Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C

IP: 87.204.115.* 01.06.09, 17:10
buah, pierwszy!
a tak powaznie to wszystkie ww sa mocno wkurzające. ciężki wybór
Obserwuj wątek
    • Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 17:20
      Nie spotkałem jeszcze gry z tak słabą fabułą, że aż ciężko byłoby ją przejść (grę). Filmiki wkurzają, ale trzeba przemilczeć albo wyciąć.
      Postawiłem na exlusivy.
    • Gość: kpt_wlodzimierz Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: 80.87.34.* 01.06.09, 17:22
      Zdecydowanie fabuły. To właśnie przez fabułę (i nudę z nią związaną) w połowie rzuciłem Gothica 3, aby więcej do tego badziewia nie wrócić.

• crank127 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:28
      zdecydowanie fabuła! Nie grałem w dużo gier, bo nowego kompa mam trochę ponad pół roku, ale już zdążyłem się zorientować, że dobra fabuła to naprawdę rzadkość (CoD:MW i rewelacyjna z Wiedźminie), a reszta gier była nudna i przyznam, że często odstawiałem grę w połowie, bo mnie nudziła i wracałem do niej po kilku tygodniach (fallout 3). Czasami mimo słabej fabuły przy grze trzymała mnie tylko grafika.
    • messi24 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:41
      Ja daje na słabą fabułę, filmiki odpadają, Spawnkillerzy i gankerzy odpadają i zostało mi Gry na wyłączność i Słabe fabuły ale że posiadam Xkloca to gry na wyłączność odpadają i zostały tylko słabe fabuły!
    • pankalmar Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:41
      gankerzy to najwieksze zlo.... a oczywiscie najlepsi sa w tym alliance bo na arenie albo 1v1 dostaja baty.... l2p w koncu.... For the horde!!
    • deamon-pl Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:43
      słaba fabuła 100% wygra .
      p.s:NUDZI RATOWANIE ŚWIATA PO RAZ 1000000000000000000000 lub GRANIE FANATYKAMI DOBRA.
    • Gość: DoomShroom Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.chello.pl 01.06.09, 17:48
      @ Ralph
      Ja mam podobne zdanie. Tyle fajnych gier nie wyjdzie (za szybko albo wcale) na piecyka bo sa "exclusive" (np Brutal Legend)i to mnie zdecydowanie wkurza
    • demicanadian Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 17:50
      Niby zagłosowałem na exclusive'y bo opis świetnie tłumaczy czemu denerwują. Ale jeszcze bardziej wnerwia mnie wydawanie gier na wszystkie platformy na raz.
      Nienawidzę, gdy gra jest wykastrowana z tego, tego, tego i tego, bo musi działać na Wii, obsługiwać pada od PS3 i spełniać wymogi iksbox live. Za pieniądze które wydałem na komputer mógłbym spokojnie kupić 3 konsole, z tym tylko, że mógłbym wtedy tylko grać (chyba że postawiłbym open suse czy inne coś na plejstejszyn).
    • Gość: -.- Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:56
      Reklamy trzech firm które trzeba oglądać przy każdym uruchomieniu gry -.-' H A T E !
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:01
      Gry na jedną platformę. Póki co jeszcze jest znośnie, ale myślę, że będzie takich przypadków coraz więcej.
    • Gość: Ja :D Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.gppsd.ab.ca 01.06.09, 18:04
      Exclusive'y maja swoje plusy pierwsze zazwyczaj lepjej wykorzystuja mozliwosci na kturej sa a po drugie sa tworzone szybciej patrz dragon age ktory na pc jest zkonczony i jedyny powod zeby go nie wypuscic to to ze chca wypuscic ja wraz z konsolowa wersia!
    • Gość: kai Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 18:08
      a w 4 grupie powinno byc "ludzie mowiacy >>pierwszy<<"
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:09
      @Ja big_grin

ktÓrej
      Skończony
      wersJą

Zgadzam się, że takie przypadki jak DAO są wkurzające, a zjebane porty jeszcze bardziej.
    • obywatelmichal Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:13
      "Ja big_grin" jest ANALFABETĄ. DAEMON robi błędy idiotyczne, co można mu wybaczyc. Ile on ma lat, 4? Ale Ty zrobiłeś jak Cie naliczyłem 3 niewybaczalne błnty.
    • Gość: go$c!u Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: 213.134.188.* 01.06.09, 18:18
      Paradoks - opis "Słaba fabuła" prawie idealnie pasuje do Planescape Torment wink
    • Gość: Ja :D Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.gppsd.ab.ca 01.06.09, 18:26
      Wlasnie bije sie w piers ze wstydu za moje niewybaczalne "błnty" i dziekuje ze sa jeszcze tacy ludzie jak obywatelmichal ktorzy zwracaja wieksza uwage na to jak komentarz napisany a nie co w nim jest napisane jedyne co mam na usprawiedliwienie to to ze pisze ze szkoly na szybko bez polskiej klawiaturki jeszcze raz przepraszam (jagby ktos sie zastanawial tak mieszkam w innej strefie czasowej)
    • michwil2 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:30
      Zdecydowanie exclusive'y.Dzięki takiemu wymysłowi duża część graczy nie może zagrać w świetne tytuły które są na wyłączność danej platformy.
    • d_pawel Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:34
      go$c!u -> Nijak nie pasuje. W Tormencie nie masz orków ani elfów, świat jest inny niż zazwyczaj, przygnębiający. Nie ratujesz też świata, ale siebie, odkrywasz własną tajemnicę. To jest zresztą w tej grze najpiękniejsze - skupienie się na własnej historii, a nie losie jakiegoś idiotycznego świata.
    • red.pl Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:36
      Exclusive'y, to coś powinno już dawno umrzeć śmiercią przez zagłodzenia big_grin. Chcecie (wy twórcy) żeby xbox, ps, pc miał coś wyjątkowego? Do gry dołączajcie bonusy dla platformy!
    • nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C 01.06.09, 18:40
      @ralph
    • Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 18:52
      @nessie-jp
      Liczy się też przedstawienie tejże fabuły. Idealnie do definicji podanej przez autora pasuje Gothic (a jednak gra przez bardzo wielu oceniana jest wysoko głównie za fabułę).
    • Gość: Sleeper Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:58
      Tym razem grupa jednej drużyny. Słaba fabuła > wszystkie pozostałe razem wzięte.
    • Gość: Sleeper` Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:00
      A tak a propos słabej fabuły, pytanie konkursowe: W ilu częściach Final Fantasy przynajmniej jeden bohater gry ma amnezję?

Odp:
      a) 10
      b) 14
      c) 21
      d) 44
    • Gość: Ender Re: GameCorner Deathmatch XIV - Grupa C IP: *.devs.futuro.pl 01.06.09, 19:31
      exclusive'y. wszystko powinno wychodzic na pctongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka