy gier na PC przyzwyczaili nas do zapisu w dowolnym momencie, a potem spora część z nich zmieniła to na bardziej konsolowy system checkpointów... Ehh...
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 19:28
      Bugi i patche, chociaż brak save'a też potrafi być upierdliwy. Szczególnie jak dziecko płacze, żona coś chce, program w TV zaciekawił smile
    • nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 19:31
      Gram tylko SP, bo większość ludzi na świecie to cheaterzy tongue_out, DLC raczej nie stanowi problemu
    • han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 19:32
      Grupa śmierci zdecydowanie. Trzy pierwsze rzeczy tak mnie wpieniają, że nie wiem którą wybrać...
    • Gość: T Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.acn.waw.pl 28.05.09, 20:03
      Brak zapisu w dowolnym momencie - czasami naprawdę potrafi wkurzyć.
    • ealien Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 20:07
      No jak na złość chce se teraz pograć w UT3 za darmo na steamie i jakiś pieprzony patch się musiał wkraść. "Gotów do gry za około: 48 minuty". ARGH!
    • kubatom3 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 20:22
      Ja miałem gorzej o północy do 13 czekałem jak się zaktualizujesmile
    • kubatom3 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 20:23
      ETW Ocywiściesmile
    • Gość: lde Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: 87.204.115.* 28.05.09, 20:39
      Teraz tylko czekać, aż wskoczą tu fanboje konsol/pieców ze swoimi genialnymi nie_do_obalenia argumentami, jak to ich sprzęt jest lepszy a ten drugi fe big_grin
    • Gość: Ździch Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:09
      Na konsole nie trzeba żadnych paczów !!!!11 11oneoneone!@!11@!@1!!@
    • Gość: tian Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:18
      platne DLC !!
    • Gość: Bździch Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:36
      Na konsolach nie ma żadnych cziterów!!!11111jeden!234 Wszyscy konsolowcy grają uczciwie.
    • Gość: sex Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.09, 21:59
      sex
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 22:46
      Mimo wszystko bugi i patche jednak to mnie najbardziej wkurza ze wszystkiego co jest w tym Deathmatch'u do wyboru.
      A panu wyżej gratuluje wspaniałej inwencji twórczej Tylko komu on chciał to pokazać ,czytelnikom ,sobie a może GameCornerowi i redaktorom ??
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 28.05.09, 22:47
      Chodzi o gościa @? (dla mniej kumatych) hehe,żeby nie było.
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:06
      Oczywiście brak zapisu - jeszcze do przebolenia, kiedy checkpointy są co 5 minut gry, ale czasami idzie dostać k*****y jak sie człowiek męczy a potem trup. Szczególne przypadki: Project IGI, Diablo2.
    • Gość: marloon Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.chello.pl 28.05.09, 23:22
      @OldSkull
      Diablo 2? Czy my graliśmy w tą samą grę? Tam jest opcja Zapis i Wyjście, dość pokrętne rozwiązanie sejva, ale jednak jest to zapis w dowolnym momencie.
      A jak już jesteśmy w tym temacie, to mnie do szewskiej pasji doprowadzała poniekąd świetna gra: Indiana Jones i Grobowiec Cesarza (swoją drogą wcześniejsze Infernal Machine było identyczne pod tym względem). Sejv tylko pod skończeniu etapu (niekiedy bardzo długiego) potrafi napraaawdę wkurzyć, zwłaszcza gdy zbierzesz już wszystkie przedmioty, wykończysz wszystkich wrogów i powinie Ci się noga na ostatniej krawędzi przed opuszczeniem etapu. Szlag może człowieka trafić;]
    • Gość: Siemion Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:39
      Cheaterzy... jako osoba będąca w paru FPS'ach adminem w sumie od 2 lat jestem na nich naprawdę cięty. Nic tak nie potrafi zepsuć gry jak noob (btw - jakim cudem noob się nie załapał do GCDC? tongue_out), który używa wallhacka lub aimbota. A wiele serwerów nie ma Punkbustera, bo jakoś ma on dziwną tendencję do wywalania Bogu ducha winnych ludzi.
    • Gość: erg0 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.cust.tele2.pl 28.05.09, 23:45
      dostanę nobla jak tylko wymyślę machinę, która automatycznie dźgnie domorosłych quasi-malarzy/artystów/spamerów ołówkiem w tchawicę, gdy ci tylko wejdą na jakieś forum...
      głosowałem oczywiście na bugi i patche. te pierwsze- w pamięci został mi świetny Nexus którego nie skończyłem, bo gryzie się z moją grafiką(chyba).a te drugie, apogeum osiągnęły chyba w CoD 5... łatki ważą niemal tyle, co sama gra...painful
    • Gość: Mat48 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 01:21
      Hm, jak wyrównanie smile
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 01:32
      @marloon: i ty to nazywasz sejwem? Gram sobie godzinkę, kończę lub przerywam grę i znowu trzeba te wszystkie potworki wybijać. A jak gdzieś człowieka ubiją, i nasze zwłoki leżą dokładnie pośrodku wroiem kupy potworków - to tylko save-load, żeby zwłoki znaleźć w mieście, i spowrotem wybijać wszystkie potworki.
    • todraf Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa B 29.05.09, 09:50
      To jest grupa śmierci! Ale ostatecznie wygrywa DLC!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka