Dodaj do ulubionych

EA wchodzi do klatki

02.06.09, 16:22
MMA to obecnie najszybciej rozwijający się sport na świecie, więc mnie to raczej nie dziwi

ale bez licencji na UFC, EA może być co najwyżej 'groźnym' konkurentem, bo USA raczej nie zwojują
Obserwuj wątek
    • mi-go Re: EA wchodzi do klatki 02.06.09, 16:26
      Mi wystarczyło, że zobaczyłem jak się prezentuje Fight Night 4, żeby poczekać z zakupem UFC przynajmniej do materiałów o MMA od EA. Chłopaki naprawdę znają się na rzeczy i jeśli wypuszcza takiego FN tylko w wersji MMA to będzie świetna gra, a licencje mogą mieć w federacji europejskich i mi to wystarczy. Chciałbym zagrać Mahmed'em (trenuje w pobliskim klubie i dobry z niego człowiek smile czy innym polskim zawodnikiem.
    • barracudo Re: EA wchodzi do klatki 02.06.09, 16:43
      @szemrany_typek
      Jest wiele innych federacji MMA smile
    • szemrany_typek Re: EA wchodzi do klatki 02.06.09, 16:50
      Nie okłamujmy się, europejskie mma to jest raczej druga liga, o czym może świadczyć choćby poziom ostatniego ksw, gdzie bliżej było do barowej bitki, niż sportu. Mameda i Drwala nie liczę, bo ci się wybili i powoli robią karierę w Stanach i Japonii (coś słyszałem, że Mamed ma w Dream walczyć). Tak więc EA może się mocno przejechać, co prawda mogą wykupić licki na paru dobrych zawodników - Fedor, Barnett, Babalu, Aoki, Kid, czy Souza ale jak wiadomo, z rosterem UFC nawet nie mają, co konkurować, bo w USA mma = UFC, a to właśnie ten kontynent jest największym rynkiem dla tego sportu (Japonii nie liczę).
    • szemrany_typek Re: EA wchodzi do klatki 02.06.09, 16:55
      barracudo

oczywiśćie, że jest wiele federacji, ale czy chciałbyś grać np. w PES gdzie miałbyś do wyboru tylko ligę meksykańską?

UFC poza HW skupia najlepszych zawodników i po upadku Pride nie ma już żadnych groźnych konkurentów, jest jak Tepsa w czasach swojej dominacji :p
    • aromp4 Re: EA wchodzi do klatki 02.06.09, 17:59
      jak wrzucą Popka do rosteru to kupuje na bank xD. MMA Panowie MMA ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka