Gość: lde IP: 87.204.115.* 01.06.09, 17:10 buah, pierwszy! a tak powaznie to wszystkie ww sa mocno wkurzające. ciężki wybór Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 17:20 Nie spotkałem jeszcze gry z tak słabą fabułą, że aż ciężko byłoby ją przejść (grę). Filmiki wkurzają, ale trzeba przemilczeć albo wyciąć. Postawiłem na exlusivy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt_wlodzimierz Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: 80.87.34.* 01.06.09, 17:22 Zdecydowanie fabuły. To właśnie przez fabułę (i nudę z nią związaną) w połowie rzuciłem Gothica 3, aby więcej do tego badziewia nie wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
crank127 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:28 zdecydowanie fabuła! Nie grałem w dużo gier, bo nowego kompa mam trochę ponad pół roku, ale już zdążyłem się zorientować, że dobra fabuła to naprawdę rzadkość (CoD:MW i rewelacyjna z Wiedźminie), a reszta gier była nudna i przyznam, że często odstawiałem grę w połowie, bo mnie nudziła i wracałem do niej po kilku tygodniach (fallout 3). Czasami mimo słabej fabuły przy grze trzymała mnie tylko grafika. Odpowiedz Link Zgłoś
messi24 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:41 Ja daje na słabą fabułę, filmiki odpadają, Spawnkillerzy i gankerzy odpadają i zostało mi Gry na wyłączność i Słabe fabuły ale że posiadam Xkloca to gry na wyłączność odpadają i zostały tylko słabe fabuły! Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:41 gankerzy to najwieksze zlo.... a oczywiscie najlepsi sa w tym alliance bo na arenie albo 1v1 dostaja baty.... l2p w koncu.... For the horde!! Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:43 słaba fabuła 100% wygra . p.s:NUDZI RATOWANIE ŚWIATA PO RAZ 1000000000000000000000 lub GRANIE FANATYKAMI DOBRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoomShroom Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.chello.pl 01.06.09, 17:48 @ Ralph Ja mam podobne zdanie. Tyle fajnych gier nie wyjdzie (za szybko albo wcale) na piecyka bo sa "exclusive" (np Brutal Legend)i to mnie zdecydowanie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
demicanadian Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:50 Niby zagłosowałem na exclusive'y bo opis świetnie tłumaczy czemu denerwują. Ale jeszcze bardziej wnerwia mnie wydawanie gier na wszystkie platformy na raz. Nienawidzę, gdy gra jest wykastrowana z tego, tego, tego i tego, bo musi działać na Wii, obsługiwać pada od PS3 i spełniać wymogi iksbox live. Za pieniądze które wydałem na komputer mógłbym spokojnie kupić 3 konsole, z tym tylko, że mógłbym wtedy tylko grać (chyba że postawiłbym open suse czy inne coś na plejstejszyn). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:56 Reklamy trzech firm które trzeba oglądać przy każdym uruchomieniu gry -.-' H A T E ! Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:01 Gry na jedną platformę. Póki co jeszcze jest znośnie, ale myślę, że będzie takich przypadków coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja :D Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.gppsd.ab.ca 01.06.09, 18:04 Exclusive'y maja swoje plusy pierwsze zazwyczaj lepjej wykorzystuja mozliwosci na kturej sa a po drugie sa tworzone szybciej patrz dragon age ktory na pc jest zkonczony i jedyny powod zeby go nie wypuscic to to ze chca wypuscic ja wraz z konsolowa wersia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 18:08 a w 4 grupie powinno byc "ludzie mowiacy >>pierwszy<<" Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:09 @Ja ktÓrej Skończony wersJą Zgadzam się, że takie przypadki jak DAO są wkurzające, a zjebane porty jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelmichal Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:13 "Ja " jest ANALFABETĄ. DAEMON robi błędy idiotyczne, co można mu wybaczyc. Ile on ma lat, 4? Ale Ty zrobiłeś jak Cie naliczyłem 3 niewybaczalne błnty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: 213.134.188.* 01.06.09, 18:18 Paradoks - opis "Słaba fabuła" prawie idealnie pasuje do Planescape Torment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja :D Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.gppsd.ab.ca 01.06.09, 18:26 Wlasnie bije sie w piers ze wstydu za moje niewybaczalne "błnty" i dziekuje ze sa jeszcze tacy ludzie jak obywatelmichal ktorzy zwracaja wieksza uwage na to jak komentarz napisany a nie co w nim jest napisane jedyne co mam na usprawiedliwienie to to ze pisze ze szkoly na szybko bez polskiej klawiaturki jeszcze raz przepraszam (jagby ktos sie zastanawial tak mieszkam w innej strefie czasowej) Odpowiedz Link Zgłoś
michwil2 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:30 Zdecydowanie exclusive'y.Dzięki takiemu wymysłowi duża część graczy nie może zagrać w świetne tytuły które są na wyłączność danej platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:34 go$c!u -> Nijak nie pasuje. W Tormencie nie masz orków ani elfów, świat jest inny niż zazwyczaj, przygnębiający. Nie ratujesz też świata, ale siebie, odkrywasz własną tajemnicę. To jest zresztą w tej grze najpiękniejsze - skupienie się na własnej historii, a nie losie jakiegoś idiotycznego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:36 Exclusive'y, to coś powinno już dawno umrzeć śmiercią przez zagłodzenia . Chcecie (wy twórcy) żeby xbox, ps, pc miał coś wyjątkowego? Do gry dołączajcie bonusy dla platformy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 18:52 @nessie-jp Liczy się też przedstawienie tejże fabuły. Idealnie do definicji podanej przez autora pasuje Gothic (a jednak gra przez bardzo wielu oceniana jest wysoko głównie za fabułę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:58 Tym razem grupa jednej drużyny. Słaba fabuła > wszystkie pozostałe razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper` Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:00 A tak a propos słabej fabuły, pytanie konkursowe: W ilu częściach Final Fantasy przynajmniej jeden bohater gry ma amnezję? Odp: a) 10 b) 14 c) 21 d) 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.devs.futuro.pl 01.06.09, 19:31 exclusive'y. wszystko powinno wychodzic na pc Odpowiedz Link Zgłoś